Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

خوبی های گاد آو وار نسب به کسلوانیا:60 فریم،1080،انیمیشن ها فوق العاده است،باس فایت ها خیلی باحالن

بدی های گاد آو وار نسبت به کسلوانیا:معماها نسبت به کسلوانیا خیلی ساده و مزخرفن،پایانش به جلبی کسلوانیا نبود،محیط ها تنوع نداشتن،خسته کننده بود با وجود این که نصف گیم پلی کسلوانیا رو نداشت و هی دلت میخواست زودی تموم شه

(نظر من بود)
نه تعریفت تعریفه ، نه انتقادت انتقاده. نه GOW III 1080 بود ، نه کسی دلش میخواست زود تموم شه...
بعدشم چرا دوستان انقدر با قاطعیت میگن بهترین H&S این نسل؟؟با توجه به میانگین،بهترین h&s این نسل ninja gaiden black هست:d
اونکه مال نسل قبل بود :دی
یه چیزی توی بازی بود که باعث میشد نتونم اون طور که میخوام ازش لذت ببرم. آخرش هم نفهمیدم چی بود ! :biggrin1: یه جور حس شُل بودن ! :biggrin1: وگرنه از هر نظر بازی فوق العاده ای بود. چه گیم پلی ، چه داستان ، چه گرافیک فنی و هنری و طراحی محیط ها و دشمن ها. ولی یه جای کار برای سلیقه من می لنگید ! :biggrin1:
به جز اون حس که هنوز نمیدونم چی بوده ، افت فریم بازی هم یه کمی اذیت میکرد و بعضی جاها خیلی محسوس بود.
این حس رو میگی که انگار گابریل موقع دویدن سُر میخورد کم تا قسمتی هم لق میزد؟ :دی
طبق آخرین تصویب مجلس بازیسنتر Behnam_Yakuza موظف شد به همه ی پستهای دوستان پاسخ بدهد ...
طبق آخرین تصویب مجلس بازیسنتر بعضی ها موظف شدن کمتر در کار دیگران فضولی کنن...
پ.ن: این هم داره انحصاری میشه. ( آیا ؟ )
متاسفانه همیشه از نمره یه سپر واسه خودتون درست کردین. وقتایی که لازمش داشتین نگه میدارین جلو خودتون ..
Are U Sure ؟
Halo Series Critics Say Hello
ولی زمانی که لازمش ندارین مثله یه شمشیره شکسته میندازینش دور ( جریان همون نمراتی که به یه بازی داده شده بود و از 96 اومد رو 92 )
همون 92 کار خودش رو کرد...

آخرین ویرایش:
تو هر تاپیکی انتظار ترول داشتم ولی تو این موضوع حتی به فکرم نمیرسید ترول بتونه کسی بکنه....
بیخیال شید لطفا....

بازی کلا جالبه ولی به قول آریا:
یه جور حس شُل بودن:d
منم دقیقا این حس رو داشتم و تنها چیزی که آدم رو جلو میبرد داستان بود.امیدوارم بازی یکم فیزیکی تر بشه....مثلا تو بازی وقتی با اون صلیبا ضربه می زدی اصلا حس ضربه خوب منتقل نمی شد مثل Dante Inferno .اگر این مشکل رو حل کنن عالی میشه.

یه چیزی توی بازی بود که باعث میشد نتونم اون طور که میخوام ازش لذت ببرم. آخرش هم نفهمیدم چی بود ! :دی یه جور حس شُل بودن ! :دی وگرنه از هر نظر بازی فوق العاده ای بود. چه گیم پلی ، چه داستان ، چه گرافیک فنی و هنری و طراحی محیط ها و دشمن ها. ولی یه جای کار برای سلیقه من می لنگید ! :دی
به جز اون حس که هنوز نمیدونم چی بوده ، افت فریم بازی هم یه کمی اذیت میکرد و بعضی جاها خیلی محسوس بود.
به جون خودم فکر میکردم خودم یه اشکالی دارم :دی هم این بازی هم Darksiders با وجود اینکه فوق العاده بودن همیشه بازی کردنشون یه حس ناخوشایندی بهم میداد ( توی Darksiders که اصلا سر درد میگرفتم ) ، قبلا فکر میکردم چون DMC زیاد بازی کردم فکر میکنم این بازی ها کند هستن ولی خدا رو شکر مثل اینکه بقیه هم این حس رو داشتن و اشکال از بازی بوده نه من :دی

اگه فهمیدی به منم بگو شاید یه راه حلی براش پیدا کردیم

ویرایش : مثل اینکه داود (© Dave) هم این حس رو داشته پس دیگه مطمئن شدم اشکال از من نیست :دی

