Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
من گفته بودم که به سایرکس رای دادم..با این حال.....
سیندل کرکتر خیلی عالی‌ایه. اصلا وقتی به MK3/UMK3 فکر میکنم یکی از اولین شخصیت هایی که به ذهنم خطور میکنه سیندله. ولی در طول این سالها با پیشرفت ها و پسرفت هایی که این دو شخصیت داشتن، در نهایت سایرکس چند + بیشتر میگیره. (از نظر من)
صرف نظر از نتیجه، جایگاه و اهمیت سیندل در MK همیشه بالا بوده.

198033

• Like
Reactions: NaRiiMaN
کنشی رو که حذف کردید ، لااقل بگذارید پسرش بیاد بالا :(
جا داره در جواب این پست هرچند که منم به کنشی رای داده بودم این ضرب المثل شیرین کشورمون رو بازگو کنم
میفرماید که گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل؟ :D

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
جا داره در جواب این پست هرچند که منم به کنشی رای داده بودم این ضرب المثل شیرین کشورمون رو بازگو کنم
میفرماید که گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل؟ :D
یعنی طرف هیچ فضلی هم از کنشی به ارث نبرده باشه، باز بهتر از جکس هست:-"

گرچه الان رای دادم و نتیجه رو دیدم و فقط در حالت WTF !!! به سر میبرم:|

جکس و دخترش جفتشون با هم باید ساعت9شب گذاشتشون دم در:-"

آشغال ترین شخصیت mkx جکی بریگز بود، ولی بذارید از طرز تفکر ادبون درمورد راستر MK11 (و همه بازیهای MK) براتون بگم. دقیقا اینطوری فکر میکنه:
"تو MKX چهار شخصیت جَوون داشتیم که محبوب ترینشون تاکدا بود و منفورترین جکی، همه انتظار دارن از این چهارتا حداقل کسی کیج و تاکدا به mk11 برگردن،..........ولی نه،...... ما باید همه رو سوپرایز کنیم و کسی که فکرشم نمیکنن (جکی) دوباره بذاریم تو بازی."

این جملات عین چیزیه که ادبون به تیمش میگه. برای استوری هم همینو گفت، "باید داستانی بسازیم که کسی انتظارشو نداره"

تاکدا کرکتر خوبیه ولی خود سازندگان بازی حقشو خوردن، پس دلیلی نمیبینم بهش رای بدم. (آخرین شانسش kp3ـه چون حالا حالاها خبری از mk جدید نخواهد بود)

دوستان واقعا چرا انقدر جکس رو میکوبید؟
جکس از شماره دوم به اینور مرتب حضور داشته و حتی یک بازی مستقل هم برای خودش داره.
تقریبا طی این سالها از شخصیت های اصلی مورتال کومبات شده.
تو همه مورتال ها حتی دوره 3D که خیلی از کارکترها افت کردن طراحی و گیم پلی قابل قبول و خوبی داشته.
حالا دخترش دو زار نمی ارزه قبول دارم.طراحی و گیم پلی درست و حسابی نداره قبول ولی چه ربطی به جکس داره واقعا؟ت
تاکدا که فقط تو یک شماره بوده و حتی نشد شخصیت و جایگاهشو بشناسیم چطور بهش رای بدیم؟!
198170

جکس از شماره دوم به اینور مرتب حضور داشته و حتی یک بازی مستقل هم برای خودش داره.
تو همه مورتال ها حتی دوره 3D که خیلی از کارکترها افت کردن طراحی و گیم پلی قابل قبول و خوبی داشته.
حالا دخترش دو زار نمی ارزه قبول دارم.طراحی و گیم پلی درست و حسابی نداره قبول ولی چه ربطی به جکس داره واقعا؟ت
تاکدا که فقط تو یک شماره بوده و حتی نشد شخصیت و جایگاهشو بشناسیم چطور بهش رای بدیم؟!
View attachment 198170
چون تو همون یک نسخه جذاب تر از جکسی بود که توی Xهزار نسخه حضور داشته:-"

کلا تاکدا به این باحالی...دلتون میاد واقعا؟ هر سهرتا وریشنشم هر کدوم یک دنیایی بود! حیف چنین پتانسیلی که توی MK11 ازش استفاده نشد:(

View attachment 198170
من خودم اصلا از جکس بدم نمیاد، اتفاقا به عنوان تنها کشتی گیر تو سری از حضورش استقبال میکنم. اما به نظرم تو چند شماره آخر از لحاظ داستانی هیچ کار جالبی با جکس انجام ندادن (PTSD، مشکلات روحی و...)
وقتی این اتفاق میوفته میتونن یه استراحت به کرکتر بِدن تا تو شماره های بعدی با قدرت برگرده.

