نه نداره اما کنسول های نینتندو خیلی خوب شبیه سازی میشنسلام دوستان یه سوال دارم شاید مسقره باشه میگم ns املاتور نداره؟؟
اره عالی شبیه سازی میشن gc که املاتورش حرف نداره فقط بعضی وقتا کند میشه یا هنگ میکنهنه نداره اما کنسول های نینتندو خیلی خوب شبیه سازی میشن
???دوستان ببخشید که اینجا میپرسم کسی یه سایت خوب برای دانلود بازیایه gc . wii . 3ds نداره ؟؟؟ چون اون سایتی که همیشه ازش دانلود میکنم انحصاری ها رو نداره
الان اگه این fitgirl بگیرم باید با یه شبیه ساز دیگه اجرا کنم؟fitgirl یه ریپک از زلدا و شبیه ساز داده بود با حجم پایین، تو تورنت سرچ کن ببین پیدا نمی کنی البته شبیه ساز رو خودت دستی آپدیت کن و از اون استفاده نکن.
نه ببین Fitgirl کسیه که فایلا رو فشرده و آپلود می کنه. بعد این اومده یه نسخه از زلدا رو با شبیه ساز (همین CEMU) آپلود کرده. منتها از اونجایی که نسخه شبیه سازش قدیمیه می گم فقط از فایلای بازی استفاده کن و شبیه ساز رو خودت دانلود کن نسخه جدیدشوالان اگه این fitgirl بگیرم باید با یه شبیه ساز دیگه اجرا کنم؟
دوست عزیز من با این fit girl کلا مشکل دارم میخواستم بدونم میشع فایلای wiiu دانلود کرد و با انلاتور بازی کرد؟نه ببین Fitgirl کسیه که فایلا رو فشرده و آپلود می کنه. بعد این اومده یه نسخه از زلدا رو با شبیه ساز (همین CEMU) آپلود کرده. منتها از اونجایی که نسخه شبیه سازش قدیمیه می گم فقط از فایلای بازی استفاده کن و شبیه ساز رو خودت دانلود کن نسخه جدیدشو
سلامدوستان لطفا جواب بدین میشه فایلای نسخه wiiu (14 گیگ ) گیراورد با شبیه ساز بازی کرد ؟؟ اگه میشه لینکش بدید تورنتم نباشه