Chmielarz:از سیستم Anti-used دفاع کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130530_xbox_one.jpg

در چندین روز گذشته اخبار و حواشی داغی پیرامون مسئله منع استفاده از بازی های دسته دوم وجود داشته و حالا آقای Chmielarz سازنده سابق بازی Bulletstorm و یکی از موسسان استدیو ی The Astronauts از این سیستم دفاع کرده است و میگوید اگر شما به صنعت گیم اهیمت میدهید این رویه باید از بین برود.

او در بلاگ خود نوشته است:اگر به صنعت گیم اهمیت میدهید باید این رویه از بین ببرد.(منظور سیستم بازی های 60 دلاری و استفاده شده که توسط فروشگاهایی همچون Gamestop عرضه میشوند)

او ادامه میدهد:
"اگر به این روش ما ادامه دهیم بازی ها هر روز بدتر خواهند شد.شما فکر میکنید هر سازنده ای که از گوشت و خون باشد دوست دارد DLC درست کند؟اغلب مواقع نه!آن ها مشتاقانه به دنبال پروژه ی بعدی خود هستند.یا فکر میکنید سازندگان دوست دارند سیستم بازی خود را تغییر دهند تا به Micro-transactions روی بیاورند؟"

"معلومه که نه!آن ها میدانند که این سیستم ها به هیچ وجه به بهتر شدن بازیشان کمکی نمی کند و حتی احساس بدی نیز دارند چون به روش های مختلف دارند دست به پول درآوردن میزنند.شما فکر میکنید آن ها نمیدانند که بهتر است از این سیستم ها استفاده نکنند؟معلومه که میدانند!"

Chmielarz نتیجه میگیرد که سیستم بازی های دست دوم سازنده ها را به این رویه (DLC ,....) ترغیب میکند اما هیچ کس نمیداند چطور بدون متوقف کردن کامل آن جلویش را بگیرد.
"به نظرم قیمت 60$ بازی ها باید بمیرد. در حقیقت هیچ کس دیگر اهمیتی به سیستم اشتراک با دوستان و یا حق خرید برای اولین بار اهمیتی نمیدهد اگر قیمت بازی ارزان باشید."

"اما اگر حالا اگر در نظر بگیریم که تنها راه رستگاری در از بین بردن قیمت 60$ باشد اما ... چگونه؟با بازی هایی که به صورت اپیزودی عرضه میشوند؟بازی های کوتاه تر؟جدا کردن بخش سینگل از مولتی پلیر؟بازی های بزرگی که تلاش میکنند با قیمت ارزان تری عرضه بشوند؟"

"تنها چیزی که میدانیم این است که تمام این ها فقط در صورتی محقق میشود که به دیجیتال روی بیاوریم و هیچ کدام از آن ها در Gamestop روی نخواهد داد.جایی فقط به دنبال بازی های بزرگ و گران است و همچنین بازی های دسته دوم و همان طور که گفتیم این ها هیچ کدام به بهتر شدن گیم کمکی نخواهد کرد."
کل مطلب این است که بازی های دسته دوم پولی به سازنده نمی رساند و هزینه تولید کپی های بیشتر نیز بالاست پس همچنان سازنده های بازی های بزرگ و AAA باید به DLC روی بیاورند و تا زمانی که بازی ها به صورت فیزیکی باشند سازندگان از آن دست نخواهند کشید.

منبع

چرا نمیفهمن اینا؟ :d. شما اون گیم رو یه بار فروختی. شما یک بار از اون گیم پول در اوردی
شدیدا تائید میشه!!
یکی نیست بگه بابا تو بازیت رو به قیمت 60 دلار (که حتی اونور هم پول خیلی کمی نیست)به من فروختی دیگه به تو چه که من میخوام باهاش چیکار کنم؟؟!!
این قضیه مثل این می مونه که شرکتهای سازنده خودرو هم بگن هیچ کس حق نداره سوار ماشینی بشه که سندش به نام خودش نیست!!!!!!!!!!!

شدیدا تائید میشه!!
یکی نیست بگه بابا تو بازیت رو به قیمت 60 دلار (که حتی اونور هم پول خیلی کمی نیست)به من فروختی دیگه به تو چه که من میخوام باهاش چیکار کنم؟؟!!
این قضیه مثل این می مونه که شرکتهای سازنده خودرو هم بگن هیچ کس حق نداره سوار ماشینی بشه که سندش به نام خودش نیست!!!!!!!!!!!

همون بهتر که یک بازی رو فقط با عوض کردن پس زمینه کاور بازی بهتون بفروشن!اون وقت میگن چرا دیگه خلاقیتی تو بازی ها دیگه پیدا نمیشه!

