Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
پاک نکن مرد حسابی چه خبره مگه :d بهت بگم شاید از هر ده دفعه یکبار میگرفت دکمه زدنم شاید باور نکنی! به هیچ وجه باس های این بازی رو با سیو رد نکنید وگرنه از مهمترین لذت های بازی رو از دست میدید!
به ترتیب WASD رو بزن بالاخره میگیره .... شانسیه!
داداش خودتو بزار جای من..رو سیستمت خدای جنگ نصب باشه اصلا دل و دماغ کلیک کردن رو کسلوانیا رو داری؟؟:d

ولی فقط به خاطره تو..!! پاکش نمیکنم:|

رو سیستمت خدای جنگ نصب باشه اصلا دل و دماغ کلیک کردن رو کسلوانیا رو داری؟
رو سیستمت خدای جنگ نصب باشه
خدای جنگ
پاک نا امید شدم :d محیط های Castlevania، داستانش و حتی مبارزات صد تای این جور بازی ها برام ارزش داشت!
حوصله و علاقه می خواد این بازی. اصلا نمیشه تند تند با له کردن دکمه های کیبورد تا آخر رفت!
ولی فقط به خاطره تو..!! پاکش نمیکنم
پشیمون نمیشی :>

داداش خودتو بزار جای من..رو سیستمت خدای جنگ نصب باشه اصلا دل و دماغ کلیک کردن رو کسلوانیا رو داری؟؟:d

ولی فقط به خاطره تو..!! پاکش نمیکنم:|
من ps3 کنار دسمته اصلا روشنش نمیکنم :d
ضرباتو رو کلیک موس تنظیم کن برات راحت تر میشه .
gow بازی بدی نیست اما کسلوانیا خداست . میتونی با دسته هم بازی کنی .
چندین ماهه بازی تموم کردم سیو شو ندارم اما هنوزم رو سیستمم نصبه .
از 60 فریم بودن بازی لذت ببر

من ps3 کنار دسمته اصلا روشنش نمیکنم :d
ضرباتو رو کلیک موس تنظیم کن برات راحت تر میشه .
gow بازی بدی نیست اما کسلوانیا خداست . میتونی با دسته هم بازی کنی .
چندین ماهه بازی تموم کردم سیو شو ندارم اما هنوزم رو سیستمم نصبه .
از 60 فریم بودن بازی لذت ببر
با دسته بازی میکنم..میدونم قشنگه..تا چپتر 5 خیلی حال داد ..البته بعد از کشتن این تایتان همه چیز بر وفق مراد میشه..!! سیوم رو بدم کسی میتونه ردش کنه؟؟:|

با دسته بازی میکنم..میدونم قشنگه..تا چپتر 5 خیلی حال داد ..البته بعد از کشتن این تایتان همه چیز بر وفق مراد میشه..!! سیوم رو بدم کسی میتونه ردش کنه؟؟:|

اره دادا سیوتو بده برات حلش کنم

پاک کردن این شاهکارو از سرت بیار بیرون .. ولی اگه تو این تایتان گیر کردی باید بگم بازی تا انتها همینجوری سخت ترم میشه باید حوصله زیادی داشته باشی
باز هر طور صلاح میدونی

آخرین ویرایش:

پاک کردن این شاهکارو از سرت بیار بیرون .. ولی اگه تو این تایتان دیگر کردی باید بگم بازی تا انتها همینجوری سخت ترم میشه باید حوصله زیادی داشته باشی
باز هر طور صلاح میدونی
آقا دمت گرم..
این سیو..مرحله رو رد کردی برام آپلودش کن..!!
castlevania
مسیر سیو
C:\Users\<USERNAME>\AppData\Local\EMU\Steam\234080\remote

لطفا کمک کنبد

دوستان من مرحله دوازده گیر کردم اونجا که اون غوله گارد میگیره و دایره های ابی و قرمز ایجاد میشه
دایرهه ابی رو با مجیک ابی رد میکنم اما واسه دایره قرمز اصلا shadow magi فعال نیست تو تنظیماتم که میرم عکس یه قفل روشه
دوستان لطفا کمک کنید

این باس سخت ترین باس بازیه (درجه سختی 11/10 :d) . من حدود 5 روز باهاش درگیر بودم تا بلاخره کارش رو ساختم. تنها راهی که داری اینه که اونقدر باهاش مبارزه کنی تا تمام ترفند هاش و راههای مقابله باهاشون رو یاد بگیری . بیشتر ضربه هاش رو باید جا خالی بدی ( کانتر اتک کردن اصلا جواب نمیده ) و در یه لحظه که گاردش رو پایین آورد دو تا ضربه بهش بزن. فقط عجله نکن و سر حوصله کارش رو بساز و هر وقت دیدی داره اعصابت رو خورد میکنه یه نیم ساعت استراحت کن تا دوباره آروم شی . درجه سختی رو هم روی Easy بزار تا بعد از چند بار مردن جونت رو کامل کنه ( البته روی وحشی بودن باس تاثیری نداره :d) . تنها نکته ی مثبتی که مبارزه با این باس داره اینه که بعد از هر QTE سیو میشه .

