Cevat Yerli از دلیل 30 فریم بودن Ryse می گویید

Terova

No Trolls
کاربر سایت
87700347666829931902.jpg

بسیاری متعجب هستن که چرا Ryse: Son of Rome در XBOX ONE به صورت 30 فریم در ثانیه اجرا میشود و چرا اونطور که برای نسل بعد انتظار می رود بر روی 60 فریم نیست..؟ در این رابطه Cevat Yerli مدیر شرکت Crytek در مصاحبه ای با Eurogamer توضیح میده.

Cevat می گویید بازی سازها باید انتخاب کنند که بازی آنها بر روی 30 با 60 فریم بر ثانبه اجرا شود و این قضیه به نوع بازی و درصد پیچیدگی آن پروژه بستگی دارد.ما با Ryse می خواستیم یک تجربه احساسی و پیچیده به همراه نورپردازی پویا و محیطی واقعگرانه در کنار کارکترهای غنی و انیمیشن های آنها به وجود بیاوریم، بنابراین ما 30 فریم را انتخاب کردیم و معتقدیم بسیاری از توسعه دهندگان برای خلق دنیایی غنی تر 30 فریم را به 60 فریم ترجیح میدهند. 60 فریم دوبرابر احتیاج به سرعت رندر بیشتر دارد در حالی که 30 فریم به نوعی استاندارد محسوب می شود و اکثر فیلم های سینمایی همین مقدار فریم را میدهند.

او همچنین در مورد کارکرد ESRAM به عنوان یک حافظه با سرعت بسیار بالا در XBOX ONE می گویید: ما اهداف زیادی توانستیم در ESRAM رندر کنیم به طور مثل G-Buffer ، سرعت در ESRAM به طور قابل توجه ای بالا است در حالی که با 32MB ممکن است نشود چیزی مثل MSAA را به طور کامل استفاده کرد ولی با یک استراتژِی اداره حافظه هوشمند ممکن است بتوان با این مشکل مقابله کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
این بازی که خیلی عالیه:d به سونی فن ها توصیه میکنم زیاد گیر به این بازی ندین. بازی که نمیکنین در آخر ما باید بازی کنیم که لذتش هم میبریم حتما:>

چند تا گیم پلی 30 دقیقه ای 24 دقیقه ای و ... توی یوتیوب هست، اگه برید ببینید متوجه منظورم میشید!

برای خود من، گرافیک اولویت سوم یا چهارمه، ولی شما وقتی حرف گرافیک میاد وسط و اون تاپیک مربوط به PC باشه، میگید مهم گیم پلی ـه، وقتی از کنسول حرف میزنیم و بازی هاش، چون انحصاری کنسول مورد علاقتون فقط گرافیک داره، گرافیک میشه مهم ترین عامل نسل جدید! توی پست قبلیتون هم که اول یه چیزی رو میگید بعد خودتون بر عکسش هم میگید و نقض میکنید حرف خودتون رو!

این بازی وقتی ریلیز شد هم اینجا خواهیم بود! بیشتر راجع بهش صحبت میکنیم!

من اصلا بحث Ryse رو نیوردم وسط این خودت بودی که شروع کردی

گیم پلی مهم ترین قسمت گیم هست و در این شکی نیست ولی گیم پلی با تغییر نسل کمترین سهم بهبود رو داره چون گیم پلی هنر سازنده و ایده سازنده هست و کمتر ربط رو به قدرت کنسول داره شما می توانید روی هر کنسولی گیم پلی خاص خودتون رو اجرا کنید و کمتر پیش میاد سخت افزار مانع ایجاد یک گیم پلی بشه ولی وقتی یک سخت افزار تغییر میکنه بیشترین تمرکز روی گرافیک هست که یکی از قسمتهای گیم به شمار میاد و نمیشه اون رو نادیده گرفت اگر میبینی سونی تصمیم گرفته از PS3 به PS4 کوچ کنه بیشتر به خاطر گرافیک هست وگرنه استودیوی مثل ND مشکل خاصی از لحاظ گیم پلی روی PS3 نداشت

در مورد بازی RYSE هم منم مثل شما بی اطلاع هستم و نمی دونم گیم پلیش چی میشه البته اینجور که از حرفهای شما معلوم هست حتما بازی رو انجام دادین و از گیم پلی ضعیفش خبر دارین در کل به عنوان یک گیمر دوست ندارم هر بازی گیم پلی ضعیفی داشته باشه

به نظر منم بازی از لحاظ گیم پلی تا حالا هرچی نشون داده ضعبف بوده.
اگه اینجوری باشه میشه مث کرایسس 3 و بعد یه مدت تکراری و خسته کننده میشه.
کلا اینا ثابت کردن که نمیتونن هم گرافیک خوبی ارائه کنن و هم داستان و گیم پلی جذابی.

به نظر منم بازی از لحاظ گیم پلی تا حالا هرچی نشون داده ضعبف بوده.
اگه اینجوری باشه میشه مث کرایسس 3 و بعد یه مدت تکراری و خسته کننده میشه.
کلا اینا ثابت کردن که نمیتونن هم گرافیک خوبی ارائه کنن و هم داستان و گیم پلی جذابی.
بعد الان احیانا کرایسیس1و فارکرای 1 رو ناتی داگ یا سانتا مونیکا درست کردن:-/ نظرا در مورد کرایتک خیلی مسخره و غیر منطقی شده تو BC در حد یه تیم بازیسازی ایرانی اینجا اینارو پایین اوردن اونم فقط به خاطر کرایسیس3 که متای 80 داره که متای خوبی به حساب میاد بقیه ی بازیای کرایتکم عالی بوده اما اینجا دیگه خیلی دارن این استدیورو کوچیک میکنن جوریم این فنای سونی از گیم پلی رایز حرف میزنن انگار چند بار تمومش کردن باور کنید با چنتا دمو نمیشه فهمید که گیم پلی بازی در چه حدیه

بعد الان احیانا کرایسیس1و فارکرای 1 رو ناتی داگ یا سانتا مونیکا درست کردن:-/

خوده من هر وقت کسی به گیمپلی سری کرایسیس گیر میداد میومدم میگفتم احتمالا نسخه 1 رو بازی نکردید و اشاره میکردم که گمیپلی کرایسیس 1 در کنار گرافیکش بسیار جذاب بود اما در نسخه دوم و سوم سطح گیمپلی خیلی پایننتر از نسخه 1 اومد و اون جذابیت و چالش رو نداشت "حداقل از نظر من" حالا دلیلش کنسولیزه شدن یا هر چیزی میخواست باشه

در واقع از نظر گیمپلی بین ساخته های کرایتک همون فارکرای و کرایسیس 1 و وارهد بهترینن و به مراتب بهتر از 2 ساخته جدیدشونه ، برای Ryse هم باید صبر کرد تا دید چی میشه از الان نمیشه چیزی رو گفت ...

از نظر داستان هم که تا حالا هیچ عنوانی با داستان خیلی خوب یا خوب نداشته "نظر شخصی" اگر هم بوده روایت خوبی نداشته که باعث میشه کلا داستان از دور خارج بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or