Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

Behnam_Yakuza @
فقط یه فنی مثله شما می تونه خوبی هاش رو نسبت به gow نبینه.
البته منظور فقط gow III هست. 1 و 2 شاهکار بود ولی gow III با LOS قابل مقایسست.
من که فن هستم عشق سونی و PS3 و بازیهاش و... چشمام رو کور کرده خوبی های هیچ بازی ای رو نمی بینم. شما لطف کن چند مورد از این برتری های نسبت به GOW III رو بگو حداقل اونایی که فن نیستن اطلاعاتشون بیشتر شه. خدا رو چه دیدی شاید من هم از تاریکی فن بودن به نور هدایت شدم!!
من گفتم فقط طولانی تر بودن بازی و شاید یه مقدار تنوع محیطش بهتر باشه اون هم نه خیلی. اگر برتری دیگه ای هم داره خوشحال میشم بدونم.
من هم دقیقا منظورم GOW III بود!! 1 و 2 که حتی حرف اینکه بگیم این حتی در حدشون بود هم مضحکه!
اگه تو هر چیزی بخواین کسلوانیا رو با GOW III مقایسه کنین عیب نداره ولی هیچ بازی تو کل نسل مثل GOWIII نتونسته Epic باشه .
الان برین هر دایره المعارفی رو باز کنین ===> GOW III = Epic
پس انقد فن فن نکنین خواهشا .
آخه تو زمینه های دیگه هم قابل مقایسه نیستن!! مثلا گرافیک 25 فریم LoS رو بزاریم جلو AA فوق العاده و 60 فریم بودن GOW III !!
یا داستان عظیم سری GOW در مقابل LoS. (اینجا باید داستان سری GOW مقایسه بشه چون داستان GOW III به تنهایی بی معنیه و کاملا وابسته به نسخه های قبله)
همینطور موزیک ، شخصیت اصلی و...

آخرین ویرایش:
یعنی بهترین خبر ممکن میتونه باشه نسخه ی یکش از لحاظ تنوع و طراحی مراحل و همچنین گرافیک یکی از بهترینا بود واقعا بازی عمیق و بزرگی بود فقط یکم کنترل شخصیت اصلی مخصوصا تو مراحل پلتفرمر ایراد داشت و یکم خشک بود داستانشم یکم ساده بود اما تریلر پایانیش فوق العاده بود یکی از بهترین تریلرای این نسل امیدوارم این بازی ادامه پیدا کنه چون واقعا سرگرمم کرد و خیلیم طولانی بود بدون شک جزو بهترین بازیایی هست که تو این نسل بازی کردم و عمیق ترین H&S این نسل از نظر من. با اون پایان فوق العاده میشه انتظار داستان خیلی خوبیم داشت امیدوارم حقیقت داشته باشه. ضمنا از لحاظ تنوع مراحل و همچنین مکانیزم های متنوعی که تو گیم پلیش وجود داشت و هر مرحله کاملا با مرحله ی قبلی متفاوت بود GOW III رو کاملا شکست میده تنها ضعفش در مقابل اون بازی این بود که گیم پلیش به اون اندازه روون نبود و همچنین انیمیشنای شخصیت اصلی در حد کریتوس نبود وکلا ضعف داشت و گرنه تو بقیه ی قسمتا مثل تعداد و تنوع دشمنا و تنوع مراحل، ساعت گیم پلی و...از GOW III خیلی سرتر بود

آخرین ویرایش:
اینکه GOW اپیکه و گرافیک 60 فریم داره و ... مشخصه ولی GOW III دقیقا همون چیزی بود که توی GOW II و GOW بود و من چیز جدیدی ندیدم الا گرافیک و بدن بی نهایت با جزییات کریتوس. داستان که یه افتضاح به تمام معنی بود. نمی خوام بازی بکویم چون واقعا ازش لذت بردم ولی نه به اندازه کسلوانیا.کسلوانیا مثل آنچارتد از همه بازی های عالی این ژانر استفاده کرده بود و از هر کدوم بهترینش رو آورده بود. مبارزات، کمبوها و باس فایت های عالی و پازل های جالب و یه داستان فوق العاده خوب+ موسیقی اپیک و زیبا. حالا شاید خیلی قبول نداشته باشن و اصلا مقایسه این بازی با GOW III براشون خنده دار باشه ولی نظر من در مورد این بازی اینه
GOW III یه جورایی برای من تکراری شده بود ولی کسلوانیا همه چیزش تازه بود. درسته از بازی های دیگه استفاده شده بود ولی مثل آنچارتد مثل دد اسپیس یه تقلید به حساب میاد که بوی تازگی میداد

آخرین ویرایش:
نسخه قبل که پر Boss Fight بود! :biggrin1:

کم بود باو.اگه اشتباه نکنم 3 تا باس فایت اصلی داشت.2 تا هم فرعی.بازی که 20 ساعت گیم پلی داره بیشتر میطلبید:d

پ.ن:بله کسلوانیا صعف گرافیکی،اونم فقط تکنیکی داشت.ولی گیلم پلی فوق العاده ای داشت که با یکمی جسارت باید بگم تو نسل نظیر نداشت.