با هلث 10 11 اینطورا ردش کردم , عرقمو درآورد لامصب ... هر جا دوج میکردی باز بود مرتیکه :دی هر سری ام حرکاتش عوض میشد تا میومد قلقش بیاد دست پر پر میشدی :)))
استیکِ دسته ام ترکید رسمن :)) چنین باسایی فقط از کونامی و شینجی برمیاد ( DMC3 رو بخاطر بیارید :-j)

بازی عالی بود...یکی از عیباش طولانی بودنش بود ... درسته حال میداد ولی اینقدر داستانُ کش و قوس داشت که من آخر کلا یادم رفتِ بود شخصیتا چی به چی بود , اصن گابریل چطوری کارش رسید به اینجا :دیالبته بخاطر سرعت بازی ام بود , بنظرم سرعت بازی پایین بود ...

الان تریلرای 2 رو دیدم رسمن کف کردم...من کستلوانیاهای کلاسیکُ بازی نکردم همیشه دوست داشتم بازی کنم ولی به سنم قد نمیداد اگرم به سنم قد میداد PC نبود...ولی این Dracula از همین الان یکی از محبوب ترین شخصیتای من شده , فک نمیکنم لازم باشه بگم عشق دراکولاهای و و خون آشامای کلاسیک ام هستم ( از نوع Vampire Diaries اش نه البته :| )

خلاصه که خیلی حال داد...فقط دلم واسه صلیبش تنگ میشه اگه تو 2 ش نباشه , زد شیکوندش آخه :-؟

- - -ویرایش - - -

دوستان من مرحله دوازده گیر کردم اونجا که اون غوله گارد میگیره و دایره های ابی و قرمز ایجاد میشه
دایرهه ابی رو با مجیک ابی رد میکنم اما واسه دایره قرمز اصلا shadow magi فعال نیست تو تنظیماتم که میرم عکس یه قفل روشه
دوستان لطفا کمک کنید

Satan رو میگی؟!
ینی کل 12 چپتری که رسیدی Shadow magic نداشتی یا رسیدی اونجا غیر فعال شد!؟

با هلث 10 11 اینطورا ردش کردم , عرقمو درآورد لامصب ... هر جا دوج میکردی باز بود مرتیکه :دی هر سری ام حرکاتش عوض میشد تا میومد قلقش بیاد دست پر پر میشدی :)))
استیکِ دسته ام ترکید رسمن :)) چنین باسایی فقط از کونامی و شینجی برمیاد ( DMC3 رو بخاطر بیارید :-j)

بازی عالی بود...یکی از عیباش طولانی بودنش بود ... درسته حال میداد ولی اینقدر داستانُ کش و قوس داشت که من آخر کلا یادم رفتِ بود شخصیتا چی به چی بود , اصن گابریل چطوری کارش رسید به اینجا :دیالبته بخاطر سرعت بازی ام بود , بنظرم سرعت بازی پایین بود ...

الان تریلرای 2 رو دیدم رسمن کف کردم...من کستلوانیاهای کلاسیکُ بازی نکردم همیشه دوست داشتم بازی کنم ولی به سنم قد نمیداد اگرم به سنم قد میداد PC نبود...ولی این Dracula از همین الان یکی از محبوب ترین شخصیتای من شده , فک نمیکنم لازم باشه بگم عشق دراکولاهای و و خون آشامای کلاسیک ام هستم ( از نوع Vampire Diaries اش نه البته :| )

خلاصه که خیلی حال داد...فقط دلم واسه صلیبش تنگ میشه اگه تو 2 ش نباشه , زد شیکوندش آخه :-؟
من اون قدر باهاش کلنجار رفتم که تا میگفت "اهم" من میفهمید چی کار میخواد بکنه :d فقط یه لحظه غفلت میکردی تا باباتو اساسی در بیاری :d
همیشه باس فایت های ژاپنی ها خیلی سخت ان و ترجیحا پدر دسته و طرف رو در میارن :d ولی وقتی طعم پیروزی رو میچشی یه حس غرور خاصی به آدم میده :excited:
ولی هر چی هم که طولانی بود اصلا برای من تکراری نشد ، کمتر بازی ای رو میشناسم که تا لحظه ی آخرش برام تازگی داشته باشه
از کسلوانیاهای قدیمی به نظر من Bloodlins که مال SEGA Genesis هست رو با Symphony of the Night که مال PS1 ـه رو حتما بازی کن (مخصوصا دومی رو که یه بازی خیلی وسیع و کامله ) . شبیه سازهاشون هم برای گوشی های آندروید و ... هست .
منم از این ومپایر هایی که کالج میرن و دم به دقیقه دوست دختر و دوست پسرشون رو عوض میکنن اصلا خوشم نمیاد:-&
ومپایر باید کریزما داشته باشه ( لغت جدید رو حال میکنی :d ) ، فقط یه چیزی رو من نفهمیدم : چرا همیشه Werewolf ها از ومپایر ها ضعیفترن؟ ( احتمالا چون از مغزشون استفاده نمیکنن؟ :d)
دراکولا که به سلاح احتیاج نداره ، با دست خالی هم میتونه دشمن هاش رو تیکه پاره کنه ، مخصوصا حالا که معلوم شده که یه ومپایر معمولی نیستش b-)

