Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
دوستانی که این بازی را در کنسول بازی کرده اند یا در کل از روند بازی خبر دارند می خواستم ببینم وضعیت سلاح در این بازی چه طوره یعن تنوعی در سلاحا است یا نه و در کل تا اخر بازی چند تا سلاح داریم
همون صلیب هست ولی تو طول بازی بهش امکاناتی اضافه میشه . بعد میتونی آپگرید کنی و حرکاتهای بیشتری بزنی . نگران گیم پلی نباش , خوبه

راستی منی که تا حالا کنسول نداشتم ایا این بازی مثل Darksiders دنیای بازه یا خطیه؟؟؟:-/
ممنون

خطی هست دوست من؛ در کل اگه بار اولتونه که میخواید بازی رو تجربه کنید پیشنهاد میکنم ویکی بازی رو بخونید حتما. اطلاعات خوب و مفیدی داره.

خب من یه خورده بازی کردم. گرافیک و افکتای بارون آب و اینا اصلا مشکلی ندارن و واقعا خوب کار شدن.
اما کنترل بازی روی کیبورد دقیقا همیون کنترل بازی DMC 4 روی PC هست و مشکلی نیست.

منم بازی رو نصب کردم و کمی هم رفتم جلو , البته قبلا 3 بار رو 360 تمومش کرده بودم
همه چیز خوب بود ! صدا گرافیک .... فریم هم خوب بود و برای من رو 60 فقل بود
متاسفانه گیم پد رو ساپورت نمیکنه و مجبوریم با کیبورد بازی کنیم . یکم انگشتام درد گرفت :">
برای چیدمان کیبورد توصیه میکنم فاصله ها رو زیاد بزارید
این چیدمان من هست
http://www.uploadtak.com/viewer.php?file=t878_111.png

آخرین ویرایش:
چه ربطی داره بازی rpg باید با موس بری بازی hack and slash باید بی موس بری کی اخه این سبک بازی رو با کیبورد می ره
الان بیانیه صادر کردی که این رو با چی میرند اون یکی رو با چی؟ :| DmC: Devil May Cry پس با این حساب استراتژیک حساب میشه چون ماوس داره! :)
دوربین لاک باشه و فقط با کیبورد بازی کنی مثلا سخت تر از موقعی هستش که با ماوس دوربین رو بچرخونی و ضربه بزنی. من زیاد اینجوری حال نمی کنم. بنا باشه موس کاربردی نداشته باشه و دوربین هم لاک کنه، همون دسته بهتره. دقیقا مثل DmC 4 که غیرقابل تحمل بود برای من.
من که تا حدودی از این بازی منصرف شدم. باز نسخه دوم Lords of Shadows که قراره بیاد اینها رو بر طرف کرده

منم بازی رو نصب کردم و کمی هم رفتم جلو , البته قبلا 3 بار رو 360 تمومش کرده بودم
همه چیز خوب بود ! صدا گرافیک .... فریم هم خوب بود و برای من رو 60 فقل بود
متاسفانه گیم پد رو ساپورت نمیکنه و مجبوریم با کیبورد بازی کنیم . یکم انگشتام درد گرفت :">
برای چیدمان کیبورد توصیه میکنم فاصله ها رو زیاد بزارید
این چیدمان من هست
آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي

سلام دوستان
یعنی بازی دسته ایکس باکس 360 رو نمیشناسه؟ و به هیچ عنوان نمیشه از گیم پد استفاده کرد؟ تو دموش که میشد که؟

الان بیانیه صادر کردی که این رو با چی میرند اون یکی رو با چی؟ :| DmC: Devil May Cry پس با این حساب استراتژیک حساب میشه چون ماوس داره! :)
دوربین لاک باشه و فقط با کیبورد بازی کنی مثلا سخت تر از موقعی هستش که با ماوس دوربین رو بچرخونی و ضربه بزنی. من زیاد اینجوری حال نمی کنم. بنا باشه موس کاربردی نداشته باشه و دوربین هم لاک کنه، همون دسته بهتره. دقیقا مثل DmC 4 که غیرقابل تحمل بود برای من.
من که تا حدودی از این بازی منصرف شدم. باز نسخه دوم Lords of Shadows که قراره بیاد اینها رو بر طرف کرده
اینا همش بهونه-ست. کلا پیشنهاد میشه سراغ هیچ بازی نری چون همیشه پورت های PC بیشتر بازی ها همین آشه و همین کاسه.
==========================
طراحی محیط های بازی خداست! اصلا فکرشو نمیکردم تا این حد طراحی و رنگ بندی و نورپردازی فوق العاده کار شده باشه. یه جاهایی میرسه که آدم فقط چند دقیقه وایمیسه تا از این محیط لذت ببره. واقعاسنگ تموم گذاشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or