Captivate 2008

Sweet Jesus

کاربر سایت
خب همونطور که میدونید امسال Capcoms Gamers Day به Captivate تغییر نام پیدا کرده و بزودی برگزار میشه ، میخوایم اینجا حوادث مربوط به اون رو پیگیری کنیم !
اول از همه اینکه سایت رسمی Resident Evil یه شمارش معکوس 72 ساعته گذاشته که بصورت یک فیلم فلش هست ... که فضای ترسناکی داره ... دوربین هندی کم داره از یه اتوبوس فیلم میگیره ، یه آفریقایی میاد و با یه موجود نامرئی حرف میزنه بعد هم دوربین از دست شخص میفته ...
این ویدئوی فلش رو میتونید از اینجا دانلود کنید.
Resident Evil 5 در تاریخ 1 بامداد روز 31 می به نمایش در میاد و این شمارش معکوس با اون هماهنگ نیست ! معلوم نیست جریانش چیه ...
ویرایش ، چرا باهاش هماهنگ شد :دی
در خبر بعدی اینکه کپکام تایید کرده که بزودی اطلاعات نهایی از پلتفورمهای SF IV رو در این مراسم اعلام میکنه ...
منتظر خبرهای جدید باشید.

HD هنوز برای دانلود نیومده ...
مثال من واضح بود ، همون بلایی که سر NFS اومد ، سر RE هم میتونه بیاد ! رزیدنت 4 یک جهش بزرگ بود ، یا باید بتونن با همین مکانیزم و شیوه گیم پلی ، بازیکن رو بترسونن ، یا اگه دوباره به همون کلاسیک برگردن ، بازی رو از بین میبرن !
یه مقدار هم به حال و هوای داستان بازی باید توجه بشه ، من اتفاقا با کریس کرامر بحث میکردم یه ایده هایی داشتم براش تعریف کردم اونم خوشش اومد ، بحث سر یه ReMake از رزیدنت ایول 1 بود با همین مکانیزم گیم پلی و اینکه چطوری میشه ترس رو وارد این مکانیزم کرد
و الان دیگه به نظر من زمان این حرفا گذاشته که ما رزیدنت قدیمی میخوایم و اینا ، مهم اینه که بعنوان یک بازی یک شاهکار پیش رو داریم و باید سعی کنیم ازش لذت ببریم

360

کسی میدونه اخر تریلر یه چیزی نشون میده مثل زالوهای RE 0 جریانش چیه.:confused:
2ex22pv.jpg

مثال من واضح بود ، همون بلایی که سر NFS اومد ، سر RE هم میتونه بیاد ! رزیدنت 4 یک جهش بزرگ بود ، یا باید بتونن با همین مکانیزم و شیوه گیم پلی ، بازیکن رو بترسونن ، یا اگه دوباره به همون کلاسیک برگردن ، بازی رو از بین میبرن !
پاسخ منم کاملا واضح بود ........ اولا NFS رو با RE مقایسه نکن که اصلا هیچ ربطی به هم دیگه ندارن و مبنا و تعریف من از تغییر هم شباهتی به تغییرات NFS نداره و کلا این مثال شما از پایه بی اساس هست ...در مورد رزیدنت اویل هم من نگفتم تغییری ایجاد کنن که فن های بازی و .... اصلا انتظارش رو نداشته باشن که یک نوع کار ریسکی به حساب بیاد ( هر چند اگه همین کارم درست انجام بدن مثل نسخه چهارم می تونه باعث پیشرفت بشه )
حس ترس و ...... یکی از انتظارات مهم همه از سری رزیدنت اویل هست و حالا برگردوندن و ایجاد دوباره این حس توی بازی من نمی دونم چه گندی به بار میاره که شما اینقدر روی این موضوع تاکید داری ....... چیزی که همه انتظارش رو می کشن برگشتن به حال و هوای ترس گذشته هست و این موضوع هم جز موفقیت چیز دیگه ای نداره ...... مگر اینکه مبنای شما برای رزیدنت اویل بازی کردن و....... یک چیزی خارج از چارچوب رزیدنت اویل فن باشه .در غیر این صورت بدون ایجاد ترس در بازی و نچرخیدن اساس بازی بر روی ترس و دلهره هیچوقت رزیدنت اویل 5 نمی تونه طرفداران خودش رو ارضاء کنه .........

re

به نظر من اویل باید زامبی هاش نباید زرنگ باشن (صحبت کنن و تک چرخ بزنن یا ماشین سوار شنو.....) باید زامبی واقعی مثل اویل هایی که قبل از اویل 4 اومدن.یادش بخیر اویل ریمیک گیم کیوب زامبیهای دیونه شده شون :(