دوستان خواهشن کمک کنید

سه یا چهار مرحله قبلش shadow magic از بین رفت غیر فعال شد

در این عکس shadow magic وجود ندارد جان من تا حالا کسی به این مشکل بر خورده
- - -ویرایش - -
[
85408629061487761663.jpg

در اینجا هم shadow magic قفله

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشن کمک کنید

سه یا چهار مرحله قبلش shadow magic از بین رفت غیر فعال شد

در این عکس shadow magic وجود ندارد جان من تا حالا کسی به این مشکل بر خورده
- - -ویرایش - -
[
85408629061487761663.jpg

در اینجا هم shadow magic قفله
تو مبارزه با اون بزه ( پن ) شادو مجیکت از بین رفت ؟
اگه آره که اونجا تو حین مبارزه باید پسش بگیری

التماسن یکی کمک کنه

تو مبارزه با اون بزه ( پن ) شادو مجیکت از بین رفت ؟
اگه آره که اونجا تو حین مبارزه باید پسش بگیری

اره درسته همونجای ولی وقتی باهاش مبارزه میکنم
جادوی ابی رو میده تا اخرم که میزنمش میمیره ولی جادوی قرمزو نمیده
این باگه چیه التماسن یکی کمک کنه

آخرین ویرایش:
اره درسته همونجای ولی وقتی باهاش مبارزه میکنم
جادوی ابی رو میده تا اخرم که میزنمش میمیره ولی جادوی قرمزو نمیده
این باگه چیه التماسن یکی کمک کنه
خب من همون طوری که جاوی آبی رو گرفتم جادوی قرمز رو هم گرفتم ، یعنی اونقدر زدمش تا گیج بشه بعد هم وارد حالت QTE شد و جادوی قرمز رو پس گرفتم .
راستش من هر چی گشتم نتونستم یه راه حل برای مشکلت پیدا کنم ، یعنی اصلا هیچ مورد دیگه ای مثل مال شما نبود .
میخوای یه کاری کن :
حالا که تا آخر بازی اصلی رفتی ، اگه میخوای تا سیو کاملش رو بهت بدم تا Satan رو شکست ؟

پاک کردن این شاهکارو از سرت بیار بیرون .. ولی اگه تو این تایتان دیگر کردی باید بگم بازی تا انتها همینجوری سخت ترم میشه باید حوصله زیادی داشته باشی
باز هر طور صلاح میدونی

داداش سیو رو چنتا پست بالاتر گذاشتم..هروقت تونستی یه حالی به ما بده این بازی رو میخام سریع تمومش کنم شرش کنده شه

آقا دمت گرم..
این سیو..مرحله رو رد کردی برام آپلودش کن..!!
castlevania
مسیر سیو
C:\Users\<USERNAME>\AppData\Local\EMU\Steam\234080\remote

اینم سیو بازی شما

سیو بازی بعد از کشته شدن غول سنگی

این غول کشتنش اصلا سخت نیست فقط باید گیم پد داشته باشیم راحت جهت هارو بچرخونیم تا بتونیم سنگو به طرف خود غول پرتاپ کنیم

از اونجایی که میدونم این بازی خیلی مونده تموم بشه و غول هایی وحشتناک تر از این یکی انتظارتو میکشه:d پشنهاد میکنم اگه خیلی حوصله بازی کردن نداری
برو به این سایت GameCopyWorld - Mirrors - No-CD, No-DVD Patches, Game Fixes, Trainers & Cheats ترينر بازی دانلود کن تا از جونت کم نشه

داداش سیو رو چنتا پست بالاتر گذاشتم..هروقت تونستی یه حالی به ما بده این بازی رو میخام سریع تمومش کنم شرش کنده شه
تازه اول بهشتی هنوز به در جهنم نرسیدی >:) خودتو اماده کن برای روزای سخت خیلی مونده تا تموم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or