Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
خوب! رسیدم به مرحله ی 4 از چپتر 1! هنوز بازی رو کامل دانلود نکردم اما می تونم بازی کنم! :دی! البته حدود 80 درصد بازی دانلود شده! بازیش خیلی خوبه فقط دوربین بعضی مواقع واقعا رو اعصابه! دویدن گابریل هم خیلی مصنوعیه! اما از god of war و dmc خیلی سخت تره که همین خوبه!

Last edited by a moderator:
خوب! رسیدم به مرحله ی 4 از چپتر 1! هنوز بازی رو کامل دانلود نکردم اما می تونم بازی کنم! :دی! البته حدود 80 درصد بازی دانلود شده! بازیش خیلی خوبه فقط دوربین بعضی مواقع واقعا رو اعصابه! دویدن گابریل هم خیلی مصنوعیه! اما از god of war و dmc خیلی سخت تره که همین خوبه!
الان مطمئنی پای سیستمی ؟ pc ــه سیستمت؟
چیزی هم نزدی احتمالا :D

الان مطمئنی پای سیستمی ؟ pc ــه سیستمت؟
چیزی هم نزدی احتمالا :D
یعنی چی؟؟؟ رو کنسول میشه قبل از کامل شدن بازی کرد؟؟؟ :دی
این نسخه ای که من دارم از قبل نصب شدست و فقط unrar لازم داره! بازی از فایل های data تشکیل شده که از شماره ی 0 هست تا 17! من تا شماره ی 8 رو دانلود کردم + تمام ویدئوهای بازی! رفتم امتحان کنم ببینم بازی با این وضعیت بالا میاد. دیدم آره بالا میاد! خودمم تعجب کردم! چپتر 1 رو هم تموم کردم. خواستم چپتر 2 رو بازی کنم که پرتم کرد بیرون :دی

یعنی چی؟؟؟ رو کنسول میشه قبل از کامل شدن بازی کرد؟؟؟ :دی
این نسخه ای که من دارم از قبل نصب شدست و فقط unrar لازم داره! بازی از فایل های data تشکیل شده که از شماره ی 0 هست تا 17! من تا شماره ی 8 رو دانلود کردم + تمام ویدئوهای بازی! رفتم امتحان کنم ببینم بازی با این وضعیت بالا میاد. دیدم آره بالا میاد! خودمم تعجب کردم! چپتر 1 رو هم تموم کردم. خواستم چپتر 2 رو بازی کنم که پرتم کرد بیرون :دی
جدیداََ روی PS3 میشه و روی کنسولهای نسل بعدی هم خواهد بود

دوستانی که این بازی را در کنسول بازی کرده اند یا در کل از روند بازی خبر دارند می خواستم ببینم وضعیت سلاح در این بازی چه طوره یعن تنوعی در سلاحا است یا نه و در کل تا اخر بازی چند تا سلاح داریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or