الان آمارش که معلوم نیست که بگیم هر کدوم چقدر پیش فروش داشته. من هم کاری به PS4 ندارم اصلا، هی دوستان میگن XOne میترکه و نابود میشه و اینا گفتم دیگه اینجوری هم نیست :دی
خيلي صادقانه بخوام بگم بدور از هرگونه فن بوي بازي بنظرم مياد حق با شماست نابود نميشه اما مثل اين نسل موفق هم نيست سوني دوباره جايگاه اول رو ميگيره اما اينكه فاصلشون چقدره نميدونم بايد منتظر بود و ديد به شخصه اصلا دوست ندارم نينتندو و مايكرو شكست بخورن چون دنياي تك كنسولي هم يكم خسته كننده و ملال آوره

خيلي صادقانه بخوام بگم بدور از هرگونه فن بوي بازي بنظرم مياد حق با شماست نابود نميشه اما مثل اين نسل موفق هم نيست سوني دوباره جايگاه اول رو ميگيره اما اينكه فاصلشون چقدره نميدونم بايد منتظر بود و ديد به شخصه اصلا دوست ندارم نينتندو و مايكرو شكست بخورن چون دنياي تك كنسولي هم يكم خسته كننده و ملال آوره
دقیقا هیچی مشخص نیست :دی الان تو Amazon UK اوضاع فرق میکنه، ولی در نهایت من بعید میدونم فاصله فروش دو کنسول زیاد باشه، حالا کدوم بیشتر می فروشه رو نمی دونم :دی

83063234209172594732.jpg

دقیقا هیچی مشخص نیست :دی الان تو Amazon UK اوضاع فرق میکنه، ولی در نهایت من بعید میدونم فاصله فروش دو کنسول زیاد باشه، حالا کدوم بیشتر می فروشه رو نمی دونم :دی
خوب مگه قراره فاصله ی زیادی باشه . به نظرم بعد از تغییر ـه ماکرو دیگه همانند نسل قبل تفاوتی تو فروش فک نکنم بشه (به جز آمریکا) . چون چیزی تغییر نکرده که :دی

پ.ن : اون امضاتو درست کن میدم بنت کنن :| :دی

ولی در بازی ، موسیقی ، فیلم و ...
شما بازی با هر کیفیتی رو به قیمت 60 دلار میخری ولی صاحب اون بازی نمیشی فقط یک کپی از اون بازی رو دریافت میکنی حقی نداری که بخوای از اون بازی پولی دربیاری چون تو بازی رو نخریدی فقط یک کپی از بازی رو گرفتی و صاحب بازی نیستی
آخه این چیزی که شما میگی معنی ـه کرایه دادن رو میرسونه ینی تو یه چیزی رو میری کرایه میکنی ولی حق نداری از اون پول دربیاری و باید به صاحبش پس بدی . همین گیم رو هم اونا نسبت به زحمتشون یه قیمتی روی دیسک گذاشتن و شما اون مبلغ رو پرداخت میکنی و صاحب اون جنس میشی . همون مثال کفش هم الان مثلا آدیداس بیاد بگه شما کفش میخرین وقتی میخاین بفروشین باید بیاین به خودم بفروشین و به مغازه دارا یا دوستاتون ندین . شایدم من کلا درک نمیکنم :دی

آخرین ویرایش:
مشکل اینجاست یکسری دارن در مورد موضوع صاحب بازی شدن اشتباه میکنن
ببینین شما وقتی یک جفت کفش میخری
اون قیمتی که روی اون کفش گذاشت شده بر اساس مواد استفاده شده در کفش و هزینه ساخت و طراحی اون یک جفت کفش
یعنی شما با خریدن همون یک جفت کفش پول تمام مواد به کار رفته و هزینه ساخت اون یک جفت کفش رو میدی
برای همین شما کاملا صاحب اون کفشی چون تمام هزینه اون کفش رو دادی و اون شرکت سازنده از همون یک جفت کفش تو سود کرده
شما بازی با هر کیفیتی رو به قیمت 60 دلار میخری ولی صاحب اون بازی نمیشی فقط یک کپی از اون بازی رو دریافت میکنی حقی نداری که بخوای از اون بازی پولی دربیاری چون تو بازی رو نخریدی فقط یک کپی از بازی رو گرفتی و صاحب بازی نیستی
در کل این صحیتم هیچ ربطی به فن بازی و ... نیست نظرم رو در مورد این موضوع گفتم

