Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

بهترین خبر ممکن امسال هست برای من
بعد از 1 سال همین حالا دارم دوباره بازیش می کنم بخاطر این dlc
واقعا یکی بهترین بازی عمرم هست خیلی باهاش حال ی کنم مخصوصا با اهنگاش

درکل شدیدا منتظر خبر های بعدی هستیم :d

این جز اون بازیهای بود که نمرهای فضای گرفت ولی اصلا و ابدا برای ما مهم نبود >:d:d

آخرین ویرایش:
بسیار عالی.جزو تاپ تن این نسل برای من بوده این بازی.یه 10 ساعت دیگه هم به گیم پلی اضافه کنن عالی میشه:d
با باس فایت های بیشتر که ضعفش تو نسخه قبل احساس میشد.

ایول اولین خبر عالی سال 2012 هم اومد :d من گفتم این ادامه داره فکر کنم E3 معرفی کاملش باشه اگه همین امسال بیاد واقعا عالی میشه جز بهترین بازی ها عمرم بود
فقط میخوام ببینم ادامه گابریل هست یا برادرشه یا کسی دیگه ای هست :d

بهترین Hack'n Slash نسل واسه من. حتی بهتر از GOW 3. با اینکه خیلی مورد بی مهری سایت ها قرار گرفت ولی به نظرم بازیی بود که در حد آنچارتد توی سبک خودش بود. ترکیبی از بازی های خوب این ژانر.امیدوارم شماره بعدیش هم مثل شماره دو انچارتد هم عالی باشه و هم این دفه بیشتر تحویل گرفته بشه

بازی فوق العاده ای بود. 20 ساعت گیم پلی بدون تکراری شدن محیط و داستان.
طراحی هنری و DD بازی که عالی بود. نمیخوام مقایسه کنم ولی یه سری چیزاش ار gow خیلی بهتر بود.
پایانشم که عالی بود.
و البته معلوم بود ادامه بازی رو دارن میسازن :d

يه بازي عالي كه حقش خورده شد بازي واقعا عالي بود هر چند بعضي از مشكلات بازي رو اعصاب آدم راه ميرفت مثل فريم بازي كه بد جور اذيت ميكرد ولي انقدر زيبايي داشت كه اين مشكلات رو مي پوشوند.اميدوارم نسخه ي جديد بتونه مشكلات شماره ي اول رو برطرف كنه.
هر چي باشه بدجور منتظريم=p~

منم با یکش خیلی حال کردم و انصافا بازیه خوبی بود تایم بازیشم مناسب بود اما اینکه بگیم از GOW بهتره یکم بنظرتون نامردی نیس؟!!

خودتو خسته نکن ! از نظر شما تمام بازی های موجود در برابر انحصاری های سونی کلا افتضاح هم حساب نمیشن

منم با یکش خیلی حال کردم و انصافا بازیه خوبی بود تایم بازیشم مناسب بود اما اینکه بگیم از GOW بهتره یکم بنظرتون نامردی نیس؟!!

یکی از بهترین هاس.میخوای دعوا درست کنی:d
قسمت یکش خیلی جالب بود.برای منی که اصلا با دنیای Castlevania آشنایی نداشتم جالب بود فقط کمی ساده به نظر میرسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or