از اون طرف تاکیدا هم از بُعد گیم پلی و هم از بُعد داستانی پتانسیل وحشتناکی داره، توی کامیک ها که عملا شخصیت اصلی هستش و یجورایی اسکورپین نسل جدید حساب میشه، تو MKX هم کنشی بهش میگه بعد از این که قدرت های Telekinesis رو کامل یاد گرفتی میریم سراغ قاتلای مادرت (Red Dragon)

این همه مقدمه چینی و پتانسیل آخرش هم هیچی... :D

تا این لحظه نبود تاکیدا (و تا حد کمتری کونگ جین) تو MK11 یکی از بزرگترین علامت سوال های زندگیمه. :D خیلی راحت میشد به جای جکس و سونیا، همه‌ی Kombat Kid ها رو تو این شماره آورد تا بیشتر تو دنیای بازی establish بشن.

یجورایی اسکورپین نسل جدید حساب میشه
واقعا غم انگیزه. :|
از همون لحظه ای که معلوم شد تاکدا پسر کنشی و شاگرد هانزوئه، انتظار داشتم کم کم برن به سمتی که در نهایت حداقل تو یک بازی هم که شده تاکدا رو بجای هانزو بعنوان اسکورپیون (ترکیبی از هر دو) داشته باشیم. ولی الان بعد از گذشت 6 سال، صحبت کردن در موردش فقط آدمو آزار روحی میده.

این همه مقدمه چینی و پتانسیل آخرش هم هیچی... :D
کیتلسن کامیک رو نوشت، همه استقبال کردن، NRS استخدامش کرد، اینجاستیس 2 رو به کمک یکی دو نفر دیگه نوشت (ولی نویسنده ی اصلی بود)، MK11 رو دوتایی با dominic cianciolo نوشت، بعدشم که خداحافظی کرد رفت. یعنی شروع درخشان نسل جدید MK با کامیک MKX،..آخرش واقعا شد هیچ...

واقعا غم انگیزه. :|
از همون لحظه ای که معلوم شد تاکدا پسر کنشی و شاگرد هانزوئه، انتظار داشتم کم کم برن به سمتی که در نهایت حداقل تو یک بازی هم که شده تاکدا رو بجای هانزو بعنوان اسکورپیون (ترکیبی از هر دو) داشته باشیم. ولی الان بعد از گذشت 6 سال، صحبت کردن در موردش فقط آدمو آزار روحی میده.

کیتلسن کامیک رو نوشت، همه استقبال کردن، NRS استخدامش کرد، اینجاستیس 2 رو به کمک یکی دو نفر دیگه نوشت (ولی نویسنده ی اصلی بود)، MK11 رو دوتایی با dominic cianciolo نوشت، بعدشم که خداحافظی کرد رفت. یعنی شروع درخشان نسل جدید MK با کامیک MKX،..آخرش واقعا شد هیچ...

این سرنوشت هر سری ایه که شخصیت های اصلیش از یه حد بیشتری محبوب میشن

نه تنها WB بلکه NRS و حتی خود اد بون هم الان جرئت نمی کنن که ساب زیرو و اسکورپین رو حذف که هیچی، ببرن گوشه و بهشون نفش های support تر بدن تا داستان بتونه دوباره نفس بکشه. تو MKX مشخصه قصد همچین حرکتی رو داشتن ولی خب تقریبا هیچ اثری ازش نیست و حتی دوباره تو 11، حتی جانی کیج و سونیا بیشتر از دخترشون تو کانون توجه داستان اند چه برسه اسکورپین و هر چی که میتونسته جانشین شون باشه
البته میگم این محدود به مورتال کامبت نمیشه، سری های دیگه هم هستن که دچارش هستن و اصولا محبور به عقب نشینی میشن
این وسط نمیدونم تو اتاق فکر رزیدنت اویل چه جادو جنبلی به کار می برن که تونستن کاری کنن ایتن دوباره شخصیت اصلی فرنچایز باشه :دی البته هنوز هیچی نشده دارن فحش شو میخورن، خودت حساب کن چقدر سخته این پروسه واسه آیپی های مختلف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or