Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

یعنی بگم عااااشق این بازیم فقط دو تا مشکل داشت که اگه حل بشه چی میشه
1-فریم ریت
2-سیستم انیمیشن می تونست بهتر باشه یه چیز تو مایه های آنچارتد دو یا حداقل گاد آو وار بشه عالی میشه

برتریش به گاد آو وار هم تو تنوعش بود (چه محیطی چه غولی)

یکی از بهترین بازی هایی بود که بازی کردم.گرافیکشم زمان خودش عالی بود.غول های بزرگ و ...
تنوع خوبی هم داشت .
امیدوارم با گرافیک عالی و داستانی خوب باز هم برگرده و یکی از بهترین های سال بشه.

من مشکلی تو کله بازی ندیدم، تنها چیزی که خیلی منو اذیت کرد Cut Scene بود، هی چپ، راست ، اَرَ اورَ شمسی غورَ :دی
نفهمیدم دارم فیلم میبینم یا بازی میکنم :دی

نسخه ی قبلش خیلی خوب بود و یکی از بهترین HnS های نسل بود ولی مشکلاتی هم داشت.
مثلا فریم بازی رو 25 قفل بود که از استاندارد که 30 فریم هست هم پایین تره.(تازه یکم افت فریم هم داشت). یا مثلا داستان یه مقدار کند پیش میرفت به نظرم.
تمام آیتم های اصلی بازی رو از رو GOW کُپ زده بودن نامردا :دی ( بال ها - مشت سنگین - کفش های دویدن ... )
پ.ن: خواهشا سیستم مبارزات رو یه تغییر کوچیک بدن بشه 4 تا combo زد تو نسخه قبل تا میومدیم یه combo بزنیم زرتی میزدن خرابش میکردن نامردا :دی
بسیار عالی.جزو تاپ تن این نسل برای من بوده این بازی.یه 10 ساعت دیگه هم به گیم پلی اضافه کنن عالی میشه:d
با باس فایت های بیشتر که ضعفش تو نسخه قبل احساس میشد.
نسخه قبل که پر Boss Fight بود! :دی
بازی فوق العاده ای بود. 20 ساعت گیم پلی بدون تکراری شدن محیط و داستان.
طراحی هنری و DD بازی که عالی بود. نمیخوام مقایسه کنم ولی یه سری چیزاش ار gow خیلی بهتر بود.
پایانشم که عالی بود.
و البته معلوم بود ادامه بازی رو دارن میسازن :d
عملا هیچ چیزش از GOW بهتر نبود غیر از مدت زمانش که اون هم باعث شده بود داستان یه مقدار کند پیش بره و ضرب آهنگ خیلی خوبی نداشته باشه و شاید تنوع محیط کمی بهتر نه خیلی.قبول ندارید مقایسه ی راند به راند راه بندازیم؟ :دی
خودتو خسته نکن ! از نظر شما تمام بازی های موجود در برابر انحصاری های سونی کلا افتضاح هم حساب نمیشن
آقا چرا جو سازی میکنید؟ ایشون گفت اینکه بگیم بهتر از GOW هست بی انصافیه.
کاری به تمام بازی های موجود ندارم ولی این بازی در حد Hack'n Slash انحصاری سونی نیست.این یه Fact هست. جفتشون تو یه سال اومدن ، میانگین نمرات و تعداد GOTY که GOW برد گویای همه چیز هست.
یکی از بهترین هاس.میخوای دعوا درست کنی:d
قسمت یکش خیلی جالب بود.برای منی که اصلا با دنیای Castlevania آشنایی نداشتم جالب بود فقط کمی ساده به نظر میرسید.
آخه فقط اسم Castlevania رو داشت وگرنه کلا با دنیای اصلی کسلوانیا خیلی فرق داشت.یکی از ایرادهایی هم که منتقدا ازش گرفتن همین بود که به کسلوانیا های اصلی زیاد ربط نداشت.

بازی خوب و سرگرم کننده ای بودشماره دومشم بیاد بازیش میکنیم
مقایسه این بازی با خدای جنگ کاری بس مضحک است!! اگه خدای جنگ رو شاهکاربدونیم این در حد خوبه.همین.

وای یعنی میشه امسال بیاد من که تا قبل از بازی کردن کستلوانیا به این سبک علاقه زیادی نداشتم حتی با شنیدن کلی تعریف از DMC بیش از نیم ساعت نتونستم بازیش کنم ولی عاشق این شدم جزو 5 بازی برتر من بوده تو این نسل خدا کنه بیاد >:d<

WOW عالیه !!!
تو شماره اول که محیط های بازی واقعا شگفت انگیز بود :x . باس فایت های توپی هم داشت همچنین داستان ، گرافیک ، صداگذاری و موسیقی هم عالی بود فقط افت فریم و ایرادات گیم پلی بازی که خیلی هم زیاد بود از مشکلات بازی بودن که امیدوارم تو شماره 2 بر طرف بشه .

پ.ن: برخلاف پارسال 2012 سال خوبی هست واسه HnS >:d
پ.ن2: البته با این که LOS واقعا HnS زیبایی بود ولی با شاهکاری مثله GOW III فاصله داشت ...

آخرین ویرایش:
بازی قشنگی بود ولی چند تا مشکل داشت:
1.خیلی سخت بود:
مثلا اونجا که تو فاضلابی چندتا اسکلت میریزن سرت دهنت صاف میشه تا ردشون کنی!
2.انقدر جادو combo داشت که هیچکدومشون تو ذهنت نمیموند!
3.دوربین بازی خیلی رو اعصاب بود!
دیگه مشکل خاصی توش نبود!
بهترین باس فایتش به نظر من همون محافظ دختره بود!

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یاااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!

خدایا شکرت ! به خدا یه ساله منتظر چنین تاپیکی بودم !

دوباره گابریل رو خواهم دید >:d<

ممنون بابت خبر :دی ( کمی هیجان زده شدم ! )

اگه تو هر چیزی بخواین کسلوانیا رو با GOW III مقایسه کنین عیب نداره ولی هیچ بازی تو کل نسل مثل GOWIII نتونسته Epic باشه .
الان برین هر دایره المعارفی رو باز کنین ===> GOW III = Epic
پس انقد فن فن نکنین خواهشا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or