Castle Crashers l PS3

تو هم که هر سری تو یک تاپیک میگی من این بازی رو نمیخرم و برای اونکی پول گذاشتم کنار بعد تو این میای میگی رو 360 زدم برای یکی دیگه پول نگه دارم و ..... تکلیفت رو با خودت مشخص کن و بعد پست بده;)

دوستانی که به Store US دسترسی دارند چک کنند ببینند بازی نیومده هنوز؟! توی UK که نبود و ممکنه حالا حالا هم نیاد.
استور امریکا رو همین الان چک کردم نیومده بود
دوستانی که با هم قرار گذاشته بودیم :d
ما چند روز شمالیم ما رو 2 دره نکنیدااا :d
ما کیسه گذاشتیم اون وسط :d

چرا تو ززد؟ این که خیلی بازی باحالی هست و shank هم عالی بود. البته بازم خودت میدونی ولی کلی میگم که تصمیم خودت رو بگیر و بعد پست بزن. در ضمن اگه store امریکا داری برو چک کن ببین اومده یا نه. مرسی

ميترسم با يه پورت تخيلی سر و کار داشته باشيم !

ميترسم با يه پورت تخيلی سر و کار داشته باشيم !
آخه مسئله این هست که این بازی اصلا پورت نیست. معلومه پست قبلی من رو نخوندی. به نظرت پورت کردن یک بازی دو سال طول میکشه؟ اینا کلی تغییرات تو بازی ایجاد کردند.

راستی کسی می دونه حجم بازی چقدر هست؟

استور امریکا رو همین الان چک کردم نیومده بود
دوستانی که با هم قرار گذاشته بودیم :d
ما چند روز شمالیم ما رو 2 دره نکنیدااا :d
ما کیسه گذاشتیم اون وسط :d
مرسی که چک کردی. ممنون

روی Store اروپا که هنوز بازی نیومده!
اما به محض اینکه امد دانلود میکنم.
بچه ها من چون PSN کارتUSA گیرم نیومد مجبور شدم یه 50$ امارات بخرم و یک ID اروپا درست کنم.
ممنونم امیر حسین عزیز به خاطر راهنمایی

آخرین ویرایش:
احسان جان اگر از store امارات بخرید (یا هر جای دیگه ) میتونید با یوزرهای دیگه هم بازی کنیدا !
مثلا من خودم یوزر اصلیم اصلا store نداره :d (کویت :d )

• Like
Reactions: S.V.R
دوستان منم این بازی رو روی 360 بزی کدم میتونم بگم یکی از بهترین بازیهایآکد هستش که انقدر جذابیت داره مخصوصا وقتی 4 نفره میزدیم حالا که شده 8 نفره چی بشه .

• Like
Reactions: dani8gb
دوستان یعنی حالا حالا ها بازی برای ریجن 2 نمیاد؟:(
متاسفانه من هنوز جایی ندیدم اعلام کرده باشه. فکر کنم به زودی بیاد چون کاری که نمی خوان انجام بدن براش.
دوستان کسی بازی رو نگرفته ببینیم این والیبال mode چه هست؟ کسی نخریده؟

بچه ها من چون PSN کارتUSA گیرم نیومد مجبور شدم یه 50$ امارات بخرم و یک ID اروپا درست کنم.

چون واحد store امارات دلاره بايد اکانت خود امارات بسازی کشورای اروپايی جواب نميده!

چون واحد store امارات دلاره بايد اکانت خود امارات بسازی کشورای اروپايی جواب نميده!
منم خود امارات ساختم اما دوستان گفتند که میتونید بازی رو بخرید اما با یک اکانت دیگه بازی کنید!
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد سونی که نمیاد بنمون کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or