شما نکاتی که تو این دو لینک نوشته شده اعمال کنید و خبرشو بدید:اول اینکه من نسخه ی CorePack با اخرین مخلفات (Cemu و DLC های بازی) رو نصب کردم توی منو رو 60 قفله ولی توی بازی رو 30 فرم قفل میشه تا 15 هم بعضا افت فرم دارم 1060 و 16 گیگ رم + Core i5 6400 با اینکه شیدر کش 8500 تایی روش اجرا میشه (کلی پدر سیستم دراومد تا نصب شد) ولی بازم لگ دارم چه کنم ؟
Cemu Zelda FPS Guide • r/cemu
FPS boost tip. • r/cemu
شما رمتون پایینه. حداقل حداقل رم 6 لازم دارید.سیستمم زیاد قوی نیست
رم ۴ گیگ
cpu amd phenom II x4 965 3.40 ghz
radeon hd 6750
win 10
گرافیک پک هم با پایین ترین رزولیشن ریختم جواب نداد.
داخل منو ۵۰ تا ۶۰ فریم داره ولی داخل بازی بعد از اون نور اول یک دفعه افت فریم تا یک دارم بعد مه بازی شروع میشه تا ۱۵ فریم دارم فقط تکسچیر ها همه بهم ریخته هست
pagefile ویندوزتون رو تا میتونید زیاد کنید (البته همین الانشم از pagefile استفاده کرده رفته تو بازی) و اگه هم امکانشو دارید رمو حداقل 8 گیگش کنین
گرافیک پک ها هم همه رو غیر فعال کنید جز No Aniti-Alisaing - FPS++-Adjustable Bloom
ایضا شما هم نکاتی که تو اون دو لینک بالا تو همین پست هست رو انجام بدید علاوه به اینایی که گفتم
ویرایش: این بازی و کلا شبیه ساز با amd مشکلاتی داره. ولی برای زلدا یه سری گرافیک پک هست نوشته amd اونا رو حتما بگیرید فعال کنید. من کارتم amd نیست و نمیدونم چه مشکلاتی دقیقا پیش میاد ولی با گرافیک پک هایی که برای کارتهای amd هست میدونم حل میشه.
یه نکته مهم هم اینکه تو این شبیه ساز پایین اوردن رزولوشن فقط یه زمان تو بهتر اجرا شدن بازیها تاثیر داره اونم زمانیه که همه سیستم شما اوکی باشه (سی پی یو، گرافیک و رم در حد مورد نیاز باشه) و کارت گرافیکتون ضعیف باشه. غیر از این هیچ تاثیری نداره و چه 480 بذارید چه 4K فرقی نمیکنه.
آخرین ویرایش: