Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

خوبی های گاد آو وار نسب به کسلوانیا:60 فریم،1080،انیمیشن ها فوق العاده است،باس فایت ها خیلی باحالن

بدی های گاد آو وار نسبت به کسلوانیا:معماها نسبت به کسلوانیا خیلی ساده و مزخرفن،پایانش به جلبی کسلوانیا نبود،محیط ها تنوع نداشتن،خسته کننده بود با وجود این که نصف گیم پلی کسلوانیا رو نداشت و هی دلت میخواست زودی تموم شه

(نظر من بود)

اون معمای جعبه موسیقی فاجعه بود !!
به نظرم بازی اسیر تکرار هم بود ... زیادی طولانی بود
مبارزات یکنواخت بود ولی لذت بخش بود، سلاح یکنواخت بود
جادو جنبلها همینطور ..
فریم ریت ضعیف

طراحی لوکیشن ها محشر بود
داستان پردازیش خوب بود
موسیقیش خوب بود
تنوع دشمناش خوب بود
اینکه کشتن هر موجود به نوعی تاکتیک خاصی داشت خوب بود !

ایرادای کوچولو در عین حال مهمی داشت بازی !!

بعد از خوندن عنوان تاپیک : :x [-o<
وارد تاپیک شده و متن خبر رو خونده : \m/:-bd
به خوندن ادامه داده و مقایسه بازی با GOW و همون بحث های قدیمی این بهتره و اون بهتره رو دیده : [-(:-@%-(

آخرین ویرایش:
من کاری ندارم اما هرکی بخواد بگه این بازی از GOW بهتره واقعا خیلی بی انصافه !! حال ایبنکه خودمم از این بازی خیلی خوشم اومد اما GOW جایگاه منحصر به فردی رو داره خب!! بله من به تمام انحصاریای PS3 اعتقاد دارم و مطمئنم تو سبک خودشون بهترینن همین کسی مشکلی داره؟

ولی من اصلا از بازی خوشم نیومد ...
نیما جان والا منم نمیدونم چرا انقدر عاشق داره:dچون منم اصلا خوشم نیومد.

به نظرم اصلا قابل مقایسه با gow نیست.یعنی یه جورایی خنده داره این مقایسه.هر وقت تونستن یه خورده کمتر از gow تقلید کنن،اونوقت شاید این سعادت رو داشته باشه با gow مقایسه بشه.بعدشم چرا دوستان انقدر با قاطعیت میگن بهترین H&S این نسل؟؟با توجه به میانگین،بهترین h&s این نسل ninja gaiden black هست:d

نیما جان والا منم نمیدونم چرا انقدر عاشق داره:dچون منم اصلا خوشم نیومد.
به نظرم اصلا قابل مقایسه با gow نیست.یعنی یه جورایی خنده داره این مقایسه.هر وقت تونستن یه خورده کمتر از gow تقلید کنن،اونوقت شاید این سعادت رو داشته باشه با gow مقایسه بشه.بعدشم چرا دوستان انقدر با قاطعیت میگن بهترین H&S این نسل؟؟با توجه به میانگین،بهترین h&s این نسل ninja gaiden black هست:d
تقلید کجا بود؟:دی خب المانهای H&S تو هر H&S یک مدله دیگه.قرار بوده ماشین سواری اضافه کنه تا انگ تقلید بهش نخوره؟:دی اتفاقا اگر قراره Castlevania با H&Sـی مقایسه بشه باید با DMC مقایسه بشه چون خصوصا سیستم لول آپش خیلی شبیه همن.البته من هم قبول دارم به پای GOW نمیرسه ولی خب خیلی داره به این بازی که واقعا تجربه عالی بود بی انصافی میشه.

مقایسه این بازی با گاد درست مثل مقایسه هیلو و سری resistance هست با توجه به فروش و نمرات دوبازی(گاد سه منظورمه) مقایسه شون احمقانه هست.
بازی قشنگی بود ولی بدترین ایرادش ایم معماهای الکی سختش بود. امیدوارم نسخه بعد معماهاشو یکم راحت تر کنن.
مبنای مقایسه دو بازی فروش و نمرات دو بازیه؟ عجب...
معماهاش سخت بود. راحت ترش کنن. وقتشم بیشتر کنیدLOL

مبنای مقایسه دو بازی فروش و نمرات دو بازیه؟ عجب...
معماهاش سخت بود. راحت ترش کنن. وقتشم بیشتر کنیدLOL
نه ببخشید من یادم تو مقایسه 2 بازی نمراتشون اصلا مهم نیست کاملا بی اهمیته چون منتقدها همگی خر+فن سونی هستن

یه چیزی توی بازی بود که باعث میشد نتونم اون طور که میخوام ازش لذت ببرم. آخرش هم نفهمیدم چی بود ! :دی یه جور حس شُل بودن ! :دی وگرنه از هر نظر بازی فوق العاده ای بود. چه گیم پلی ، چه داستان ، چه گرافیک فنی و هنری و طراحی محیط ها و دشمن ها. ولی یه جای کار برای سلیقه من می لنگید ! :دی
به جز اون حس که هنوز نمیدونم چی بوده ، افت فریم بازی هم یه کمی اذیت میکرد و بعضی جاها خیلی محسوس بود.

متاسفانه همیشه از نمره یه سپر واسه خودتون درست کردین. وقتایی که لازمش داشتین نگه میدارین جلو خودتون ..
ولی زمانی که لازمش ندارین مثله یه شمشیره شکسته میندازینش دور ( جریان همون نمراتی که به یه بازی داده شده بود و از 96 اومد رو 92 )

5t3ck0w5xt3zmvmpopr.jpg

پ.ن :
u8a2k5154hv2bhl6f96j.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or