کریستال هارو رد کردم یه ذره جلو تر مثل .... رفتم تو گل.اونجا که باید سه تا پری کوچولو پیدا کنی(همونا که هم تو مبارزه کمک می کنن هم می رن توی حفره ی در و در رو باز می کنن) یکیش که بالا ترین نقطه بود و پیدا کردنش ساده ولی دوتای دیگه کجاست؟
برادران ما هم گیر کردیم HELP
آقا یه جایی هست آخرین زیر مجموعه چاپتر 5 یا 6 نمی دونم دقیقا تو فاضلابه (بعد اینکه اهالی روستا رو نجات میدی یه نفر میبرت به فاظلاب )
یه دری هست یه دکمه بزرگ رو دیواره میکوبم بش در نصفه باز می شه و تیغ ها بیرون میان از قدرت دو و همه قدرتاش استفاده کردم ولی فایده نداشت تا میرسم به در بسته میشه
فقط یه چیز دیگه بابا این گابریل به نظرتون ضایع راه نمیره؟
شما shadow magic رو فعال کن و از اون خنجرها یکی پرت کن به سمت دکمه ای که اون طرف در هست
آقا من فکر کنم11Chapter یا 10 قسمت دومشم بازی که لود میشه اونجا که میگه استارت رو بزن خودش رد میکنه میره تو بازی کاراکتر اصلا تکون نمیخوره!!بارون راحت می باره همه چی تکون می خواره ولی هرچی عقب جلو می کنم کاراکتر جم نمی خوره و ضربه هم نمیزنه انگار که دسته خاموشه!!چه کنم؟اگه رایت کنم رو یه dvdی دیگه درست میشه؟
نبود!!هم اکنون منتظر پاسخ سبزتان هستیم.
نبود!!
جون up کنم دارم تند تند پست میدما بعد از گرفتن جواب خودم پاک می کنم.
كمك
اگه ميشه سريع جواب بدين. حياتي هستش.من اونجا كه يه چيزاي برقي رو بايد حركت بديم تا يه راه باز شه گير كردم. همون جايي كه وقتي راه رو باز مي كنيم به يه چيزي مي رسيم كه چند تا لنز روشه بايت تكون بديم. اما تكون نمي خوره. چيكار كنم.
ممنون
لنز قرمز؟؟؟ كجاست؟ من نديدمش.شما اول فقط لنز قرمز رو دارید و باید با قرار دادن لنز قرمز و باز کردن یکی از درها بقیه لنزها رو هم به دست بیارید
برای تکون خوردن اون هم دقیقا یادم نیست ولی به نظرم وقتی نزدیکش برید خود بازی میگه چه دکمه ای رو باید بزنید
لنز قرمز؟؟؟ كجاست؟ من نديدمش.