جون مادرتون دیگه دست از این یدونه بازی بردارید ! Castlevania LOS از GOW III بهتر بود ؟! @_@
بازیی که جزء به جزء ، جا به جا دائما از روی المانهای موفق GOW به تابلو ترین شکل ممکن الهام که چه عرض کنم تقلید کرده بود (حتی به بالی که کریتوس از GOW II با کشتن یکی از شخصیتهای افسانه ای یونانی گرفته بود هم رحم نکردن!) با اون مراحلی که بعد از نیمه دوم بازی کاملا کسل کننده میشد (اصلا انگیزه ای برای تموم کردن بازی نداشتم شخصا! )چطور میتونه از یه عنوانی مثل GOW III که از باس فایت ها تا طراحی مراحل ، کامبت سیستم که همگی در بالاترین سطح سبک خودش قرار دارن بهتر باشه !
این بازی رو میشه کنار عناوین NT مثل Enslaved و HS یا Darksiders قرار داد .
حالا خوبه انحصاری نیست وگرنه تا حالا شده بود پادشاه این سبک !

یعنی یه عده فوق العاده باحال تشریف دارن من شک دارم سازنده های اون بازی قبول کنن که بازیشون از فلان بازی بهتره بعد ... یعنی واقعا فقط میشه تاسف خورد به حال یک مشت فن بوی باحال :d

1. فک کنم برای بار 100.000.000.000.000 دارم میگم. خود God of War بیشتر از 90% کپی کاری از Rygar هست اقایون. لطفان اینقدر بازیهای دیگه رو زیرسئوال نبرید.
2. سریه Castlevania بیش از 25 سال قدمت داره و شخصیتهای اصلی از یک تازیانه برای نابودی اهریمن و حل مشکلات استفاده میکردن. در حقیقت چون Castlevania سن بابابزرگه GoW رو داره شما نمیتونید و نمیشه و راه نداره که بگید Castlevania از GoW تقلید کرده.
3. همین داستان بسیار اپیکه GoW م انگاری دزدی بود فک کنم. جریان شکایت و دادگاه و اینا رو کسی یادش هست انشالله؟

بجز شخصیت Kratos و Blade of Chaos چه چیز دیگه داره دقیقان که مظعلق به خودش باشه؟

پ.ن. کسی خواست ادامه بحث اول مرغ بود یا تخم مرغ یا Castlevania کپی است از GoW لطفان اول بره Rygar رو با ps2 بازی کنه بعد کامنت بزاره.

این حس رو میگی که انگار گابریل موقع دویدن سُر میخورد کم تا قسمتی هم لق میزد؟
biggrin1.gif
اونم یه کم مشکل داشت ولی نه منظورم اون نبود ! :دی

منم دقیقا این حس رو داشتم
به جون خودم فکر میکردم خودم یه اشکالی دارم :biggrin1: هم این بازی هم Darksiders با وجود اینکه فوق العاده بودن همیشه بازی کردنشون یه حس ناخوشایندی بهم میداد ( توی Darksiders که اصلا سر درد میگرفتم )
مثل اینکه این حس فقط مخصوص من نبوده ! :دی
البته من توی Darksiders این مشکل رو نداشتم ! :دی نسخه اولش یکی از بهترین بازی های نسل برای من بود و ایشالله دومی هم همون طور باشه !

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین خبرهایی بود که میشد شنید! یعنی شک نکنید اگه بازی امسال عرضه شه یکی از کاندیدای اصلی گوتی آخر سال خواهد بود. متأسفانه نسخه قبلی اونطوری که باید به حق خودش نرسید.
طراحی هنری نسخه قبلی بازی در اوج خودش بود.مشخص بود سازنده ها زحمت خیلی زیادی براش کشیدن...بعد تموم کردن بازی ساعت ها محو تماشای artworkهای بازی بودم
خودم از فن های بازی GOW هستم ولی به نظرم Lords Of Shadow بازی بود که تو خیلی زمینه ها تونست از نسخه سوم خدای جنگ بهتر عمل کنه از جمله داستان و طراحی مراحل.با اینکه بازی به نسبت طولانی بود ولی اصلا تکراری نمیشد و تنوع مراحل خیلی خوبی داشت

والا من خودم يكي از فن هاي كسلوانيا هستم و همچنين علاقه بسيار زيادي به Gow 3 دارم و هر 3 قسمتش رو بازي كردم .
اما به قدرت ميگم كسلوانيا در واسط بازي من رو خسته كرد و يجورايي زده كرد كه بعد از يه مدت از بي بازيي اون رو تموم كردم و بهش علاقه پيدا كردم اما مهمترين نكته سري god 3 اين است كه اصلا متوجه گذر زمان نميشيد و بازي بسيار لذت بخش هست و البته همين طور كسلوانيا اما نه به اندازه GOW .

