Cavet Yerli: بخش تک‌نفره آفلاین بازی‌ها باید از دور خارج شوند

Fire Light

کاربر سایت
بنیانگذار شرکت Crytek آقای Cevat Yerli بر این باور است که بخش تک نفره بازی‌ها باید رو به جلو حرکت کنند از چیزی که در آن قرار دارد بیرون بیاید. منظور او این نیست که بخش تک نفره باید محو شود، بلکه آن‌ها باید تکامل یابند.

01613968356748243918.jpg

این دیگر مسئله پنهانی نیست که کرایتک علاقه زیادی به Free to Play دارد و اینگونه بازی‌ها برای آن‌ها ارزش بالایی دارند. آقای یرلی اخیرا نیز اعلام کرده بود که انتظار دارد بازی‌های این شرکت در طی پنج سال اخیر کاملا به سمت Free to Play بروند.
حال در مصاحبه‌ای با IGN او بیان کرد: "من فکر می‌کنم که مفهوم و اندیشه Single Player بازی‌ها باید از دور خارج شود، من نمی‌گویم که دیگر تجربه بخش تک نفره‌ای در کار نخواهد بود، اما در آینده آن را باید با نام Connected Single-Player یا Online Single-Player خواند."
این گفته‌ها دقیقا همان چیزیست که در بازیهای Guild War 2 و بازی جدید بانجی یعنی Destiny دیده‌ایم. بخش تک نفره بازی‌ها در یک دنیای MMO قرار خواهند گرفت و این کار اجازه می‌دهد که چند بازیکن با هم در آن قرار گیرند و برای اهداف خود با هم درگیر شوند یا همکاری کنند.
آقای یرلی ادامه داد: "بخش آنلاین و اجتماعی می‌توانند در ارایه خدمات و مزایا نسبت به بخش Single Player حکم فرمایی کنند، به طوری که شما یک بخش داستانی آنلاین را به بخش داستانی آفلاین ترجیح دهید و به دنبال آن بروید. اگر تکنولوژی شما را مجبور به انجام بازی‌های همیشه آنلاین بکند بی معنی و کاری نه چندان جالب است اما اگر به شما مزایایی بهتر و باارزش‌تر برای بازی آنلاین داده شود حتما دوست خواهید داشت که بخشی از آن باشید."
آقای Yerli در آخر نیز گفت که بازی The Walking Dead می‌تواند در شبکه Gface Free to Play شرکت کرایتک بسیار سودبخش‌ و مفیدتر از دیگر فرمت‌ها ظاهر شود.

Crytek CEO: “the notion of a single-player experience has to go away” | VG247

من همچنان اعتقاد دارم که بهترین هیجان گرافیکی و بهترین گیمپلی سری برای همون کرایسیس نسخه اوله از بعد اون پسرفت کردن ، زمان نسخه اول واقعا اولین باری که آدم بازی رو میدید از گرافیکش حیرت زده میشد و واقعا سیستمهارو به چالش میکشید ولی این آخری به نظرم با فقط دایرکت اکس 11 ساپورت کردن بازی خواستن سیستمهارو به چالش بکشن و گرنه خیلی راحت اغلب سیستمها از عهدش بر میومدن، گیمپلی هم که چه عرض کنم کلا ...

پ.ن: تو اون تاپیک کل یوبیسافت به لجن کشیده میشه بعد اینجا برای له کردن EA از یوبیسافت استفاده میشه :|

تنها اشتباه کرایتک زیر مجموعه شدن EA هست .
زیرمجموعه چیه؟ همکاری میکنن با EA !. خودش صاحب مجموعه ست:

• Crytek UK
  • Crytek USA
  • Crytek Ukraine
  • Crytek Black Sea
  • Crytek Budapest
  • Crytek South Korea
  • Crytek Istanbul
  • Crytek Shanghai

فقط یه هاله ی از Nـور دور مغز عمو جواتِ که اجازه ورود چیزهای جدید رو نمیده و اینها از 2004 تا الان اسیره جنگل و قدرتهای فرابشری (در کرایسیس تبدیل شد به نانو سئوت) هستن.
Ubisoft Montreal لذت دنیا و آخرت رو با FC3 به گیمرها داد. نمیدونم چطور اون مپ به اون عظمت + هوش مصنوعی به اون خوبی + اکوسیستم درست حسابی + جزئیات بالا و خیلی چیزهای دیگه رو توی این نسل ساختن!. 2 سال از آنونس بازی گذشت ما یه کامنت عجیب و احمقانه از سازنده FC3 نشنیدیم.
به زیر مجموعه بودن و کنسولیزه شدن نیست. Bioshock و F.E.A.R و Farcry و نمونه های دیگه با عرضه روی کنسول هیچ آسیبی بهشون وارد نشد!.