یکی از زیباترین بازیهای این نسل من...این mercury steam دو تا بازی ساخته که هر دوش برا من خاطره انگیزه:d
یکی از چیزایی که منو عاشق بازی کرد در وحله اول داستان و روایت بازی بود.من عاشق راوی بازی بودم که قبل بازی داستان اون بخش رو تعریف میکرد. خصوصا با اون پایان بی نهایت قشنگش منو تو شوک گذاشت...
امیدوارم ضعف های نسخه اول رو خوب بشناسن و بر طرفش کنن مثلا شخصیت پردازی بازی اصلا قوی کار نشده بود یا گیم پلی بازی تو اواخر بازی یکنواخت میشد یا مشکل دوربین تو بعضی جاها...
در مجموع به طرز فجیعی از ادامش استقبال میکنیم:d

هم استقبال میشه هم نمیشه :دی
استقبال میشه چون میتونیم انتظار یه بازی خوش ساخت داشته باشیم (البته اگه سیل مشکلات بازی قبلی رو حل بکنن )
استقبال نمیشه چون همینجوریش شماره اول بازی هیچ ربطی به Castlevania نداشت . اگه بخوان ادامه Ending بازی قبلی رو دنبال کنن واسه بازی جدیدشون کلا اسم Castlevania رو از رو بازی بردارن سنگین ترن .
ینکه GOW اپیکه و گرافیک 60 فریم داره و ... مشخصه ولی GOW III دقیقا همون چیزی بود که توی GOW II و GOW بود و من چیز جدیدی ندیدم الا گرافیک و بدن بی نهایت با جزییات کریتوس. داستان که یه افتضاح به تمام معنی بود. نمی خوام بازی بکویم چون واقعا ازش لذت بردم ولی نه به اندازه کسلوانیا.کسلوانیا مثل آنچارتد از همه بازی های عالی این ژانر استفاده کرده بود و از هر کدوم بهترین شکلش رو آورده بود. مبارزات، کمبوها و باس فایت های عالی و پازل های جالب و یه داستان فوق العاده خوب+ موسیقی اپیک و زیبا. حالا شاید خیلی قبول نداشته باشن و اصلا مقایسه این بازی با GOW III براشون خنده دار باشه ولی نظر من در مورد این بازی اینه
GOW III یه جورایی برای من تکراری شده بود ولی کسلوانیا همه چیزش تازه بود. درسته از بازی های دیگه استفاده شده بود ولی مثل آنچارتد مثل دد اسپیس یه تقلید به حساب میاد که بوی تازگی میده
بله درسته GOWIII یکم تکراری شده بود دیگه ولی داستانش افتضاح نبود بلکه روایت بدی داشت ( دیگه میخواستن چی کار کنن با داستان) . متاسفانه کسلوانیا اصلا مثل آنچارتد نشد چون بر خلاف آنچارتد که بسیار خوش ساخت بود کسلونیا مشکلاتی در گیم پلیش داشت دوربینش افتضاح بود درجه سختیش متعادل نبود افت فریم داشت کنترل بازی کمی مشکل داشت پازلاش کلا جک و بینهایت تکراری بود و بد تر از همه هیچ ربطی به سری کسلونیا نداشت و البته یکم زیادی از GOW قرض گرفته بود:دی البته اینارو میشه به حساب اینکه سازندهاش به اندازه سانتا مونیکا تجربه نداشتن گذاشت که باعث میشه اینبار انتظار بازی خیلی بهتری داشته باشیم
کم بود باو.اگه اشتباه نکنم 3 تا باس فایت اصلی داشت.2 تا هم فرعی.بازی که 20 ساعت گیم پلی داره بیشتر میطلبید
yahoo_4.gif
نه باو کجا دوتا بود :دی 3 تا از اون گنده ها بود 5-6 تا (شایدم بیشتر یادم نیست) هم از اون باس فرعی ها که شما میگی ( البته اون فرعی ها دار واقع اصلی بودن چون باس آخربازی هم جز اون فسقلیا بود :دی)

