سیستمت چیه ؟سلام بازی زلدا توی کامپیوتر من با فریم ۱۰-۱۲اجرا میشه.شما چه کار میکنید که با ۳۰ بازی میکنید؟
سی پی یو۹۸۳۰، ۴ هسته ای amdسیستمت چیه ؟
سی پی یو۹۸۳۰، ۴ هسته ای amd
رم ۸
گرافیک ۴گیگ rx460
ای بابا عجب شانسی.ممنون.حالا فعلا با همین وضعیت داریم سر میکنیم میره جلو.من با 480 همین فریم رو میگرفتم با کارتهای amd کلا مشکل داره
شبیه سازی خیلی کار CPU خوری هست، اگه CPUـه خیلی قوی ندارید می تونه مشکل از اون باشه. غیر از اون اگه بازی فریمش بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا یهو استپ می کنه و بعدش باز خوب می شه (Stutter) داره شیدر کامپایل می کنه. 2 راه داری، یا بری Shader Cache دانلود کنی، یا یه دور بازی کنی، دفعه بعدی دیگه این مشکل رو نخواهی داشتمن بازی New Super Mario Bros. U رو نصب کردم با همین شبیه ساز ولی بازی انگار رو حالت slow motionعه مشکل از کجاس؟
مشخصات cpu اینه:شبیه سازی خیلی کار CPU خوری هست، اگه CPUـه خیلی قوی ندارید می تونه مشکل از اون باشه. غیر از اون اگه بازی فریمش بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا یهو استپ می کنه و بعدش باز خوب می شه (Stutter) داره شیدر کامپایل می کنه. 2 راه داری، یا بری Shader Cache دانلود کنی، یا یه دور بازی کنی، دفعه بعدی دیگه این مشکل رو نخواهی داشت
اره خیلی خوبهبعد از 2 روز کنجار رفتن تونستم زلدا رو روی 60 فریم و بدون کرش فیکس کنم
ماریو رو هم همینطور
چقدر خوبه واقعا انگار هم PC داری هم Wii
شیدرهای بازیا رو مخصوصا دانکی کونگ رو از کجا میشه دان کرد؟
این کارت برای اجرای ایمولاتور wii مناسبه ولی برای wiu نه.با کارت گرافیک nvidia gt 240 میشه اجراش کرد؟