Castlevania: Lords of Shadow | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کریستال هارو رد کردم یه ذره جلو تر مثل .... رفتم تو گل.اونجا که باید سه تا پری کوچولو پیدا کنی(همونا که هم تو مبارزه کمک می کنن هم می رن توی حفره ی در و در رو باز می کنن) یکیش که بالا ترین نقطه بود و پیدا کردنش ساده ولی دوتای دیگه کجاست؟

برادران ما هم گیر کردیم HELP

آقا یه جایی هست آخرین زیر مجموعه چاپتر 5 یا 6 نمی دونم دقیقا تو فاضلابه (بعد اینکه اهالی روستا رو نجات میدی یه نفر میبرت به فاظلاب )

یه دری هست یه دکمه بزرگ رو دیواره میکوبم بش در نصفه باز می شه و تیغ ها بیرون میان از قدرت دو و همه قدرتاش استفاده کردم ولی فایده نداشت تا میرسم به در بسته میشه:(

فقط یه چیز دیگه بابا این گابریل به نظرتون ضایع راه نمیره؟

آخرین ویرایش:
کریستال هارو رد کردم یه ذره جلو تر مثل .... رفتم تو گل.اونجا که باید سه تا پری کوچولو پیدا کنی(همونا که هم تو مبارزه کمک می کنن هم می رن توی حفره ی در و در رو باز می کنن) یکیش که بالا ترین نقطه بود و پیدا کردنش ساده ولی دوتای دیگه کجاست؟

شما اگر دقت کنی پایین همون جایی که اولی رو گرفتی یه معما مانند هست که باید حل کنی رو دیوار یه چیزهایی هست که با فعال کردن یکی از جادوها و زدن دکمه RT روی اونها رنگی میشه
ترتیبش دقیقا یادم نیست

برادران ما هم گیر کردیم HELP

آقا یه جایی هست آخرین زیر مجموعه چاپتر 5 یا 6 نمی دونم دقیقا تو فاضلابه (بعد اینکه اهالی روستا رو نجات میدی یه نفر میبرت به فاظلاب )

یه دری هست یه دکمه بزرگ رو دیواره میکوبم بش در نصفه باز می شه و تیغ ها بیرون میان از قدرت دو و همه قدرتاش استفاده کردم ولی فایده نداشت تا میرسم به در بسته میشه:(

فقط یه چیز دیگه بابا این گابریل به نظرتون ضایع راه نمیره؟
شما shadow magic رو فعال کن و از اون خنجرها یکی پرت کن به سمت دکمه ای که اون طرف در هست

آقا من فکر کنم11Chapter یا 10 قسمت دومشم بازی که لود میشه اونجا که میگه استارت رو بزن خودش رد میکنه میره تو بازی کاراکتر اصلا تکون نمیخوره!!بارون راحت می باره همه چی تکون می خواره ولی هرچی عقب جلو می کنم کاراکتر جم نمی خوره و ضربه هم نمیزنه انگار که دسته خاموشه!!چه کنم؟اگه رایت کنم رو یه dvdی دیگه درست میشه؟

آخرین ویرایش:
ماشالا در این ترد چقدر تلفظ های شیوا و دقیقی برای کلمه ی " Chapter " ارائه شد lol . قربونتون برم شما که بلد نیستین مگه مجبورین ؟ همون انگلیسیش رو بنویسین .

آقا من فکر کنم11Chapter یا 10 قسمت دومشم بازی که لود میشه اونجا که میگه استارت رو بزن خودش رد میکنه میره تو بازی کاراکتر اصلا تکون نمیخوره!!بارون راحت می باره همه چی تکون می خواره ولی هرچی عقب جلو می کنم کاراکتر جم نمی خوره و ضربه هم نمیزنه انگار که دسته خاموشه!!چه کنم؟اگه رایت کنم رو یه dvdی دیگه درست میشه؟

هم اکنون منتظر پاسخ سبزتان هستیم.

نبود!!
جون up کنم دارم تند تند پست میدما بعد از گرفتن جواب خودم پاک می کنم.

