Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
من با لول 42 رسیدم به نقاش
نتونستم بکشمش :( دیگه کلافه شدم میخوام برم از یوتیوب ببینم چی میشه بقیش
یه پودری میریزه رو کلم هر کاری میکنم نمیتونم نمیرم بعد از شمارش معکوس میمیرم :(
وقتی این کار رو میکنه بالای سرش چندتا توپ جادویی میاد.
اونها رو که بزنی نوبتی که قراره بمیری بیشتر میشه.
با این میتونی خودت و تیم رو نجات بدی.

با کرکرتری اونها رو بزن که میتونه مابقی رو ریوایو کنه یا توپها رو خودت بین شخصیتهات تقسیم کن که بزنن و نوبت همه بیشتر بشه.
ترکیبهای مختلفی میشه زد.

من بازی رو تموم کردم . اصلا نفهمیدم چطوری بازی کردم چون یه بی پدر بی همه چیز تو یه تاپیک ردیت که درباره تنطیمات hdr و گرافیک بود بازی رو اسپویل کرده بود و از اول تا آخر بازی حال من گرفته بود و میدونستم اینا کجا هستن و قضیه چیه .
از نظر داستانی و موزیک همه چی تمومه و کم مثلش میاد ولی از نظر گیم پلی و دیزاین خیلی خیلی ساده و پر ایراد بود شاید برای کسی که JRPG بازی نکرده خوب باشه ولی در کل وضع exploration و منوی آیتم ها و غیرو خیلی خراب بود .
در هر صورت حالم گرفته ست یکی از یونیک ترین داستان های این نسل به خاطر یه پیس آف ش... خراب شد برام .
حیف واقعا ...

من بازی رو تموم کردم . اصلا نفهمیدم چطوری بازی کردم چون یه بی پدر بی همه چیز تو یه تاپیک ردیت که درباره تنطیمات hdr و گرافیک بود بازی رو اسپویل کرده بود و از اول تا آخر بازی حال من گرفته بود و میدونستم اینا کجا هستن و قضیه چیه .
از نظر داستانی و موزیک همه چی تمومه و کم مثلش میاد ولی از نظر گیم پلی و دیزاین خیلی خیلی ساده و پر ایراد بود شاید برای کسی که JRPG بازی نکرده خوب باشه ولی در کل وضع exploration و منوی آیتم ها و غیرو خیلی خراب بود .
در هر صورت حالم گرفته ست یکی از یونیک ترین داستان های این نسل به خاطر یه پیس آف ش... خراب شد برام .
حیف واقعا ...
خوب نمیتونستی اسپویل رو نخونی؟یا اولش رو خوندی ادامه نمیدادی دیگه.

سلام ممنون میشم راهنمایی کنید
گوشه سمت بالا راست بازی قبل از شروع مبارزه یک نوشته میاد که این هستش: Status Effects Inverted هر کاری میکنم از بین نمیره و جلوی Heal کردن رو میگیره راهی هست بتونم از شرش خلاص بشم؟؟؟

گوشه سمت بالا راست بازی قبل از شروع مبارزه یک نوشته میاد که این هستش: Status Effects Inverted هر کاری میکنم از بین نمیره و جلوی Heal کردن رو میگیره راهی هست بتونم از شرش خلاص بشم؟؟؟
برو تو لیست Pictosهایی که روی اون کرکتری که فعال کردی ببین در توضیحات هیچکدومشون Inverted نوشته نیست؟
اگه توجه کنی کرکترت کلا سیاه رنگ میشه ، انگار انداختنش تو نفت یا روغن و به کل سیاه میشه.

اون پیکتوزی که میگم دمیجت رو خیلی زیاد میکنه ولی هر هیل کردنی رو به عنوان دمیج میگیره.

خیلی وقته بازی نکردم ، شاید اگه تو Pictosها نیست ، تو لیست Tnintها باشه.

• Like
Reactions: M@SOUD64
سلاح هات رو هم یه چک بکن ببین و لیست لول هاشون رو بخون.

• Like
Reactions: M@SOUD64
برو تو لیست Pictosهایی که روی اون کرکتری که فعال کردی ببین در توضیحات هیچکدومشون Inverted نوشته نیست؟
اگه توجه کنی کرکترت کلا سیاه رنگ میشه ، انگار انداختنش تو نفت یا روغن و به کل سیاه میشه.

اون پیکتوزی که میگم دمیجت رو خیلی زیاد میکنه ولی هر هیل کردنی رو به عنوان دمیج میگیره.

خیلی وقته بازی نکردم ، شاید اگه تو Pictosها نیست ، تو لیست Tnintها باشه.
سلام ممنونم بابت راهنمایی شما دوست عزیز 🙏 🌹
تو Pictos ها یا بهتر بگم یه لومینا داشتم بنام Inverted Affinity غیر فعالش کردم درست شد .
خوب بلاخره بعد از 75 ساعت منم بازی رو تمام کردم، دوست دارم حسم رو در پایان این ماجراجویی اینجوری بیان کنم: وقتی یک بازی نقش‌آفرینی، تبدیل به یک اثر هنری می‌شود .
Clair Obscur: Expedition 33 نه صرفاً یک بازی، بلکه تجربه‌ای هنری، احساسی و خلاقانه است. در عصری که بسیاری از بازی‌ها به‌دنبال سرعت، سرویس و رقابت هستند، این عنوان ما را به درون یک دنیای شاعرانه و تفکرانگیز می‌برد.این بازی مرز بین گیم و هنر را از نو تعریف میکند.
در رابطه با ستایش بازی هر چقدر بنویسم کمه، دوستان عزیز به پیوست این پست یک فایل PDF آماده کردم برای دوستانی که میخوان بازی رو بهتر پیش ببرن امیدوارم استفاده کنید و سردرگمی در بازی نداشته باشید.

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or