Civilization Revolution

سلام
دوستان کسی بازی رو گرفته ؟؟
mgs جان رو حساب جهانیش شما گفتی اومده یا تو ایران اومده و اگه تو ایران منظورت بوده کودوم مغازه ؟؟

سلام
دوستان کسی بازی رو گرفته ؟؟
mgs جان رو حساب جهانیش شما گفتی اومده یا تو ایران اومده و اگه تو ایران منظورت بوده کودوم مغازه ؟؟
کوروش جان بازی 1 اگوست ریلیز شد برای جی لینک دانلودش هم اومده اما متاسفانه هیچ شرکتی نیورده شاید امروز وست بیاره ;)

سلام
بچه ها من دو روز پیش وست شعبه صادقیه بودم.این بازی رو فقط برای سیستم پال اورده بود.[/QUOTE
پال و یوسی حدود 3 هفته اس اومده ما بحثمون سر جی هست

وست که شاهکاره !!:laughing:
تو تاپیک اختصاصیشون تو بازی سنتر گفتن فردا میارن بعد زنگ که زدم از خودشون پرسیدم گفتن شاید ]چندین روز دیگه هم نیارن کلا بی خیال وست بشید نکست جن احتمالا با تاخیر یکی دو روزه میاره ولی هم مطمئن تره هم وقتی بگن میاریم فلان روز ادم میتونه رو حرفشون حساب کنه !!

آخرین ویرایش:
به زبان زیاد کاری نداره اما کلا یه راهنما واسه کل بازی لازمه
البته منظور من اینه که اکسفورد کنار دستت باشه واسه فهمیدن کار کرد ساختمان ها و اختراعاتو این چیزا

بالاخره بازی رو گرفتم خیلی اعتیاد اوره یه 3-4 ساعتی بازی میکردم:love:
سلام
اقا شما از کجا گرفتی بازی رو :confused:
منم عجیب منتظر بازیم ولی احتمالا باید تا شنبه صبر کنم دیگه(دوستان کسی جایی رو میشناسه که بازی رو اورده باشه و جمعه هم باز باشه ؟؟

سلام
اقا شما از کجا گرفتی بازی رو :confused:
منم عجیب منتظر بازیم ولی احتمالا باید تا شنبه صبر کنم دیگه(دوستان کسی جایی رو میشناسه که بازی رو اورده باشه و جمعه هم باز باشه ؟؟
]
چند تا پست بالاتر رو نگاه کن فروشگاه Gametak فعلا اونجا اورده منم از اون گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or