need to fight
کاربر سایت
من بعد از اکسترکت ریختمش تو هردو پوشه موجود در shaderCache و تو پوشه dump قسمت شیدر هم ریختم ولی بازم بازی رو اجرا میکنم مثل قبل تو بعضی قسمتا کنده مخصوصا زمانی که اون گوریل کوچیکه رو سوار خودش میکنه.
میشه بگی کدوم نسخه از شبیه ساز رو بازی میکنی ؟ و چیکار کردی 60 فریم رسید . سیستم چجورهبعد از 2 روز کنجار رفتن تونستم زلدا رو روی 60 فریم و بدون کرش فیکس کنم
ماریو رو هم همینطور
چقدر خوبه واقعا انگار هم PC داری هم Wii
ببین شاید مثلا تو نسخه اروپایی شیدر ها امریکاست برو تو پوشه شیدرهای transferable بعد ببین اونجا دانکی کونگ فایلی ساخته یا نه (چون اولشی حجمش باید کم باشه) بعد اسم اون شیدری که می خوای رو به اون تغییر بده فایل کم حجم رو هم حذف کنمن بعد از اکسترکت ریختمش تو هردو پوشه موجود در shaderCache و تو پوشه dump قسمت شیدر هم ریختم ولی بازم بازی رو اجرا میکنم مثل قبل تو بعضی قسمتا کنده مخصوصا زمانی که اون گوریل کوچیکه رو سوار خودش میکنه.
دوست عزیز سیستمتون خوب نیست برا ۶۰ فریم اینم بدونید خود بازی 720p سی فریم با افت فریم رو کنسول اصلیش اجرا میشه فکر کنم شما بتونید همون کیفیت wii u رو بگیرید ولی بالا تر از اون رو نهمیشه بگی کدوم نسخه از شبیه ساز رو بازی میکنی ؟ و چیکار کردی 60 فریم رسید . سیستم چجوره
سیستم من
رم: 16
گرافیک: GTX 1050 4 GB
سی پیو : I5 4440
بعضی جاها یه کوچولو لگ میزنه یه لحظه و تو جاهای مخفی هم یکم کند میشه.ولی قبلا کلا کند میشد اونا درست شد.60 فریم میدهببین شاید مثلا تو نسخه اروپایی شیدر ها امریکاست برو تو پوشه شیدرهای transferable بعد ببین اونجا دانکی کونگ فایلی ساخته یا نه (چون اولشی حجمش باید کم باشه) بعد اسم اون شیدری که می خوای رو به اون تغییر بده فایل کم حجم رو هم حذف کن
اون قبلا که کلا کند میشده سر این بوده که داشته از اول می ساختهبعضی جاها یه کوچولو لگ میزنه یه لحظه و تو جاهای مخفی هم یکم کند میشه.ولی قبلا کلا کند میشد اونا درست شد.60 فریم میده
ممنون من میخوام 30 فریم هم بده کافیه ولی فریمم نهایت تا 20 هست و لگ دارم تو خود منوی بازی 60 فریمه ولی موقع بازی فریم پایین میاد . کدوم نسخه بهترین فریم رو میده ؟دوست عزیز سیستمتون خوب نیست برا ۶۰ فریم اینم بدونید خود بازی 720p سی فریم با افت فریم رو کنسول اصلیش اجرا میشه فکر کنم شما بتونید همون کیفیت wii u رو بگیرید ولی بالا تر از اون رو نه
برا افزایش فریم از گرافیک پک fps ++ استفاده کنید
گرافیک پک ریختی واسشممنون من میخوام 30 فریم هم بده کافیه ولی فریمم نهایت تا 20 هست و لگ دارم تو خود منوی بازی 60 فریمه ولی موقع بازی فریم پایین میاد . کدوم نسخه بهترین فریم رو میده ؟
اگه کسی بتون امولاتور خودشو آپ کنه با تمام تنظیمات و فایل ها عالی میشه
همه چیز رو ریختم و از آموزش تو یوتیوب استفاده کردم ولی بازم فریمم خییلی پایینه و فقط مشکل با بازی Zelda دارم بقیه بازی ها مشکلی خاصی نداره از جمله ماریو ها کاملا سالم هست . اگه بتونین شبیه ساز خودتون رو با همه برنامه ها که توش هست آپلود کنید عالی میشهگرافیک پک ریختی واسش
فعال کردی بعد ریختنش؟
همه چیز رو ریختم و از آموزش تو یوتیوب استفاده کردم ولی بازم فریمم خییلی پایینه و فقط مشکل با بازی Zelda دارم بقیه بازی ها مشکلی خاصی نداره از جمله ماریو ها کاملا سالم هست . اگه بتونین شبیه ساز خودتون رو با همه برنامه ها که توش هست آپلود کنید عالی میشه
زلدا ؟اره راحت 30 فریم میده بهتسلام با این سیستم میتونم بازی کنم؟
ryzen5 1500x
gtx 1060 6 gb
ram8 ddr4