Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
اوه اوه... اوضاع خطری شد:))

سونیا... تو طراحی جدید فقط اون مدل موی خط زمانی قدیمش خوبه!
در همه ی حالات دیگه مفتش گرونه:دی

جانی کیج...قبلا دوستش نمیداشتم اصلا و به نظرم اضافی بود:-" ولی تو دو نسخه اخیر بچه باحالیه و دوستش میدارم! پس جانی کیج:دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
یه خاطره از نوب سایبات بگم :D من عاشق استار وارزم و کلا هرچی به استار وارز ربط پیدا کنه منو به وجد میاره :دی
یک کارکتر کلیدی و مهم داره استار وارز به اسم اوبی وان کنوبی (obi wan kenobi)
توی ردیت MK من دیدم یه بابایی با کارکتر نوب سایبات اسمش رو زده o-BI HAN-ke-NOOBI
زیبا ترین نوع نام گذاری بود که توی زندگیم دیده بودم :دی
رایمون میره برای جناب بی هان
فکت اسم نوب سایبات رو هم همه فکر کنم اینجا بدونین که این اسم از کجا اومده
کلا کارکتر کول و خفنیه فکر کنم تنها کارکتریه که اگه اسکورپین رو شکست بده ناراحت نشم :دی که یکم عجیبه چون سابزیرو رو دوست ندارم ولی سابزیرویی که دیگه سابزیرو نباشه رو دوس دارم :D (خیابانی؟)

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
گورو رو که حذف کردین، جانی کیج هم که جلو بود ولی الکی الکی به سونیا باخت. کلا ازتون قطع امید کردم :D

بین این دو تا هم زیاد فرقی واسم نداره (با هر دو خاطرات زیادی دارم)، ریدن بیشتر تو سه چار بازی اول خوب بود، کنوب سایبات ولی همیشه در حال پیشرفت بوده تو این سالها پس بهش رای میدم. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or