Castle Crashers l PS3

منم خود امارات ساختم اما دوستان گفتند که میتونید بازی رو بخرید اما با یک اکانت دیگه بازی کنید!
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد سونی که نمیاد بنمون کنه!
اره دیگه .
من شونصد بار این کارو کردم مشکلی نیست.
نکته: اینکه میگین psn کارت UAE رو اروپا جواب میده غ هست :d
یعنی معنیش این نیست که کد 12 رقمی موجود در کارت 50$ uae رو اکنت با کشور uk کار کنه !!
معنیش اینه که مثلا شما میخوای dlc یه بازی رو بگیری که ریجنش 2 هست(یعنی اروپا( uk) و نیاز به psn card pond دار هست)، علاوه بر اینکه فایل های دانلود شده در سرور اروپا(که واحد پولش پونده البته در کشور uk) ، فایل های دانلود شده از سرور امارات (که واحدش دلاره اما psn کارت مخصوص خودش رو داره و همه چیز گرون تر هم هست)روی بازی ریجن 2 کار میکنه.
کلا ریجن یا سروری که شما ازش PSN گیم رو دانلود میکنید مهم نیست زیاد.زمانی مهم میشه که شما باسه یه بازی میخواید DLC بخرید(مثلا بازی هایی با ریجن های 1 و 2 )
===================================
رو سرور اروپا هنوز نیومده

منم خود امارات ساختم اما دوستان گفتند که میتونید بازی رو بخرید اما با یک اکانت دیگه بازی کنید!
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد سونی که نمیاد بنمون کنه!
امارت ریجن 2 هست و روی PSN CARD هم عکس پرچم امارات رو کشیده پس فقط توی اکانت امارات میتونی اون کد PSN CARD رو که گفتی رو وارد کنی و بله شما بازی رو بخرید روی هر اکانتی اجرا میشه مثلا میتونی بازی رو از اکانت اروپا بخری و بعدش بری توی اکانت اصلیت مثلا اکانت امریکا و اونجا تروفیش رو بگیری ببخشید من توضیح دادم گفتم مشکلی یه وقت پیش نیاد خودتون هم که وارد ترید ببخشید

الان مشکل سر اینکه همه PSN Cardــه UK یا UAE دارن و US ندارن؟ اگر این نیست که میشه با PSN Card امریکا و یه اکانت US بازی رو گرفت با همین اکانت های امارات و UK بازی کرد بعدش دیگه !

پ.ن: :دی

الان مشکل سر اینکه همه PSN Cardــه UK یا UAE دارن و US ندارن؟ اگر این نیست که میشه با PSN Card امریکا و یه اکانت US بازی رو گرفت با همین اکانت های امارات و UK بازی کرد بعدش دیگه !

پ.ن: :دی
مشکل دقیقا اینه و سطحش خیلی بالاس :d

اقا من یه 20$ UAE دارم که هنوز استفاده نشده هرکی 20$ امریکا داره باش عوض میکنم تا بالاخره بخریم ببینیم چیه ;)

مشکل دقیقا اینه و سطحش خیلی بالاس :d

اقا من یه 20$ UAE دارم که هنوز استفاده نشده هرکی 20$ امریکا داره باش عوض میکنم تا بالاخره بخریم ببینیم چیه ;)
انقدر حول(درست نوشتم غلط املایی نداره؟) صبر کن برای اکانت UAE و اون UK هم میاد دیگه حالا میخوای خودت رو خسته کنی و دنبال PSN CARD USA بگردی؟صبر کن
پ.ن:اگر صبر کنید برای شما بهتر هست نمیدونم کجا خوندم:d

دوستان یکم رعایت کنید و این قدر بی ربط به تاپیک پست ندین و مسائل مربوط به PSN رو اینجا دنبال نکنید. همه چیز کاملا معلومه و بحث رو ادامه ندید. بازی تو store us اومده و تو store ریجن 2 که امارات هم جزوش هست نیومده. پس اگر دارید برید بخرید و در مورد بازی به ما هم اطلاعات بدید در غیر این صورت به مسائل جانبی نپردازید. ممنون

خب من گرفتم ! اون مد والیبال واقعا خداست ! خیلی باحاله ( نمیدونم چجوری توصیفش کنم ) ! البته وقتی انلاین بزنین لذتش چند برابر میشه ! یه مد Versus هم داره . کلا اونایی که روی 360 بازی کرده باشن میدونن چقدر لذت بخشه ، خوشحالم Shank رو نخریدم و به جاش CC رو خریدم . قسمت داستانیش هم وجود داره برای اونایی که میخوان Co op افلاین برن . اپگرید های جالبی هم داره که من فقط الان قدرت و دمیج رو یادم مونده . در یک کلام فوق العادس .

• Like
Reactions: dani8gb
نه هنوز نیومده و من چک کردم. کلا نمی دونم قضیه چی هست که با تفاوت زمانی میدن. مثل Shank این رو هم میزاشتن دیگه.
من یه سرچ تو گوگل کردم. تو ریزالته اینو نوشته بود :(
Capture.JPG

اما بعدد پیج رو که باز کردم هرچی هم سرچ کردم این خط رو ندیدم :d

من یه سرچ تو گوگل کردم. تو ریزالته اینو نوشته بود :(
Capture.JPG

اما بعدد پیج رو که باز کردم هرچی هم سرچ کردم این خط رو ندیدم :d
خوب این رو که من یک روز قبل از این که بازی بیاد گفتم:d تو سایت IGN برو مینویسه. برای UK رو زده TBA 2010

من دموی اینو از XBL دانلود کردم ولی هیچوقت امتحانش نکردم!
سوال اینه که با توجه به کمبود پول اینو بگیرم یا صبر کنم LARA CROFT & GOL ؟
فکر کنم صبر کنم بهتره چون یه جا خوندم قراره بعدها یه پک منتشر بشه که بشه بازی رو با رازیل و کین هم بریم:x

بچه ها همین الان توی بلاگ آمریکای CC بودم و اونا در جواب چند نفر که پرسیده بودن برای Europe کی ریلیز میشه گفتن:
Hi. Europe release is not final yet. We’re still in certification with that region. As soon as we get an update we’ll post it on here or our blog, or somewhere. Thanks.

یکه معنیش اینه که هنوز انتشار نسخه ی اروپا نهایی نشده و ما هنوز در حال جازه یا تصدیق گرفتن در اون ناحیه هستیم.هر وقت چیز تازه ای اتفاق افتاد ما اونو اطلاع میدیم.

این هم لینک بلاگ US:
http://blog.us.playstation.com/2010/08/31/castle-crashers-on-psn-any-minute-now/comment-page-6/

• Like
Reactions: HL2-GF
مرسی دوست عزیز ولی اکثر ما اینا رو میدونم و مهم همون تایید کردن تاریخ انتشارش هست. بهترین راه هم اینه که به سایت IGN سر بزنید چون در صورت خبر اونجا 100% صفحه بازی رو آپدیت می کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or