سلام دوست عزیز . این طور که شما میگید مشکل از دیسک بازی هستش چون این مورد جزو روال بازی نیست و کسی به این مشکل بر نخورده وگرنه اینجا بحث میشد دربارش .

اگر شما هارد داری کپی کن توی هارد ایکس باکس بعد بازی رو اجرا کن اگر هارد نداری فلش مموری 8 گیگ داری بزن به دستگاهت بعد از مسیر Setting > Memory روی فلش برو و Configure Now رو بزن تا دستگاه قبولش کنه بعد بازی رو کپی کن تو فلش بعد اجرا کن .

خواستی کپی کنی تو یک DVD دیگه از بازی Image بگیر بعد با برنامه abgx همون Image رو تست کن ببین مشکلی نداره بعد رایت بزن باید یکی از این راه ها مشکلت رو حل کنه اگر حل نشد کلا برو از یه جا دیگه بازی رو بخر :d(abgx رو هم تو تاپیک Xbox Live میتونی پیدا کنی)
موفق باشی.;)

• Like
Reactions: محمد رضا mr
كمك
من اونجا كه يه چيزاي برقي رو بايد حركت بديم تا يه راه باز شه گير كردم. همون جايي كه وقتي راه رو باز مي كنيم به يه چيزي مي رسيم كه چند تا لنز روشه بايت تكون بديم. اما تكون نمي خوره. چيكار كنم.
اگه ميشه سريع جواب بدين. حياتي هستش.
ممنون

كمك
من اونجا كه يه چيزاي برقي رو بايد حركت بديم تا يه راه باز شه گير كردم. همون جايي كه وقتي راه رو باز مي كنيم به يه چيزي مي رسيم كه چند تا لنز روشه بايت تكون بديم. اما تكون نمي خوره. چيكار كنم.
اگه ميشه سريع جواب بدين. حياتي هستش.
ممنون

شما اول فقط لنز قرمز رو دارید و باید با قرار دادن لنز قرمز و باز کردن یکی از درها بقیه لنزها رو هم به دست بیارید
برای تکون خوردن اون هم دقیقا یادم نیست ولی به نظرم وقتی نزدیکش برید خود بازی میگه چه دکمه ای رو باید بزنید

شما اول فقط لنز قرمز رو دارید و باید با قرار دادن لنز قرمز و باز کردن یکی از درها بقیه لنزها رو هم به دست بیارید
برای تکون خوردن اون هم دقیقا یادم نیست ولی به نظرم وقتی نزدیکش برید خود بازی میگه چه دکمه ای رو باید بزنید
لنز قرمز؟؟؟ كجاست؟ من نديدمش.

لنز قرمز؟؟؟ كجاست؟ من نديدمش.

سلام دوست عزیز اگر منظورتون تلسکوپ هستش که :

3 تا لنز روشه و شما فقط یک لنز داری باید لنزی که داری رو بگذاری و دسته تلسکوپ رو بکشی و اون لنز موجود رو با حرکت ببری جلوی نور خورشید تا نورش منعکس بشه و یه در برات باز کنه و بعد بری توی دری که باز شده و لنز بعدی رو پیدا کنی بیاری بگذاری تو دستگاه همین طوری لنز دوم رو وقتی قرار بدی میتونی از ترکیب رنگ هاشون و رنگ انفرادی خودش درهای دیگه رو باز کنی .

و اما نحوه پیدا کردن لنز قرمز :
شما قبل از تلسکوپ به یک محوطه بزرگ میرسی که پر برق هستش که تکون میخورن با یک اهرم در وسط ، سمت چپ محوطه که شما یک دیوار رو باید بشکنی که یه جا رو زمین بره مشت زدن رو ببینی . باز سمت چپ گوشه این محوطه بزرگ یه جایی هست که به رنگ سبز یه چیزی داره برق میزنه شما باید اول وارد اونجا شی (با چرخوندن و قطع کردن برق اون قسمت)بعد در این محل با غول آهنیه بره دومین بار بجنگی ، تا لنز قرمز رو بهت بده بعد بری پیش تلسکوپ .

من دیگه تونستم اینطوری توضیح بدم برات اگر جاییش سوال داشتی بپرس راهنمایی میکنم ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or