كاري به اين موضوع ندارم كه كي از كي تقليد كرده ولي عزيزان ايا شما قبول داريد بازي هاي FORZA يا GeOW تقليدي هستند ؟؟؟ معلومه كه قبول نداريد چون اينا بودن كه ارتقا دادن سبكشون رو مهم نبود كه اول كي اون سبك رو توليد كرده . براي سري GOW هم همين اتفاق افتاده و اين سري بازي بود كه سبك Hack And Slash رو چند هزار پله بالا برد .
بله كسلوانيا قدمت چندين ساله داره ولي سبكش چي بوده ؟؟؟ دو بعدي ( البته درسته كه يك عنوان 3 بعدي براي ps2 درست شد ولي اصلا خيلي هاتون حتي نام اين قسمت رو نميدونيد چون بسيار ضعيف بود . ) در كل ميخوايد طرفداري كنيد درست طرفداري كنيد ولي كار مهم سري Gow در سبكس خودش رو به سخره نگيريد

آخرین ویرایش:
به جون خودم فکر میکردم خودم یه اشکالی دارم :دی هم این بازی هم Darksiders با وجود اینکه فوق العاده بودن همیشه بازی کردنشون یه حس ناخوشایندی بهم میداد ( توی Darksiders که اصلا سر درد میگرفتم ) ، قبلا فکر میکردم چون DMC زیاد بازی کردم فکر میکنم این بازی ها کند هستن ولی خدا رو شکر مثل اینکه بقیه هم این حس رو داشتن و اشکال از بازی بوده نه من :دی

اگه فهمیدی به منم بگو شاید یه راه حلی براش پیدا کردیم

ویرایش : مثل اینکه داود (© Dave) هم این حس رو داشته پس دیگه مطمئن شدم اشکال از من نیست :دی

اونم یه کم مشکل داشت ولی نه منظورم اون نبود ! :دی

مثل اینکه این حس فقط مخصوص من نبوده ! :دی
البته من توی Darksiders این مشکل رو نداشتم ! :دی نسخه اولش یکی از بهترین بازی های نسل برای من بود و ایشالله دومی هم همون طور باشه !

توجه کنید.گیمرهای حرفه ای مثل هم فکر میکنن:d

DarkSiders رو هم بازی کردم.نسبت به این دو تا فقط یه مشکلی به نظر من داشت اونم این بود که یه کم سردرگم بود.من به شخصه احساس همزاد پنداری با این یارو War (اسمش رو درست میگم دیگه) نمیکردم.انگار اسلحه گذشتن رو مغزم میگن "این یارو تویی برو قدرتاش رو برگردون".

Gabriel هم کلا شخصیت دوست داشتنی ای نبود.من شخصیتی که تو Wet بود (اگر اشتباه نکنم Rubi ) خیلی بیشتر حال کردم تا این دوتا.
لپ کلام اینکه بازی ای که حس همزاد پنداری رو در من ایجاد نکنه از نظر من بازیه مشکل داریه همین.:-b:d

خجسته این ها :دی عزیز من Hater کجا بود ؟ اصلا حس و حال بازی من رو نگرفت ، من بعد از Gow III رفتم سراغش ، یه حس چیپ بودن بازی بهم میداد ! اصلا جوّ بازی منو نمیگرفت . همش هم احساس میکردم داره رو Gow 1 ,2 , 3 اسکی میره ! البته نظر من این بود ! منم نگفتم از بازی متنفرم ، اولین کامنتم هم موجوده ، نوشتم من از بازی خوشم نیومد وگرنه ممکنه برا N نفر دیگه سرگرم کننده بوده باشه .
در ضمن چی میگی فریدون ؟ مگه قراره چون قدیمیتره از Gow تقلید نکرده باشه ؟ واقعا اگه کسی این بازی رو حتی 30 دقیقه بازی کرده باشه و قبول نکنه تو خیلی از استیج ها از GoW تقلید کرده بهتره انصافشو بزاره در کوزه ، آبشو بخوره . مگه اصلا تقلید یا الهام یا هرچی اگه درست و به جا باشه مشکل داره ؟ اگه بازی یونیک میخواین بفرمایید ماینکرافت و ورد او گو بازی کنین . بازیسازی غیر ایندی یعنی همین : GOW ها و انچارتد و Gears و کسلوانیا و ... ؛ تقلید ، تقلید ، تقلید .

