Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
دوستان این بازی رو پی سی رو 30 فریم قفل شده یا اینکه فریم بالاتری داره!؟
من که نسخه ی کنسولیش رو زمان انتشار بازی با 360 رفتم از لحاظ فریم کمی پایین بود!
یه سوال دیگه هم چون می خوام قبل اومدن شماره ی 2 یکبار دیگه این بازی رو و اینبار رو پی سی بازی کنم خواستم بدونم با موس و کیبورد کاملا سازگاره یا اینکه باید به دسته ی بازی رو بیاریم؟!

من که نسخه ی کنسولیش رو زمان انتشار بازی با 360 رفتم از لحاظ فریم کمی پایین بود!
یه سوال دیگه هم چون می خوام قبل اومدن شماره ی 2 یکبار دیگه این بازی رو و اینبار رو پی سی بازی کنم خواستم بدونم با موس و کیبورد کاملا سازگاره یا اینکه باید به دسته ی بازی رو بیاریم؟!
نخیر فریم بازی قفل نیست نسخه 360 هم بیش از کمی فریمش پایین بود فکر کنم بین 24تا30 بود که تو صحنه های شلوغ کمتر هم میشد
بازی دوربین ثابته و به موس نیازی نیست با کیبورد میشه بازی کرد با دسته هم که خب مشکلی نداره.
نسبت به نسخه کنسولی ،هم فریم دهیش خیلی بیشتره هم گرافیکش.بازیه سبکیم هست نیاز به سخت افزار قدرتمند نداره..

تا اونجايي كه يادمه ٦٠ فريم بود و در بدترين حالت شايد يه ده فريم پايين بالا مي شد كه اصلا به چشم نمياد
با ماوس كه نه اما با كيبورد هم مشكلي ايجاد نمي كنه. من اعداد ماشين حساب رو گذاشتم ضربات و ... دكمه هاي كلاسيك مثل wasd هم براي حركت خيلي هم حال كردم! يه خورده فقط دوربينه كه گاهي اعصاب خورد كن ميشه

چرا این بازی اینقدر خوبه؟ :d
واسه بار دوم بازی رو تموم کردم، شدیداً منتظر LoS2 هستیم.

واقعا از چی بازی این همه تعریف می کنین؟؟8-|
من هنوز درک نکردم چرا این قدر کشته مرده داره، یه بازی ساده و معمولی بود، تقریبا هیچ ویژگی بارز و خاصی نداشت!!!
اگه داره به منم بگین!:d

بچه ها باس فایت DLC دقیقن چطوری میشه رد کرد!؟ :/
من هر کاری میکنم نمیشه , هرچی پاور و جونم داشتم تو درگیری قبلی به فنا رفته , کانتر اتکم که نمیشه زد :دی
اهل ترینر و چیتم نیستم والا :دی

بچه ها باس فایت DLC دقیقن چطوری میشه رد کرد!؟ :/
من هر کاری میکنم نمیشه , هرچی پاور و جونم داشتم تو درگیری قبلی به فنا رفته , کانتر اتکم که نمیشه زد :دی
اهل ترینر و چیتم نیستم والا :دی
این باس سخت ترین باس بازیه (درجه سختی 11/10 :d) . من حدود 5 روز باهاش درگیر بودم تا بلاخره کارش رو ساختم. تنها راهی که داری اینه که اونقدر باهاش مبارزه کنی تا تمام ترفند هاش و راههای مقابله باهاشون رو یاد بگیری . بیشتر ضربه هاش رو باید جا خالی بدی ( کانتر اتک کردن اصلا جواب نمیده ) و در یه لحظه که گاردش رو پایین آورد دو تا ضربه بهش بزن. فقط عجله نکن و سر حوصله کارش رو بساز و هر وقت دیدی داره اعصابت رو خورد میکنه یه نیم ساعت استراحت کن تا دوباره آروم شی . درجه سختی رو هم روی Easy بزار تا بعد از چند بار مردن جونت رو کامل کنه ( البته روی وحشی بودن باس تاثیری نداره :d) . تنها نکته ی مثبتی که مبارزه با این باس داره اینه که بعد از هر QTE سیو میشه .

ای بابا..دوستان عزیز ویندوزم پرید سیوهامم پرید..کسی سیو بازی تا چپتر V رو داره؟؟ دمتون گرم..الان گیر کردم به این تایتانه..قبلا سنگ پرتاب میکرد میگرفت سنگو الان نمیگیره..دودلم بازی رو پاک کنم..!! کسی سیو بعد ازین مرحله رو هم داشت قبوله..!! تا چپتر 5 رفته بودم.

.قبلا سنگ پرتاب میکرد میگرفت سنگو الان نمیگیره..دودلم بازی رو پاک کنم
پاک نکن مرد حسابی چه خبره مگه :d بهت بگم شاید از هر ده دفعه یکبار میگرفت دکمه زدنم شاید باور نکنی! به هیچ وجه باس های این بازی رو با سیو رد نکنید وگرنه از مهمترین لذت های بازی رو از دست میدید!
به ترتیب WASD رو بزن بالاخره میگیره .... شانسیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or