Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
تبریک به همه ❄️

(انتظار آرت شخصی در حد کارهای زیبای @.Amirone نداشته باشین :D تازه فرصتم هم کم بود=P~)

mk-bc.jpg

Ryu: ساب جان دو دقیقه اومدم خودتو ببینم و یواشکی بهت تبریک بگم و برم:D کارت درسته:-bd همیشه میدونستم اینکاره ای ^:)^
Sub-Zero: مرسی داداش. :Rose: ممکنه @NaRiiMaN واسه استریت فایتر هم یه نظرسنجی بزاره و به مرادت برسی :D

points-of-transition.jpg

من که راضی نیستم
مبارک فن های ساب زیرو که حمایت حکومتی دارن و وزیر MK هم که خودش فن سابزیروئه :D
چیزی از ارزش های اسکورپین کم نمیشه و خودتونم میدونید این برد سابزیرو اشتباهه

و اگه نظرسنجی ای از استریت فایتر بزارید من میام و به همه از رو قیافه رای میدم :دی خوش میگذره کلا اینجور تاپیکا
مرسی از نریمان

ما که به بزرگی حاجاقا عقرب میبخشیم ولی این رسمش نیست...[-(

یخمک هم مبارکش باشه :D

دم همتون گرم بابت شرکت تو این نظر سنجی ها و بحث. و از همه بیشتر دست @NaRiiMaN و @DFSHINNOK7 بابت این تاپیک درد نکنه. :x
رقابت های جالبی بود و لحظات جالبیو رقم زد

به شدت لذت بردیم از این مسابقات :x :x

من به شخصه از همون اول جبهه ام معلوم بود :دی

باز لیگ تکن بود یه چیزی.... این خیلی نتیجه اش معلومه خو :D
باز من امیدوارم بتونیم نوب سایبوت رو تا جایی که میشه بیاریم بالا :D

خوشحالم تا نیمه نهایی آوردیمش بالا و به سختی تونستن کاری کنن نیاد فینال
فکر نمی کردم تا همین جا هم بیاد بالا :دی

به شخصه هم فکر می کردم اسکورپین ببره
ولی الان تو تایم لاین درستیم :>

دست @NaRiiMaN و @DFSHINNOK7 درد نکنه. واقعا مرتب و تمیز برگزار شد کل مسابقه

دست برگذارکننده های نظرسنجی درد نکنه! دمتون هم گرم:D

به طور کلی فینال میشد گفت مشخص بود، و با دو طرف جدول افتادن فینال تضمین شد که همین میشه:D

به طور کلی فکر میکردم نینجاها(مخصوصا ارمک و بعد اسموک) محبوب تر از این حرفا باشن:D
و حتی ملینا از کیتانا هم بیشتر بیاد بالا:-" (چرا فکر میکردم محبوب تره؟ :-" )
شنگ سونگ هم انتظار نداشتم انقدر محبوب باشه:-" (البته من کلا از جماعتی که قابلیت تبدیل به کاراکترهای دیگه یا کاراکتر رو به روشون رو دارن بدم میاد:D )

جکس هم زیادی محبوب بود:| همینه نمیزارنش کنار که راحت بشیم:| :(

و نکته آخر...نداشتیم تا حالا تو تاریخ که اینجوری باد یک سری فن ها بخوابه:p :)) این همه از روز اول قهرمان قهرمان کردن و تهش این>:) :))

آخرین ویرایش:
من که جفتشونو دوست دارم ، ولی خوب ساب زیرو بیشتر جاها حقش خورده شده، عقرب فن ها زیادی دیگه گر گرفته بودن تو این سالها یه ذره آب لازم بودن به هر حال :Cheesygrin:

یخمک vs برگر تنوری
6G6lGZS.gif

Street Fighter و Tekken ش هم بزارید لطفا

آخرین ویرایش:
یه میم بود که 2 روز پیش به درخواست @Z-fan :D ساختمش و کلا یادم رفت بزارمش : https://8pic.ir/uploads/vote-argument.jpg

با تشکر از نریمان و @DFSHINNOK7 عزیز بابت ایجاد این تاپیک خاطره انگیز.

قطعا چیزی از ارزش های اسکورپیون هم کم نمیشه و همه بخاطر داریم که برای مثال در فیلم Mortal Kombat 1995 چه قیافه و صدای خفنی (صدای اد بون:D) داشت:
watch?v=0dz0YU0jJr4

اعلام نتایج فینال به روش نوین :D

اول ❄️
دوم ?
سوم ?

سلامت و شاد باشید. :Rose:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or