Castlevania: Lords Of Shadow 2 برای Wii U عرضه نخواهد شد

• Thread starter Thread starter HoR!ZoN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HoR!ZoN

کاربر سایت
351142.png

طبق گفته های تهیه کننده بازی Castlevania: Lords Of Shadow 2، از KONAMI این بازی برای پلتفرم Wii U عرضه نخواهد شد.

بازی Castlevania: Lords Of Shadow 2 در حال حاضر برای کنسول های PS3 و XBOX360، در دست ساخت می باشد اما طبق گقته های تهیه کننده این بازی که از طریق تویتر شخصی اعلام شده است، این بازی هیچ شانسی برای عرضه شدن بر روی Wii U نخواهد داشت.

Dave Cox، ریاست استدیو KONAMI آمریکا و تهیه کننده سری بازی های Castlevania، از طریق تویتر خود در مورد سوالی که پرسیده شده بود؛ آیا این بازی برای Wii U عرضه خواهد شد یا نه، جواب منفی داد.

COX دلیلی برای عرضه نشدن این عنوان برای Wii U بیان نکرد ولی به نظر می رسد به حتم دلیلی قاطع برای این امر وجود دارد.

خبرایی که تو این سایت منتشر میشده رو میخوندید تا حالا ... ؟؟؟

به گفته همه کسایی که سخت افزار این کنسول رو بررسی کردن ... حداقل 1.5 برابر کنسول های این نسل قدرت داره

بجز cpu مبارکش .
Power Architecture PowerPC 750 based cores
=))=))
Espresso (microprocessor) - Wikipedia, the free encyclopedia

The PowerPC 740 and 750 (codename Arthur)[SUP][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/PowerPC_750#cite_note-Gwennap_1997-2"][2]
[/SUP] were introduced in late 1997 as an evolutionary replacement for the [/URL]PowerPC 603e.

واقعا اینقدر سخته متوجه شدن کلمه ممکن که ازم منبع می‌‌خواید؟ چی فکر کردید چه انتظاراتی دارید شما‌‌ها دل خوشیدا قرار نیست هر بازی که ساخته میشه برای هر پلتفرمی بیاد که فعلا یک فکری به حال Bayonetta 2 بکنید بعضی دوستان طوری در مورد کنسول نظر میدند انگار همین الان دارند روی این کنسول بازی انجام می‌دند.
خسته نشدی !همه اشستباه می کنن شما درست می گی !
درضمن چرا می زنی تو جاده خاکی هی صحبت از Bayonetta 2 می کنی تاپیک منحرف می کنی
پستم رو خوندی اصلا؟ گفتم قرارنیست هر بازیی که هرکی میسازه برای Wii U منتشر بشه اینطوری بود همه عالم باید بازی‌هاشون رو براش پورت می‌کردند. دلایل زیادی ممکنه برای عرضه نشدن یک بازی وجود داشته باشه.منحرف رو شما تاپیک رو به بیراهه کشیدید من از هرچی دلم بخواد صحبت می‌کنم به خودم مربوطه.
تاپیک‌های کارمک و valve و دیوید کیج و Crysis کافی نبود؟

آخرین ویرایش:
واقعا اینقدر سخته متوجه شدن کلمه ممکن که ازم منبع می‌‌خواید؟ چی فکر کردید چه انتظاراتی دارید شما‌‌ها دل خوشیدا قرار نیست هر بازی که ساخته میشه برای هر پلتفرمی بیاد که فعلا یک فکری به حال
بکنید بعضی دوستان طوری در مورد کنسول نظر میدند انگار همین الان دارند روی این کنسول بازی انجام می‌دند.
خسته نشدی !همه اشتباه می کنن شما درست می گی !
درضمن چرا می زنی تو جاده خاکی هی صحبت از Bayonetta 2 می کنی تاپیک منحرف می کنی

آخرین ویرایش:
Install user baseوی یو پایین هستش برای همین بازی پورت کردن براش سود آور نیست.

با ورود ماریو کارت، پاکمون نسل 6، SMB، ماریو گالکسی، زلدا، دانکی کنگ و باقی IP های نینتندو Install user baseمیره بالا و شرکت های دیگه هم براش بازی می سازند... دقیقاً اتفاقی که برای 3DS افتاد...

البته کاملاً مشخص هست وی یو به موفقیت وی نمی رسه ولی ویتا هم نمی شه.

اف تاپیک کردم تا بگم که حرفم تقریبا درسته گفتند نه ما تیم داریم برای عرضه یک پورت نه وقتش رو:

lack of time and resources preventing Lords of Shadow 2 for Wii U
Castlevania: Lords of Shadow 2 producer David Cox has said time and time again that a Wii U version isn’t in the cards. According to Cox, MercurySteam possesses “a limited amount of people working on the title.” He would anticipate needing to have an extra 20-30 staffers in order to complete a Wii U version. Development has also reached a certain point in which “it would be very hard for us to work on a Wii U version without negatively effecting the general development of the title.”

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or