آخرین ویرایش:
اینکه GOW اپیکه و گرافیک 60 فریم داره و ... مشخصه ولی GOW III دقیقا همون چیزی بود که توی GOW II و GOW بود و من چیز جدیدی ندیدم الا گرافیک و بدن بی نهایت با جزییات کریتوس. داستان که یه افتضاح به تمام معنی بود. نمی خوام بازی بکویم چون واقعا ازش لذت بردم ولی نه به اندازه کسلوانیا.کسلوانیا مثل آنچارتد از همه بازی های عالی این ژانر استفاده کرده بود و از هر کدوم بهترینش رو آورده بود. مبارزات، کمبوها و باس فایت های عالی و پازل های جالب و یه داستان فوق العاده خوب+ موسیقی اپیک و زیبا. حالا شاید خیلی قبول نداشته باشن و اصلا مقایسه این بازی با GOW III براشون خنده دار باشه ولی نظر من در مورد این بازی اینه
GOW III یه جورایی برای من تکراری شده بود ولی کسلوانیا همه چیزش تازه بود. درسته از بازی های دیگه استفاده شده بود ولی مثل آنچارتد مثل دد اسپیس یه تقلید به حساب میاد که بوی تازگی میداد
آخه وقتی GOW I & II هرکدوم یه شاهکار بی نقص بودن چه دلیلی داره تغییر عمده ای بخوان ایجاد کنن.
داستان GOW III شاید در مقایسه با نسخه های قبل ضعیف تر باشه ولی بهترین پایان برا این سری بود. از این بهتر نمیشد درش آورد و کاملا هم مربوط به نسخه های قبل بود به طوری که اگه کسی قبلیا رو بازی نکنه کلا بازی براش بی معنیه.
مقایسش با GOW III اصلا خنده دار نیست ولی بهتر دونستنش اون هم با یه حالت Fact گونه بی انصافیه. البته نظر شخصی هرکسی محترمه تا زمانی که نخواد به عنوان Fact تحمیل بشه. برا همین من پست قبلی شما رو نقل قول نکردم چون کاملا نظر شخصی بود و محترم.
با جمله ی آخر هم کاملا موافقم.
کم بود باو.اگه اشتباه نکنم 3 تا باس فایت اصلی داشت.2 تا هم فرعی.بازی که 20 ساعت گیم پلی داره بیشتر میطلبید
yahoo_4.gif
الان تو Guid بازی لیست دشمن ها رو نگاه کردم یه چیزی حدود 15 تا باس فایت داشت!!! :دی یادت رفته ها :دی

آخرین ویرایش:
بسیار خوشحال شدیم ... یکی از بهترین بازیهای این سبک که البته درجه ی سختی بازی کمی غیر معقوله ( سخته :d )

طبق آخرین تصویب مجلس بازیسنتر Behnam_Yakuza موظف شد به همه ی پستهای دوستان پاسخ بدهد ...

آخرین ویرایش:
نسخه یک خوب بود ولی برای اینکه قاطی بزرگ های این سبک بشه حسابش کرد خیلی ایراد داشت از فریم ریت پائین بگیر تا طراحی دوربین افتضاح و hit bx خنده دار

مقایسه این بازی با گاد درست مثل مقایسه هیلو و سری resistance هست با توجه به فروش و نمرات دوبازی(گاد سه منظورمه) مقایسه شون احمقانه هست.
بازی قشنگی بود ولی بدترین ایرادش ایم معماهای الکی سختش بود. امیدوارم نسخه بعد معماهاشو یکم راحت تر کنن.

Behnam_Yakuza @
فقط یه فنی مثله شما می تونه خوبی هاش رو نسبت به gow نبینه.
البته منظور فقط gow III هست. 1 و 2 شاهکار بود ولی gow III با LOS قابل مقایسست.
کاملا درسته تمام منتقدهایی که نمرات فوق العاده به خدای جنگ دادن وتمام اونهایی که نمرات متوسط ناامید کننده به کاستلوانیا دادن نمرات متا نمرات گیم رنکینگ و...همه یه فنی مثل بهنام یا من هستند.دیگه اینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد.
اتفاقا factاینه:فقط یه فنی مثل شما میتونه این بازی رو ازخدای جنگ سرتر بدونه شک نکن.
اصلا بجز خصوصیاتی که بقیه دوستان ذکر کردن مبارزات و ضرباتو اکشن درجه یک خدای جنک با اکشن خشک و بی روح این بازی قابل مقایسه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or