هر بازی بنا به ریجنش یه کد منحصر به فرد داره که برای اجرا روی امولاتور ضروریه که قبلش توی یه فایل تکست به نام Keys وارد بشه.. اگه این کدها درست وارد نشن بازی اجرا نمیشه.این Key ها برای چی هستن؟
نمیدونم چرا من تا حالا احتیاج به وارد کردن این کی ها پیدا نکردم. البته فقط سه تا بازی اجرا کردم: BotW ماریو کارت و Wind Waker HDهر بازی بنا به ریجنش یه کد منحصر به فرد داره که برای اجرا روی امولاتور ضروریه که قبلش توی یه فایل تکست به نام Keys وارد بشه.. اگه این کدها درست وارد نشن بازی اجرا نمیشه.
خیلی راحته هر فایلی که میخواید کپی کنید تو فایل جدید cemucemu 1.11.4 هم تازه اومده. میخواستم بدونم من که ورژن قبلی رو دارم و کلی پلاگین و کرافیک پک و آپدیت بازی روش نصب شده چطور میتونم بی دردسر شبیه سازم رو آپدیت کنم؟
خودم حل کردم مشکل رو.. مشکل من با Cemuhook بود چون فایلای ورژن قبل شبیه ساز رو توی جدیده کپی میکردم cemu کار نمیکرد! بعد نسخه جدید cemuhook رو دانلود کردم درست شد و اتفاقا خیلی راحت بازی میکنم! ماریو 3بعدی رو بدون مشکل تموم کردم .. زلدا هم با پرفورمنس بهتری نسبت به ورژن قبلی شبیه ساز اجرا میشه ..خیلی راحته هر فایلی که میخواید کپی کنید تو فایل جدید cemu
من که قید این نسخه را زدم به شدت مشکل داره از کرش کردن های گاه و بیگاه بایونتا گرفته تا اجرا نشدن زلدا
درود دوستان.
تو پست اول من درست متوجه نشدم.
اگه از عزیزان یکی لطف کنه لینک اخرین ورژن برنامه و لینک دانلود بازی ها و روش کار رو توضیح بده ممنون میشم.
سلام
برای این شبیه ساز کدوم cpu بهتر هست؟ amd یا intel
میخوام زلدا رو دانلود کنم
یه ریلیز هست به اسم ElAmigos یکی هم fitgirl
کدوم بهتره و جدیدتر؟
[/QUOTE]سلام من متوجه نشدم یکم بیشتر توضیح بده این منظورش چیه
من منظورم cpu بود مثلا میخوام سیستم جدید بخرم cpu intel i5 8600 بگیرم یا ryzen 5 1400
کدم بهتره واسه این بازی