آخرین ویرایش:
Bioshock و F.E.A.R و Farcry و نمونه های دیگه با عرضه روی کنسول هیچ آسیبی بهشون وارد نشد!.
نسخه اول FEAR که با نسخه های بعدیش فرق می کرد ( از نظر کیفی ).
نسخه اول Far Cry هیچ شباهتی با نسخه های بعدیش نداشت و در حقیقت شماره 2 به بعد اصلا ادامه اون بازی نبودن و فقط اسمش را یدک می کشیدن.
Bioshock هم مگه انحصاری PC بود ؟:-/

آخرین ویرایش:
زیرمجموعه چیه؟ همکاری میکنن با EA !. خودش صاحب مجموعه ست:
میدونم ولی همکاری میکنن یعنی اینکه یه جورایی زیر مجموعه هم هست دیگه ! ناشر EA استادیو سانده Crytek . بدبختی هم اینه که ip هم دست خودشه! پسفردا هرجا بره بازم میگه شرط اینکه من کرایسیس بسازم چون مخترع نانوسویت هستم ! ...
به زیر مجموعه بودن و کنسولیزه شدن نیست. مگه Bioshock و F.E.A.R و Farcry و نمونه های دیگه با عرضه روی کنسول هیچ آسیبی بهشون وارد نشد!.
اگه به زیر مجموعه بودن نیست پس به چیه؟! فکر کن بره دست اکتی! احتمال اینکه هر سال یه Crysis با پیشرفت ببینیم چقدره؟! یا حالا هر استادیو دیگه ای ... هراستادیویی حرفه و تخصص خودشو داره . جوات اینا کارشون روی PC عالیه چون از همین پلتفرم شروع کردن میخوان همین کارو روی کنسول 7 سال پیش هم انجام بدن ، ولی نمیشه ! نمیتونه قبول کنه که در کنار یه همچین گرافیکی در حین Open World بودن واقا سخته گیم پلی مثل FC3 رو پیاده کرد! حداقل با سخت افزار این نسل نمیشه . مشکل جواد اینه . گیم پلی خوب هم بلده بسازه! :d ولی مغزش نمیتونه قبول کنه دلیل این افت امتیازات و اعتراضات چیه ! اگه همون گرافیک C2 رو داشت ولی روی گیم پلی بیشتر کار میکردن الان میانگینش این نبود و سینگل بازیها رو هم توجیه نمیکرد!

Bioshock هم مگه انحصاری PC بود ؟:-/

نـــــع !! فقط نسخه ی PS3ــیش یکسال دیرتر آمد! البته با کانتنت انحصاری اضافه
نسخه اول Far Cry هیچ شباهتی با نسخه های بعدیش نداشت و در حقیقت شماره 2 به بعد اصلا ادامه اون بازی نبودن و فقط اسمش را یدک می کشیدن.

FC هم بعد از شماره 1 سازنده اش عوض شد!!!

هر چند فن ازی بودم ولی به دلیل داستان وگیم پلی مسخره نسخه جدید بازیش دیگه از این Cevat Yerli دلم بهم میخوره حداقل یک چیزی می ساخت که امتیاز بازی از 8 پایین نیاد اون وقت، حق داشت حرف بزرگتر از دهنشو بگه

نـــــع !! فقط نسخه ی PS3ــیش یکسال دیرتر آمد! البته با کانتنت انحصاری اضافه

FC هم بعد از شماره 1 سازنده اش عوض شد!!!

می دونم امین...
من می خواستم بگم این مثالهایی که زدن ، تو این مورد صادق نیست ( انحصاری پی سی باشه و بیاد رو کنسول و کیفیتش را مثل سابق حفظ کنه )

میدونم ولی همکاری میکنن یعنی اینکه یه جورایی زیر مجموعه هم هست دیگه ! ناشر EA استادیو سانده Crytek . بدبختی هم اینه که ip هم دست خودشه! پسفردا هرجا بره بازم میگه شرط اینکه من کرایسیس بسازم چون مخترع نانوسویت هستم ! ...
شما اول EA Partners رو گوگل کن بعد راجبه بقیه چیزا بحث میکنیم :دی.

شما اول EA Partners رو گوگل کن بعد راجبه بقیه چیزا بحث میکنیم
:biggrin1:
.
فری جون ، بیخیال شو ! :d الان 6-7سالی میشه که همه از وضعیت crytek خبر دارن و دارن لعنت میفرستن به Ubisoft ملعون! :dبقیه بحث ها هم مشخصه اومدی حرف خود منو زدی! خواستی ادامه بدی هستم اینقدر این جواتی کم گذاشته که منتظر یه جایی هستم دنیارو رو سرشون خراب کنم! :d

Last edited by a moderator:
عجیبه همچین حرفی زده ولی در جوابش باید گفت ""ببند در جهنم رو"" جواب ایشون رو فقط و فقط استاد کوجیما می تونه بده وبس 200 تا رکورد گرافیکم بزنی باز من با بازی castle crashers بیشتر از بازی جنابعالی حال کردم

اقا باک نکن حرفمو...

کرایسس3 واقعا گرافیک بی رقیبی داره نسخه ی pc

من همون حرفه گذشترو میزنم کنسول ها لیاقت عظمت و بزرگی این بازی رو نداشتن که به اینجا رسید کاره کراسیس ....ترس از این که محیط open world رو با گرافیک بالا نزنه ... و محیط ها رو بسته درست کنه ...و خیلی چیزای دیگه ...نسخه ی 1 بادشاست تا العان کل کنسول رو زیره رو کنی نمیتونه اون گرافیک کرایسیس 2007 رو نشون بده اما از حق نمیگذریم نسخه ی pc کرایسیس 3 گرافیک بالتری داشت ولی اون بازی واسه 2007 اسطوره بود و همچنان هست

فری جون ، بیخیال شو ! :d الان 6-7سالی میشه که همه از وضعیت crytek خبر دارن و دارن لعنت میفرستن به Ubisoft ملعون! :dبقیه بحث ها هم مشخصه اومدی حرف خود منو زدی! خواستی ادامه بدی هستم اینقدر این جواتی کم گذاشته که منتظر یه جایی هستم دنیارو رو سرشون خراب کنم! :d
خب اینجوری که تو میگی حساب کنیم Epic هم زیر مجموعه ی مایکروسافته پس :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or