Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
البته برخلاف Ermac، گلیچ اسکارلت در حد همون شایعه بوده و هیچ وقت داخل بازی دیده نشده. :D
ارمک هم فقط اسمش تو منوهای دیباگ بود. تا امروز برای هیچکدومشون دلیل قطعی نیست و فقط در حد شایعه و یک کلاغ چل کلاغ بوده. :D

• Like
Reactions: NaRiiMaN
چرا این تاپیک رو من تازه دیدم؟ :دی
مورتال کمب نوستالژی ترین نوستالژی خاطره گیمینگ من هستش :دی
بهترین نسخه مورتال کمبت 3 اولتیمت بود ، شخصیت مورد علاقم هم ک از اواتارم مشخصه :x
نوی این نظر سنجی هم ک ب مارمولک دوست داشتنی رای دادم :دی

درسته آریا جان برای منم MK3 بهترینه و نامبر وان منه. :x رتبه دوم برام میشه MK Trilogy.
هر چی در مورد موتارو، سیندل، نایت وُلف و شیوا نوشتید رو هم قبول دارم.
sr3_sub-zero.jpg

علت خفن بودن قیافه Sub-Zero توی MK3 بجز فاکتور استفاده از اون خط قرمز کریتوس مانندش این بود که از آقای John Turk برای طراحیش استفاده کرده بودن.
البته برای طراحی Shang Tsung MK3 و تمام نینجاهای UMK3 هم از ایشون استفاده کرده بودن. اینم عکس جوونی های John Turk :

817b_john_turk.jpg

در مجموع اینقدر نسخه های کلاسیکش قشنگ بودن که طرفداران اونا با استفاده از شخصیت های قدیمیش و خلق تعدادی شخصیت جدید چند مورتال کامبت عجیب و باحال ساختند که توصیه میکنم طرفداران از دست ندهند. معروفتریناشون این موارد بودن:

Mortal Kombat Project 4.1 Remastered
MKP_4.1_Remastered
Обновление MKP от 7.11.2017 | MKProject New
20.11.17 - патч к последней версии МКП | MKProject New

Mortal Kombat Project Revitalized 1.7
1.28 GB file on MEGA

Mortal Kombat Revision
UMKT Revision F (Fixed)
جالب بود این ماجرای جان ترک. :D یه سرچی زدم و عکس‌هاش رو دیدم، نکته باحال اینه که لباس Sub-Zero توی مراحل تولید بازی قرمز بوده! احتمالاً به خاطر اینکه با پس‌زمینه آبی محیط قاطی نشه و مشکلی برای تصویربرداری و مدل‌سازی پیش نیاد. :D

gqlq_11.jpg

در نقش Shang Tsung:

gx6h_4gv.jpg

کلاً نسخه سوم چیز دیگه‌ای بود برای من. البته این نسخه منتقد هم زیاد داره بین طرفدارهای MK و یکی از دلایل هم اینه که تم بازی غربی شده بود. :D مثلاً یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های MK یعنی نینجاها توش نبودن و شخصیتی مثل Scorpion غایب بود و حتی Sub-Zero هم ظاهر نینجایی نداشت و از اون طرف به جای نینجاها رفته بودن سراغ سایبورگ‌ها (نینجاهای سابق). یا محیط‌های بازی هم حالت غربی‌تری پیدا کرده بودن و کلاً اتمسفرش متفاوت بود و حق میدم که خیلی‌ها خوششون نیاد، ولی من عاشقش بودم. :D

رپتایل یادمه توی یه بازی co op از سری یه باسفایت بسیار خفن بود متاسفانه چون دوران کودکی بازی میکردم اصلا جزئیات یادم نیست :D
Shaolin Monks؟ :D عجیبه که من کل بازی‌های اصلی MK و حتی آشغالی مثل Special Forces رو بازی کردم و Shaolin Monks رو نه! خیلی هم ازش تعریف می‌کنن و باید حتماً یه روزی برم سراغش.
بحث این نسخه شد، یه تبلیغ جنجالی توی اون دوران داشته که کلی سر و صدا به پا کرد و اعتراض کردن بهش! :D

جالب بود این ماجرای جان ترک. :D یه سرچی زدم و عکس‌هاش رو دیدم، نکته باحال اینه که لباس Sub-Zero توی مراحل تولید بازی قرمز بوده! احتمالاً به خاطر اینکه با پس‌زمینه آبی محیط قاطی نشه و مشکلی برای تصویربرداری و مدل‌سازی پیش نیاد. :D
دقیقا به همین دلیل و اینکه Recolor کردنش تو مراحل بعدی راحت تر بوده. :D

0247_umk3-behind07.jpg

p4q_mortal-kombat-3-behind-the-scenes-1280-by-800.jpg

کلا تو اون زمان بدیل محدودیت شدیدی که تو حافظه داشتن، از ایده‌ای Pallete Swap استفاده کردن و به طور مثال رپتایل هم به پیشنهاد اد بون به عنوان یه سیکرت فایت تو MK1 اضافه شد.
Blue + Yellow = Green

gqlq_11.jpg

در نقش Shang Tsung:

gx6h_4gv.jpg

کلاً نسخه سوم چیز دیگه‌ای بود برای من. البته این نسخه منتقد هم زیاد داره بین طرفدارهای MK و یکی از دلایل هم اینه که تم بازی غربی شده بود. :D مثلاً یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های MK یعنی نینجاها توش نبودن و شخصیتی مثل Scorpion غایب بود و حتی Sub-Zero هم ظاهر نینجایی نداشت و از اون طرف به جای نینجاها رفته بودن سراغ سایبورگ‌ها (نینجاهای سابق). یا محیط‌های بازی هم حالت غربی‌تری پیدا کرده بودن و کلاً اتمسفرش متفاوت بود و حق میدم که خیلی‌ها خوششون نیاد، ولی من عاشقش بودم. :D

آریا جان اتفاقا من هم عاشق اتمسفر غربیش شده بودم و اینکه توی پست قبلی خودم یادم رفت لینک های یوتیوب مربوط به ویدیوهای پشت صحنه ساخت مورتال کامبت 3 رو بزارم.
بانو Kerri Hoskins هم که در طراحی Sonya ازش استفاده کرده بودند چهره خوبی در جوانی داشتند.
jat1_sonya.jpg

اینا ویدیوهای کامل پشت صحنه هاش هستند. طرفداران حتما ببینند.

watch?v=rzZsQQIRJIA

watch?v=Gs4tAuiANQE

watch?v=rIFZG4H3HGk

خدا ازت نگذره نریمان من طرفدار جفتشونم چه جوری انتخاب کنم؟ :-??
هر وقت سیندل ورمیدارم تو MK11 یاد کیانوش تو شبهای برره می افتم که می گفت مامان خوب مونده هاااا ! :))
اگر سایرکس تو MK11 بود به سیندل رای میدادم ولی از اونجا که حقش خورده شد بهش رای میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or