مشکل اینجاست یکسری دارن در مورد موضوع صاحب بازی شدن اشتباه میکنن
ببینین شما وقتی یک جفت کفش میخری
اون قیمتی که روی اون کفش گذاشت شده بر اساس مواد استفاده شده در کفش و هزینه ساخت و طراحی اون یک جفت کفش
یعنی شما با خریدن همون یک جفت کفش پول تمام مواد به کار رفته و هزینه ساخت اون یک جفت کفش رو میدی
برای همین شما کاملا صاحب اون کفشی چون تمام هزینه اون کفش رو دادی و اون شرکت سازنده از همون یک جفت کفش تو سود کرده
در کل این صحیتم هیچ ربطی به فن بازی و ... نیست نظرم رو در مورد این موضوع گفتم
كاسه داغتر از آش ميدوني چيه؟

شما هنوز درگیر بازی دسته دوم هستید؟ بهترین حالت بازی دسته دوم همینی هست که الان وجود داره، یه بازی میخری بعد میفروشی یکی دیگه میخری :دی

همون بهتر که یک بازی رو فقط با عوض کردن پس زمینه کاور بازی بهتون بفروشن!اون وقت میگن چرا دیگه خلاقیتی تو بازی ها دیگه پیدا نمیشه!
اینم شد دلیل!!!؟؟؟...شما طوری میگی که انگار من از بازی کپی حمایت کردم!!!...صحبت من سر حق مسلم خریداره که با محصولی که بالاش پول داده هر کاری بخواد بکنه!!
وگرنه شرکت سایپا هم بیاد بگه دلیل بی کیفیتی ماشینهای ما اینکه که مردم ماشنیهاشون رو به صورت دسته دوم معامله میکنند یا اینکه بدتر باهاش مسافرکشی میکنند!!

چی؟ جایگاه اول؟! حالا از اختلاف کم بین فروش 360 و PS3 بگذریم و بگیم PS3 شکست داده 360 رو، ولی شما کلاً Wii رو به حساب نیوردی؟ نه؟
شما هنوز درگیر بازی دسته دوم هستید؟ بهترین حالت بازی دسته دوم همینی هست که الان وجود داره، یه بازی میخری بعد میفروشی یکی دیگه میخری :دی
دقیقاً! همون طور که تو پست قبلیم هم گفتم بهترین راه حل اکتفا کردن به همین وضعیت موجوده و دیگه سازنده‌ها بیخیال اون سود اضافه‌تر شن یا اگر هم می‌خواد قوانینی وضع بشه باید با برنامه‌ریزی دقیق انجام بگیره که هیچکس ضرری نکنه و به قولی همه یه سودی ببرن از این وضعیت :d

والا من همون روز اول گفتم تا وقتی اون سیستم بازی دسته دوم عوض نشه XOne رو نمیخرم، واسه همین از عوض شدن سیستم خیلی خوشحال شدم چون حالا میتونم XOne رو بخرم :دی

کی خوشحال نشد؟ والا من که فن مایکرو نیستم هم خوشحال شدم ولی یه عده هنوز دارن تحلیل های جالبی از خودشون منتشر میکنن !!! اون موقع میگفتیم ، خب طرف فن ـه بذار دفاع کنه ولی الان فهمیدیم مشکل از یه جا دیگست چون وقتی خود مایکرو بیخیال شده ؛ همه هم راضی ولی بازم بعضی کامنت ها رو آدم میخونه :| اینجوری میمونه.

چی؟ جایگاه اول؟! حالا از اختلاف کم بین فروش 360 و PS3 بگذریم و بگیم PS3 شکست داده 360 رو، ولی شما کلاً Wii رو به حساب نیوردی؟ نه؟

دقیقاً! همون طور که تو پست قبلیم هم گفتم بهترین راه حل اکتفا کردن به همین وضعیت موجوده و دیگه سازنده‌ها بیخیال اون سود اضافه‌تر شن یا اگر هم می‌خواد قوانینی وضع بشه باید با برنامه‌ریزی دقیق انجام بگیره که هیچکس ضرری نکنه و به قولی همه یه سودی ببرن از این وضعیت :d
wii مال نسل قبله كلا شما انگار تو نسل هفت گير كردي صحبت نسل هشته

مگه فقط باید به صنعت گیم اهمیت داد؟ همین که شما بازیهاتو با دوستت با هم بازی می کنی و از این طریق دوستای جدید پیدا می کنی اهمیتی داره که منفعت کل قفل ها و DRM انگشت کوچیکه اونم نمیشه.
از افرادی که فقط به پول و سود مادی توجه میکنن میخوام که تو طرز فکرشون تغییراتی بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or