جون مادرتون دیگه دست از این یدونه بازی بردارید ! Castlevania LOS از GOW III بهتر بود ؟! @_@
بازیی که جزء به جزء ، جا به جا دائما از روی المانهای موفق GOW به تابلو ترین شکل ممکن الهام که چه عرض کنم تقلید کرده بود (حتی به بالی که کریتوس از GOW II با کشتن یکی از شخصیتهای افسانه ای یونانی گرفته بود هم رحم نکردن!) با اون مراحلی که بعد از نیمه دوم بازی کاملا کسل کننده میشد (اصلا انگیزه ای برای تموم کردن بازی نداشتم شخصا! )چطور میتونه از یه عنوانی مثل GOW III که از باس فایت ها تا طراحی مراحل ، کامبت سیستم که همگی در بالاترین سطح سبک خودش قرار دارن بهتر باشه !
این بازی رو میشه کنار عناوین NT مثل Enslaved و HS یا Darksiders قرار داد .
حالا خوبه انحصاری نیست وگرنه تا حالا شده بود پادشاه این سبک !
بابا وقتی میان میگن خدای جنگ خسته کننده بود و آدم میخواست زودتر تموم شه دیگه بحث کردن با اینا بی فایدس!الکی خسته نکن خودتو!
دقیقا خصوصیتی که واسه کاستلوانیا برام بوجود اومد این بود که بعد 2ساعت بشدت خسته شدم از بازی اما مگه تموم میشد لامصب!
یعنی یه عده فوق العاده باحال تشریف دارن من شک دارم سازنده های اون بازی قبول کنن که بازیشون از فلان بازی بهتره بعد ... یعنی واقعا فقط میشه تاسف خورد به حال یک مشت فن بوی باحال :d
حقیقت همینه که شما گفتی تموم حالا هر کی هر چی مخواد بگه.
من نمیفهمم هزاران منتقد حرفه ایی در تمام دنیا بیشتر حالیشونه یا یه سری که هنوز خدای جنگ 3رو بازیشم نکردنو اینجا رویا پردازی میکنن.(به استثنای یه سری)
ولی زمانی که لازمش ندارین مثله یه شمشیره شکسته میندازینش دور ( جریان همون نمراتی که به یه بازی داده شده بود و از 96 اومد رو 92 )
دوست گلم عزیزم این چه حرفه شما میزنید آخه؟!نمرات 90به بالا واسه یه بازی عالیه عالی!!92و 96هم هردو بالای 90 همونطور که خدای جنگ 3هم 92هست و همونطور که GEARS OF WAR3هم 91هست!همه درسطح عالین اختلافشونم تمام به سلیق افراد برمیگرده.
اما کاستلوانیا اختلافش با خدای جنگ خیلی بیشتر از این حرفاست دوست من.

هر کسی یه سلیقه ای داره. من نه خواستم این رو به کسی تحمیل کنم نه به عنوان فکت اعلام کنم و نه هر چیز دیگه ای
کی میخواد این موضوع توی BC جا بیفته که هر کسی در مورد یه بازیی نظر خاص خودش رو داره. همیشه قرار نیست که همه با هم از یه چیز خوششون بیاد یا بدشون بیاد
خیلی ها از دارکسایدرز خوششون میاد ولی من ازش به شدت متنفرم و دلیل های خودم رو هم دارم.ولی کسلوانیا و Dante's Inferno رو دوست دارم با اینکه مطمئنم خیلیا از جفتشون متنفرن
شما کاملا درست میفرمایید هر کسی ممکنه از یه بازی بدش بیاد باش حال نکنه و بلعکس به عنوان مثال خودم من از سری بازی هایHALO متنفرم شدید متنفرم هر نسخه ای هم که ازش میاد از بس تعریفشو میکنن میگریم بلکه باش حال کنم ولی امکان نداره!! اما به هر حال یه بازی بزرگه که طرفدارم زیاد داره! مساله اینه یه عده اصلا بازی خدای جنگ رو انجام ندادن و نظر میدن اینه که درست نیست.

