Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
Human Smoke فقط تو UMK3 و MK9 قابل بازی بوده، چرا انقدر طرفدار داره؟ :D
سایبورگ هم بوده باشه ( MK Deception ) باز فرقی نمیکنه:D
مهم اینه اسموک خفنه >:):D
همون MK9 هم به اندازه کافی جذاب بود :D:x

سایبورگ هم بوده باشه ( MK Deception ) باز فرقی نمیکنه:D
مهم اینه اسموک خفنه >:):D
همون MK9 هم به اندازه کافی جذاب بود :D:x
منم ازش بدم نمیاد، اتفاقا خیلی دوست دارم تو MK11 برگرده و به سبک اکثر کرکترها که یه سلاح دارن، به این هم یه Kusarigama بِدن که شدیدا به استایل اسموک میخوره. :D

اما خب انتظار نداشتم از جید محبوب تر باشه. :-"

• Like
Reactions: New Shredder
منم ازش بدم نمیاد، اتفاقا خیلی دوست دارم تو MK11 برگرده و به سبک اکثر کرکترها که یه سلاح دارن، به این هم یه Kusarigama بِدن که شدیدا به استایل اسموک میخوره. :D

اما خب انتظار نداشتم از جید محبوب تر باشه. :-"
این سلاح رو بدن اسموک، بدون چون و چرا میاد رتبه سوم کاراکترهای محبوب MKم! :دی

دمت گرم داش سعید! :D
گذشته از اینکه مثل همیشه فوق‌العاده بود، داغ دل ما رو تازه کردی با Legacy of Kain! :( واقعاً حیف که این سری رو ریبوت نمی‌کنن و انداختنش یه گوشه داره خاک می‌خوره. :( هنوز بعد از ۲۵۰ بار دیدن ویدیوی اول Soul Reaver ازش سیر نشدم و هر چند وقت یه بار میرم سراغش و کیف می‌کنم!

نفرمایید استاد..اتفاقا دم شما گرم با این تریلر زیبایی که قرار دادید .. آریا جان :x، دیدگاه شما به عنوان یکی از اسطوره های بازی سنتر و ستون های فروم ، راجع به این 3 عنوان خیلی به من انرژی داد . سپاس بیکران...
شما در قلب همه اعضای بازی سنتر جای دارید ?، ای وای بر من اگر موجبات تکدر خاطر شما رو فراهم کرده باشم و داغی رو تازه کردم .. عذر می خواهم...
فقط این گیف ها و ویدئو های کهن و فسیلی رو از کجا پیدا می کنید ..ربطی به نام کاربری شما داره آیا..!!?

واقعا حیف که بازی های رو ریبوت و ریمستر میکنند که حتی سنشون دو رقمی نشده و پشت لبشون سبز نشده , اونوقت این بازی با اون داستان و شخصیت پردازی..خدا میدونه چندتا شمع تو سقاخونه محل به عشق برگشت رازیل آتیش کردم... !!
هییع.... الهی ستون های نازگات خراب شه تو سر هر کی که اجازه نومچه ساخت دستشه و نمیده ...!!

اون BloodRayne هم خیلی بانوی با وقار و محترمی داشت. :D الآن سرچ کردم دیدم امسال دو نسخه اول رو حالت ریمستر طور با اسم Terminal Cut منتشر کردن و بنده در جریان نبودم! البته هیچ‌وقت فن این سری نبودم، ولی خب کاراکترش اون زمان خیلی دلبری می‌کرد! :-"

اون شبه ریمستر حرکت جالبی بود و نوید بخش ...کاش حداقل این حرکت رو برای میراث کین هم می زدن... امیدوارم حالا که با بازگشت دکتر جونز قراره نازی کشون راه بیافته بانو رین هم برگرده و از هیچ کمکی فروگذار نکنه ...

یاد و خاطره‌ی Darkwatch هم گرامی که اتمسفر خیلی خفنی داشت و یه زمانی هم منتظر نسخه دومش بودیم که متأسفانه شهید شد.

شما رو بشارت میدم به EVIL WEST ...درسته کت و کول و هیبت شخصیت اصلیش به جریکو نمیرسه ولی ما به همین اندک عضلات قانع هستیم...مهم اینه دست به هفت تیرش خوب باشه و نخجیر دولول رو سریع ریلود کنه...!
ببخشید استاد ،ما که از خوندن پست ها و همکلامی باشما سیر نمی شیم ولی نریمان داره چپ چپ نگاه مون میکنه و زیر لب میگه انحرافات وارد تاپیک نکنید،چیزها...!! باز هم ممنونم از شما...

-------------------------------------------------------------------------------------

به خون اسکارلت قسم !! بعد از حذف جید ..نوبت حذف ملینا ...و بعد از اون لیوکنگ هست...!!

پس بگو مرگ بر جید...بگو مرگ بر جید.......

ما از هیچ چیز نمی ترسیم ..بن کنید ما را..اصلا بکشید مارا................!!.. ! !

UMK3 در واقع همون به کمال رسیده ی MK2 هست.
Smoke جزء محبوب ترین کرکترهای UMK3 بود و خیلیا انتخابش میکردن ، ولی Jade زیر سایه ی Kitana و Mileena بود.
یه مقدار سلیقه‌ای هست، من خودم Aesthetic شماره دوم رو خیلی بیشتر دوست دارم. اون فضای مریض و ترسناک سری مثل درخت های زنده، آسمون بنفش، Gargoyleها، کالیسیوم و... همه تو این شماره معرفی شدن.
اما MK3 از اونجایی که تو زمین جریان داشت، اکثر استیج هاش لوکیشن های معمولی مثل خیابون، قبرستون و بانک بود.

این قضیه برای شخصیت ها هم صادقه، شخصیت های MK2 بیشتر حالت مرموز و ترسناک داشتن مثل باراکا و ملینا اما تو MK3 شخصیت ها تا حدودی وایب Sci-fi و عجیب داشتن مثل کابال و سایبورگ ها.

از نظر گیمپلی هم چون MK3 قابلیت دویدن داشت، سرعت گیمپلی و کمبو ها در مقایسه با MK2 که خیلی footsie محور تر هست، بیشتره.

در کل بازم میگم خیلی سلیقه‌ای هست این که MK2 بهتره یا MK3 و اصلا نمیشه گفت با قاطعیت گفت کدوم بهتره. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or