Castle Crashers l PS3

SaDrA-HhH

Loyal Member
castle_crashers_small.png

اين بازی ساخت شده بر پايه CO-OP بعد از موفقيت چشم گيری که در XBLA کسب کرد به سوی PSN هم ميآيد!

قيمت اين بازی 15 دلار خواهد بود و هنوز زمان عرضه آن معلوم نيست.

castle-crashers.jpg

20081014_castlecrasherspatch.jpg

e3-2008-castle-crashers-screens-20080714030429596_640w.jpg

Last edited by a moderator:
بچه هایی که میخواهند این بازی رو انلاین بازی کنند لطفا منو Add کنند و در قسمت نوشته اسم بازی رو بنویسید تا قرار های بازی براتون فرستاده بشه.

• Like
Reactions: FrankinG
من شاید بازیو بگیرم . دوستان توی پست اول زیاد توضیحی ندادند درباره بازی. اگر ممکنه یک مقدار در مورد سبک بازی بیشتر توضیح بدید. فکر میکنم شبیه فت پرینس باشه . ممنون میشم.

آقا ما هستیم + امیر و برهان و این مردک زننده تاپیک:d

از محبت دوستان ممنونيم انقد لطف دارن :دی

اقا ما داریم با همین زننده عزیز وارد صحبت میشم اگر پا ببخشید اگر قبول کنه من شنک میگیرم ایشون اینو بعد منم هستم :d

من shank ميگيرم تو اينو بگير :دی

خوب دوستان چند تا خبر که یکی نسبتا بد هست حداقل برای من.

بازی در انگلستان TBA 2010 هست و معلوم نیست کی میاد، حداقل تو سایت IGN اینجوری نوشته بود.

خبر بعدی اعمال تغییرات زیادی در این 2 سال توسط تیم سازنده بازی نسبت به نسخه Live است که می تونیم به قابلیت ساپرت کردن 8 نفر در بعضی از Modeها، اضافه شدن یک والیبال Mode که اطلاعات زیادی ازش گیر نیاوردم. گسترش Arena بازی و جذاب تر شدن مراحل داستانی بازی و حیواناتی که در هر بخش در اختیار میگیرید.

بازی هم احتمالا تا شب میاد توی PS Store و جهت هماهنگی و تشکیل تیم خودتون هم می تونید از همین تاپیک استفاده کنید. فقط خواهشا همه دعا کنید که IGN اشتباه کرده باشه و برای ریجن دو هم امروز بیاد روی Store:d

موفق باشید

• Like
Reactions: mohsen67
ميگم منم که رو 360 بازی کردم بخرم؟ :دی
يا نگه دارم لارا کرفت بگيرم؟
تو هم که هر سری تو یک تاپیک میگی من این بازی رو نمیخرم و برای اونکی پول گذاشتم کنار بعد تو این میای میگی رو 360 زدم برای یکی دیگه پول نگه دارم و ..... تکلیفت رو با خودت مشخص کن و بعد پست بده;)

دوستانی که به Store US دسترسی دارند چک کنند ببینند بازی نیومده هنوز؟! توی UK که نبود و ممکنه حالا حالا هم نیاد.

آخه شانس ما همه چی توزرد از آب در ميآد !
چرا تو ززد؟ این که خیلی بازی باحالی هست و shank هم عالی بود. البته بازم خودت میدونی ولی کلی میگم که تصمیم خودت رو بگیر و بعد پست بزن. در ضمن اگه store امریکا داری برو چک کن ببین اومده یا نه. مرسی

آخرین ویرایش:
تو هم که هر سری تو یک تاپیک میگی من این بازی رو نمیخرم و برای اونکی پول گذاشتم کنار بعد تو این میای میگی رو 360 زدم برای یکی دیگه پول نگه دارم و ..... تکلیفت رو با خودت مشخص کن و بعد پست بده;)

دوستانی که به Store US دسترسی دارند چک کنند ببینند بازی نیومده هنوز؟! توی UK که نبود و ممکنه حالا حالا هم نیاد.

آخه شانس ما همه چی توزرد از آب در ميآد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or