Cliff Bleszinski : دسته ی x360 زیادی دکمه دارد

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام
Cliff Bleszinski که این چند وقته پر سروصدا ترین بازی ساز جهان بوده در اخرین اظهار نظر جالب خودش در مورد دسته های 360 نظر داده و گفته:
داسته های این کنسول بیش از حد دکمه دارد و کار را برای 360 بازان و سازنده ها سخت کرده است
وی برای مثال از دسته های wii نامبرده است و گفته که با تعداد بسیار کم دکمه های که بر روی خود دارد یکی از بهترین گیم پلی ها را عرضه میکند
و در اخر گفته که امیدواره مایکرو سافت در دسته های کنسول نسل بعدی خودش از دکمه های کمتری استفاده کنه
احتمالا در شماره ی بعدی گیرز او وار گیم پلی بازی با دکمه های کمتر بیشتر جوردر میاد:biggrin1::p:-"
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
اتفاقا این اقای Cliff Bleszinski باید یادش باشه که موقعی که گیرز یک اومد چند تا از منتقدها از جمله سایت گیم اسپات استفاده بیش از حد از دکمه A رو تو بازی به عنوان یک نقطه منفی مطرح کردند.;)

بره واسه DS بازی بسازه که از Wii هم کمتر دکمه داره! ملت برای اینکه سر زبونا باشن گاها چه مزخرفاتی رو مطرح میکنن... تو از 3 تاش استفاده کن تو Gears of War همون LT و RT کاملا زیاد هم هست...

1. شما دسته PS3 رو دستت گرفتی؟

الف) بلی
ب) خیر
ت) دسته PS3 خر است

2. آیا قابلیتهایی این دسته رو اصلا میدونی چیه؟

الف) خیلی خاصه؟
ب) خیلی قابلیت داره؟
ت) قابلیتی نداره؟

3. آیا کسی اینجا گفت که دسته PS3 بهتر از 360ـه؟ اصلا نقش PS3 در مکانی که صحبت از بازی انحصاری 360ـه چیه؟...

الف) PS3 بهرته
ب) 360 خداست
ت) کلیف بلیزنسکی بیکاره!

در جواب شما باید بگم که
سوال اول شما بله:mad:
سوال دوم قابلیت داره منظورم تقلید wii بود یا همون موشن سنسور:-"
سوال سوم 360 بهتره تازه دسته جدید مشابه wii , ps3 رو هم داره :love:

من توی تخیلاتم به زیاد شدن دکمه های دسته ها فکر میکنم بلزینسکی میگه همینم زیاده !
دو تا دکمه خیلی ریز باید توی دسته کنسولهای بعدی بزارن اون پایین مایینا برای Quick Save , Quick Load . 90% کنسولیا که اصلآ Quick Save ندارن , بقیه هم که دارن دو ساعت آدم باید بره تو منو و ...

من فكر كنم اين كليف خيلي بهش رو دادن حالا جو گير شده. خيلي بده آدم بي جنبه باشه.
ايشون كلا داره فلسفه دسته ها رو زير سوال ميبره. من از اون روزي كه يادم هست Xbox 360 , Xbox , Ps2 , Ps3 , GC و...
همه تقريبا همين سري كليد ها رو داشتند حالا با شكل ها و اندام هاي متفاوت ايشون اگر مشكل داره پس بايد بگه دكمه هاي دسته هاي تمامي كنسول ها بده.
بعدش هم خيلي راحت ميتونه مثل BF Bad Company كار كنه كه عملا شما از اون كليد هاي ديجيتال و چند كليد ديگه هيچ استفاده درستي نمي بريد.
كلا حرفا ميزنه. خيلي ها مثل كوجيما ميگفتند دسته هاي 360 خيلي خوب درست شده.
اين حرفا چرت و پرته اين خواسته فقط بازار گرمي كنه.
کربلائی میثم سلام :دی. درسته یه چیزی پرونده ولی نظرش رو گفته! درضمن خيلي بده آدم بي جنبه باشه و سر چهار تا کلمه شخصیت کسی رو زیر سئوال ببره که اگر نبود، Gears of Warـی هم وجود نداشت که بهش بنازید!.
معمولا این جور حرفها نوید خبر جالبی رو میدن، شاید Geow 2 رو دارن با اون دسته جدید Optimization میکنن. از همین الان دارن بستر رو فراهم میکنه تا کسی شوکه نشه :دی.
دو تا دکمه خیلی ریز باید توی دسته کنسولهای بعدی بزارن اون پایین مایینا برای Quick Save , Quick Load . 90% کنسولیا که اصلآ Quick Save ندارن , بقیه هم که دارن دو ساعت آدم باید بره تو منو و ...
این دیگه به بازیسار ربط داره، مثلا یه بازی مثل Uncharted که ثانیه به ثانیه Save میزنه احتیاج به این دکمه رو از بین میبره :دی. ( هر وقت که رفتم سیو بزنم دیدم 1 دقیقه پیش خودش زده، چه پسره خوبیه :دی).

پ.ن. درضمن جُک گفته بخندیم، کنترل 360 فوق العاده خوش دسته فقط یکم Arrow مُجل داره :cheesygri.

در جواب شما باید بگم که
سوال اول شما بله:mad:
سوال دوم قابلیت داره منظورم تقلید wii بود یا همون موشن سنسور:-"
سوال سوم 360 بهتره تازه دسته جدید مشابه wii , ps3 رو هم داره :love:

چه خوب !!!

سوال دوم که گفتی دسته PS3 تقلید از دسته Wii کرده واسش سوت میزنی ؟!!!

بعد سوال سوم که دسته 360 اومده مشابه این دو تا دسته ساخته قلب میدی بهش ؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or