آخرین ویرایش:
من یه کلمه گفتم این بازی بهترین H&S سال برای منه و حتی از GOW III بیشتر دوسش دارم( کاری هم به نمره ها و نظرات اساتید ندارم) بعد یه سری های موضوع رو به کجاها که نکشیدن!
هر کسی یه سلیقه ای داره. من نه خواستم این رو به کسی تحمیل کنم نه به عنوان فکت اعلام کنم و نه هر چیز دیگه ای
کی میخواد این موضوع توی BC جا بیفته که هر کسی در مورد یه بازیی نظر خاص خودش رو داره. همیشه قرار نیست که همه با هم از یه چیز خوششون بیاد یا بدشون بیاد
خیلی ها از دارکسایدرز خوششون میاد ولی من ازش به شدت بدم میاد در عوض کسلوانیا و Dante's Inferno رو دوست دارم با اینکه مطمئنم خیلیا از جفتشون متنفرن

من یه کلمه گفتم این بازی بهترین H&S سال برای منه و حتی از GOW III بیشتر دوسش دارم( کاری هم به نمره ها و نظرات اساتید ندارم) بعد یه سری های موضوع رو به کجاها که نکشیدن!
خیلی ها از دارکسایدرز خوششون میاد ولی من ازش به شدت بدم میاد در عوض کسلوانیا و Dante's Inferno رو دوست دارم با اینکه مطمئنم خیلیا از جفتشون متنفرن
اخه عزيز بحث شما نيستي . شما نظرت رو دادي و براي بنده و امثال بنده بسيار مهم و قابل احترام و در عين حال كاري هم بهش نداريم اما وقتي شما مياي نظرت رو ميگي چند نفر ديگه كه عملا كارشون فقط سو استفاده از صحبت هاي ديگران هست ميان رو حرف شما اسكي ميرن و ما هم بايد جواب بديم .
مشكل ما يا شما نيستيم متاسفانه كساني هستند كه از حرف ديگران سو استفاده ميكنند در هر دو طرف هم حالا فرق نميكنه هر دو به اين شكل هستند . خدا كنه اين فرهنگ جا بيفته كه نبايد از حرف ديران سو استفاده كرد

خجسته این ها :دی عزیز من Hater کجا بود ؟ اصلا حس و حال بازی من رو نگرفت ، من بعد از Gow III رفتم سراغش ، یه حس چیپ بودن بازی بهم میداد ! اصلا جوّ بازی منو نمیگرفت . همش هم احساس میکردم داره رو Gow 1 ,2 , 3 اسکی میره ! البته نظر من این بود ! منم نگفتم از بازی متنفرم ، اولین کامنتم هم موجوده ، نوشتم من از بازی خوشم نیومد وگرنه ممکنه برا N نفر دیگه سرگرم کننده بوده باشه .
در ضمن چی میگی فریدون ؟ مگه قراره چون قدیمیتره از Gow تقلید نکرده باشه ؟ واقعا اگه کسی این بازی رو حتی 30 دقیقه بازی کرده باشه و قبول نکنه تو خیلی از استیج ها از GoW تقلید کرده بهتره انصافشو بزاره در کوزه ، آبشو بخوره . مگه اصلا تقلید یا الهام یا هرچی اگه درست و به جا باشه مشکل داره ؟ اگه بازی یونیک میخواین بفرمایید ماینکرافت و ورد او گو بازی کنین . بازیسازی غیر ایندی یعنی همین : GOW ها و انچارتد و Gears و کسلوانیا و ... ؛ تقلید ، تقلید ، تقلید .

یه بحثی که خیلی وقته ذهن من رو مشغول کرده اینه که چرا اینجا (BC) اینطور جا افتاده که تقلید=Sh*t ، WTF

همه چیز دنیا تقلیدی از یه چیزه دیگه اس.مهم اینه که وقتی تقلید میکنی یه چیز بهتر بسازی....مگه همه نمیگن GeoW تقلید از بازی فلانه...؟پس الان اون چیزایی که از Gears تقلید میکنن چیه ن؟حتما Gears خیلی خوب بوده که دارن از تقلید ، تقلید میکنن.
Uncharted که تقلیدی از Gears ، Tomb Raider ، Crash و خیلی چیزای دیگه اس مگه بازیه بدیه؟؟؟اگر بتونیم این موضوع رو تو ذهن BC بازا جا بندازیم که تقلید کار بدی نیست من خودم رو از پنجره پرت میکنم بیرون.:d
شکی نیست که Los تقلیدی از GOW بود ولی مهم اینه که این تقلید چه قدر خوب و جدید بوده.به نظر من که 60% خوب بود.یعنی همون 6.5 که گیم اسپات داد.

پ.ن:نیای بگید ترول کردم و بهتون توهین کردم و از این جور چیزا....ای نظر یک گیمر حرفه ایه(خودم:d)
پ.ن 2 :نیما جان به خودت نگیری پست تو رو نقل قول کردم.بی منظور بود.دم دست تر بودی.:-*:x
پ.ن 3:بازی Enslaved رو هم با اینکه هیچ چیزی نداشت نسبت به LOS بیشتر باها حال کردم.:-b

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or