Castlevania: Lords of Shadow 2 رسما تایید شد

ADU_Tank

کاربر سایت
Castlevania-Lords-of-Shadow-Sequel-Confirmed-by-Composer.jpg

Konamiبازی Castlevania: Lords of Shadow 2 را تایید کرد. این کمپانی این خبر را در برنامه قبل از E3 که توسط GameTrailers تهیه شده بود، اعلام کرد. این بازی توسط MercurySteam در دست ساخت است و قرار است در سال 2013 راهی بازار شود. همچنین نسخه 3DS این بازی که Mirror of Fate نام دارد هم معرفی شد. لازم به ذکر است که بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با یک تریلر CG بسیار زیبا معرفی شد که می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین CG هایی که تا الان دیدم :)
نبرد الوکارد و دراکولا چه شود
ولی مطمئنم الوکارد در مقابل دراکولا شانسی نداره فقط گابریل :دی
23299940969427606580.png

ببخشید میشه یه توضیحی بدید که این آقای alucard کیه ؟ :d آخه lords of shadow آشنایی من با کسلوانیا بود . یه ذره از تاریخچه سری میدونم ولی نه اونقدر زیاد . متشکرم

ببخشید میشه یه توضیحی بدید که این آقای alucard کیه ؟ :d آخه lords of shadow آشنایی من با کسلوانیا بود . یه ذره از تاریخچه سری میدونم ولی نه اونقدر زیاد . متشکرم

آلکارد فرزند خودِ دراکولاست که مادرش یک انسان بوده یعنی آلکارد یک نیمه خون آشامِ و جالب اینه که ضد دراکولا هم هست و در بازی سمفونی شبانه ( که معروف ترین عنوان این سریه) دراکولا رو شکست میده
کلا یکی از قدیمیهای سری Castlevaniaست

مثل CG ـهای بلیزارد بود مدل این CG ...
هر چیزی که دنباله یه کسلوانیای سه بعدی خوب نیاز داشت رو این تریلر داشت . یعنی اگه بتونن یه همچین اتمسفر خفنی رو توی بازی هم بیارن ، فوق العاده میشه .
پ.ن : انتظار نداشتم تریلر CG ببینم اصلا" ! ولی واسه هایپ فک کنم CG بیشتر جواب بده :دی !
پ.ن2: What the F I'd just see at the end of teaser ...
الآن ملت دارن بحث میکنن که اون یارو اصلا آلوکارد نیست ! :دی کلا هر کس همچین نظری داره یه Refresh بکنه مغزش رو :دی ! ازین تابلو تر نمیشد نشوه داد دست ملت که طرف آلوکارده ؛ نوع شمشیر دست گرفتن و سایز شمشیر که تابلوئـه ، حالا این به کنار ، رنگ داخل شنل ـش رو هم نگاه کنید :

88638269599112351591.png

56095756449997851247.jpg

بازی کردن با خود آلوکارد هم میتونه خیلی خفن باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or