اره باید اشتراک پولی رو خریداری کرد که ماهی ۲۵ دلار هست.سلام آیا chatgpt4 الان در دسترسه؟ چجوری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟
سلام ،درود دوستان
از کسایی که چندین ساله دست تو کار دارن میپرسم
به نظرتون اینده این کار به کدوم سمت پیش میره و حدسیاتتون چطوره
و کسی که بخواد شغل تو این مسیر انتخاب کنه، بهتره کدوم جهات رو پیش بگیره
یک پیشبینی که سال های اینده بر چه منوال پیش میره بازار کار
من به علت تغییر شغل ، حدود پاک 6 ماه تا 1 سال وقت ازاد دارم
و بی اندازه به برنامه نویسی علاقه دارم
اما دست روزگار ما رو به جهات دیگه برد
اشنایی من برمیگرده به اول دبیرستان و برنامه نویسی بر اساس ویژوال بیسیک
تا اینکه پارسال دوباره شروع کردم اما باز مشکلات پیش اومد، الانم که میبینم که با ورود هوش مصنوعی داره از این رو به اون رو میشه همه چی و من واقعا نمیدونم کدوم جهت رو پیش بگیرم
شما نظرتون چیه؟
کلا اگر میتونید پر و پیمون جواب بدید
هر چی نپرسیدم رو هم بگید
چجوری اینکارو کرد؟ من بهش میگم میگهاره هنوز هم میدجرنی تو بعضی بخش ها مثل دست مشکل داره.
بطور کلی هنوز هم رد پای آثار هوش مصنوعی تو تصاویر دیده میشه اما به قول خودت که بالا توضیح دادی ۱۰ یا ۱۵ سال دیگه چه اتفاقی میوفته؟
من با دال ای و نسخه های پایینتر میدجورنی کمی کار کرده بودم ولی نسخه ۵ واقعاً تحولش خیلی زیاده و مدت زمان زیادی از انتشارشنگذشته که چنین آپدیتی گرفته. از طرفی تمام کاربرانی که دارن ازش استفاده میکنن دارن به طور خودکار بهش آموزش میدن که چه آثاری و با چه کیفیتی درست کنه.
این رو با عنوان یک دختر ایرانی ازش خواستم و طراحیکرد.
View attachment 287993
دیروز یه مقاله خوندم که اگه اشتباه نکنم دانشجویان استنفورد شایدم اکسفورد تونستن با ۶۰۰ دلار یه هوش مصنوعی مثل Chat gpt بسازند.
قطعاً با پیشرفت تکنولوژی بزودی شاهد نسخه های دستکاری شده و شخصی سازی شده خواهیم بود که به راحتی میتونن اخبار فیک تصویری رو درست کنند.
هوش مصنوعی یه حس جالبی داره هم ترسناک و هم هیجان انگیز.
تو میدجورنی به راحتی میشه با زدن/ و بعد انتخاب گزینه Image، بصورت خودکار کلمه promt هم اضافه میشه و بعد از اون هر چیزی تایپ کنید طراحی میشه. من به انگلیسی و آلمانی امتحان کردم مشکلی نداشت. فارسی امتحان نکردم ولی گوگل ترنسلیت خیلی خوب میتونه فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنه.چجوری اینکارو کرد؟ من بهش میگم میگه
متأسفانه به عنوان یک مدل زبانی، من نمیتوانم یک دختر ایرانی برای شما طراحی کنم، اما اگر شما به دنبال یافتن یک طراح حرفهای برای پروژهی خاصی هستید، میتوانید از سایتهایی مانند Upwork یا Fiverr استفاده کنید
اها من توی بینگ تست کردم میگه نمیتونم تصویر بسازم شما دقیقا چی مینویسی که میسازه؟تو میدجورنی به راحتی میشه با زدن/ و بعد انتخاب گزینه Image، بصورت خودکار کلمه promt هم اضافه میشه و بعد از اون هر چیزی تایپ کنید طراحی میشه. من به انگلیسی و آلمانی امتحان کردم مشکلی نداشت. فارسی امتحان نکردم ولی گوگل ترنسلیت خیلی خوب میتونه فارسی رو به انگلیسی ترجمه کنه.
بینگ هم یه قابلیت ساخت تصویر داره که البته به کیفیت میدجورنی نیست ولی بازم خوبه.
Bing
این چند مورد دست پخت بینگ هست.
View attachment 288907View attachment 288908
View attachment 288906
البته اشتباه هم کم نداره.
View attachment 288910
تو نوشته بالا یه لینک گذاشتم اونجا میتونین متن رو بدین تا براتون تصویر تولید کنه.اها من توی بینگ تست کردم میگه نمیتونم تصویر بسازم شما دقیقا چی مینویسی که میسازه؟