من اصلا اطلاعی ازشراینهایی ندارم.فقط با دسته XBOX بازی کردم و تو خود برنامه CEMU کلید دسته رو براش تعریف میکنی و تمام
تو سایت یوتیوب هم اموزش رو داده
www.youtube.com/watch?v=H91YRw5bAeU
رفتن به تمام شراین ها برای تموم کردن بازی لازم نیست. بدون موشن کنترل هم میشه این شراین ها رو رفت، ولی یکی شون به صورت وحشتناکی بدون موشن کنترل سخته.مرسی خب این شراینهایی که موشن کنترلر دسته رو میخواستن چیکار کردید؟ من هنوز بازی رو تموم نکردم و چنین شراینهایی ندیدم هنوز! (شراینها رو زیاد نگشتم تا الان)
مرسی. حالا موشن کنترلر دقیقا چی کار میکنه یعنی برای کنترل چیه؟ برای کنترل همون آهنرباست؟ (منظورم کنترل بهترش-وگرنه با همون آنالوگم میشه کنترلش کرد) البته جز آهن ربا بقیه قدرتها هم هستن. چون این شراین ها رو ندیدم میپرسم.رفتن به تمام شراین ها برای تموم کردن بازی لازم نیست. بدون موشن کنترل هم میشه این شراین ها رو رفت، ولی یکی شون به صورت وحشتناکی بدون موشن کنترل سخته.
اما با اون، عین هلو انجام میشه.
من با ورژن 1.7 تا 1.9 روی وین 10 کاملاً 30 فریم ثابت دارم.Cemu روی آخرین ورژن ویندوز 10 بازدهیش به چه شکله؟ چون میخوام ویندوزم رو آپدیت کنم امشب.
ورژن 1.8.2 هم اومد، هنوز تست نکردم ولی امیدوارم مثل آخری نباشه که رسما 2-3 گیگ بیشتر از رم کار میکشید و فریم همه رو پایین اورده بود.
سلام دوست عزیز من اینو گرفتم اجرا هم میشه با 30 فرم خیلی هم رونهسلام دوستان میشه یک سایت معرفی کنید بازی zelda رو دانلود کنم
من یک نسخه 5 گیگی پیدا کردم که فکر میکنم فقط هماهنگه با کیمو 1.7.3 یعنی اگر بخوام با نسخه ای جدیدتر از این شبیه ساز کار کنم فکر کنم نشه
در ضمن بازی بعد از نصب میشه 25 گیگ اگه همین خوبه دانلودش کنم اگر نه که لطف میکنین یک سایت معرفی کنید من خودم یک سایت میشناسم ولی در کمال تعجب تنها همین بازی رو نداره
Portal Roms | Roms Isos 3DS, Wii, PS1, PS2, PSP, Gamecube, Arcade, NDS, Snes, Mega Drive, Nintendo 64, GBA, Dreamcast download
دوستان کسی اطلاع نداره؟زلدا میشه با موس و کیبورد بازی کرد؟
تنظیماتش چطوره؟
واقعا عالی شده ولی حیف دیگه زلدا رو تموم کردمورژن جدید سرعتش عالی شده ، مثلا تو یوشی دیگه لگ نمیزنه اصلا!
http://cemu.info/releases/cemu_1.9.1.zip
سلام.چه طور با 30 فریم بازی میکنید؟؟؟من 40-50 فریم میگیرم بازم حس میکنم کنده و لگ میزنهواقعا عالی شده ولی حیف دیگه زلدا رو تموم کردم
دوستانی که جدید میخوان شروع کنن حتما یه nvidia Profile Inspector هم نصب کنن اگه کارت انویدیا دارن و فریم رو روی مقدار خاصی قفل کنن چون گاهی اوقات فریم بالا پایین میشه و برای من اذیت کننده بود تو ورژن جدید. ولی وقتی میذاشتم رو 30 قفل میکردم عالی میشد.
قبلا هم با کمک این نرم افزار راحت بازی رو روون تموم کردم.
40-50 فریم کنده؟! بعد شما فیکس 40-50 فریم میگیرید یا مدام افت فریم شدید (تا 20 فریم و کمتر) هم پیدا میکنید؟ چون بعید میدونم 40-50 فریم فیکس کند باشه.سلام.چه طور با 30 فریم بازی میکنید؟؟؟من 40-50 فریم میگیرم بازم حس میکنم کنده و لگ میزنه