اقا من راستشو بخواي با Nobunaga Oda موفقم. من و خواهرم! هردو هرچي به RE5 تريلر هاش نگاه ميكنيم جاي ترسناك نميبينيم مثلا من خودم روز اولي كه RE4 گرفتم همون اول همچين با دسته PS2 از جام پريدم كه گفتم دستگاه سوخت. اما نميدونم توي روشنايي چه جوري ميخوان بترسونند بل اخره هرچي باشه روشني هست و اصولا شما تو روشني نميترسيد.
من فكر ميكنم سازندگان خودشون هم مشكل دارن! با خودشون يعني مثلا ميان روشني رو ميزارن بعد براي اين كه بتونند مشكل روشني رو حل كنند ميگند اگر از جاي تاريك بري به جاي روشن چشمات چند لحظه جايي رو نميبينه باور كنيد من چندين بار رفتم تو تاريكي هرچي پرده بود رو بستم تا اتاق تاريك بشه بعد رفتم جلو افتاب ولي چشمام همه جارو ميديد ولي فقط مي سوخت :biggrin1:
HD هنوز برای دانلود نیومده ...
یه مقدار هم به حال و هوای داستان بازی باید توجه بشه ، من اتفاقا با کریس کرامر بحث میکردم یه ایده هایی داشتم براش تعریف کردم اونم خوشش اومد ، بحث سر یه ReMake از رزیدنت ایول 1 بود با همین مکانیزم گیم پلی و اینکه چطوری میشه ترس رو وارد این مکانیزم کرد
و الان دیگه به نظر من زمان این حرفا گذاشته که ما رزیدنت قدیمی میخوایم و اینا ، مهم اینه که بعنوان یک بازی یک شاهکار پیش رو داریم و باید سعی کنیم ازش لذت ببریم
آخه ديگه اون مكانيزم RE4 كه حفظ نميشه وقتي كه شما نصف مراحل رو تو صبح ميگذرونيد درست ميگم؟
ميگم آقا سفارش بكن ببين تو كپكام بازي ساز نميخوان با هم بريم كارمون ميگيره ها :cool:

به نظر من اویل باید زامبی هاش نباید زرنگ باشن (صحبت کنن و تک چرخ بزنن یا ماشین سوار شنو.....) باید زامبی واقعی مثل اویل هایی که قبل از اویل 4 اومدن.یادش بخیر اویل ریمیک گیم کیوب زامبیهای دیونه شده شون :(
اتفاقا اوج بازي به هوش ...
توي همين 4 توي همون مزرعه وقتي كه رفتم توي يكي از خونه ها ييهو برو بكس زامبي با اره برقي اومدن استقبالم درب رو شكوندن كه به نظرم واقعا اوج هيجان بود. فكرش بكن ميري تو خونه خيالت راحت بعد ييهو درب با اره خورد كنند اين هيجان نداره!؟

مساله فراتر از ایناست ، من با شرکت ارتباط دارم ، با سازنده ها ارتباط داشتم و با اطمینان میگم هیچکس تو کل ایران به اندازه من رزیدنت ایول شناس نیست !
نسل رزیدنت بازهای قدیمی گذشته ، و با ورود نسخه 4 تعداد زیادی فن به بازی اضافه شدند که مثل همین آقا میثم ، از رزیدنت 4 ترسیدن ! یا کسایی عاشق بازی شدن که براشون آدرنالین خونشون مهم بود که بترکونه ، نه اینکه اونا رو بترسونه ... از نظر خیلیا ، کنترل رزیدنتهای کلاسیک واقعا مزخرف بود ، ولی هیچکس ( حتی من که بشدت از رزیدنتهای مدرن انتقاد دارم ) نمیتونم بگم کنترل رزیدنتهای مدرن بیخوده !
اضافه شدن المان ترس به این نوع مکانیزم ( Over Shoulder ) به این راحتی که شما میگید نیست ! میدونید نویسنده Plot باید خودشو پاره کنه تا به این نسل که دیدن فیلمهایی مثل Saw و ... براشون آب خوردنه ترس رو القا کنه ؟ سایلنت هیل کارش راحتتره به مراتب ، چون با موضوعی سر و کار داره که میتونه بدون خون و خونریزی و خشونت ، ترسناکترین حسها رو خیلی راحت به مخاطبش القاء کنه ، ولی رزیدنت ایول موضوعی رو انتخاب کرده که واقعا ترسوندن مخاطبهای امروزی براش وحشتناکه !
من خیلی زودتر از شما این تریلر رو دیده بودم ، بازی رو انجام دادم و میدونم که تاکوچی تمام تلاشش و خلاقیتش رو برای اضافه کردن عامل گمشده رزیدنت به کار بسته ...
سعی کرده از تاکتیکهای خفن قدیمی رزیدنت استفاده کنه ، پریدن جلوی مخاطب ، حملات ناگهانی و یکی از خلاقیتهایی که به کار برده یه چیز جالبه ، داری تو یه محیط میری که خالیه ، پرنده پر نمیزنه ، و در کمتر از 10 ثانیه ، بیشتر از 40 نفر میریزن اونجا ! سعی کرده مثل RE3 یا RE2 ، از یک باس استفاده کنه که در طول بازی تورو تعقیب میکنه و خیلی چیزای دیگه که اگه برای شما و هرکس دیگه ای تعریف کنم ، کلام با شرکت تو هم میره !
پس شک نکنید ، رزیدنت ایول در بهترین وضعیت فعلی خودش قرار داره ...
باید صبر کنیم ببینیم Masachika Kawata بالاخره میتونه رای شرکت رو بزنه و سه گانه جاویدان رزیدنت ایول رو بازسازی کنه یا نه ....
من بهتون اطمینان میدم که این بازی شما رو راضی میکنه ، بیشتر از RE4 ... ممکنه خیلی چیزا کم داشته باشه ، ولی خیلی چیزا اضافه داره که واقعا شاهکارن

موفق باشید

کارتهای اعتباری Resident Evil !
اینم از دستاوردهای Captivate ، اطلاعات بیشتر رو بزودی براتون میزارم !
052-a-l.gif

052-c-l.gif

052-b-l.gif

این کارتها رو Japan Credit Bureau تولید میکنه که 13.5 مکان در 190 کشور قابل قبوله ! و از اکثر ATM ـها ژاپن میتونید باهاش پول برداشت کنید و در اکثر کشورهای جهان بعنوان Credit Card پذیرفته شده !
:دی
Via JCB

امیر پس یعنی شخصیت زن کلیر یا جیل نیست؟گروه داریه یعنی عضو گروه خاصی است؟؟!
اون موقع هنوز دان نکرده بودم ببینم!
ما میتونیم کنترل بازی را با اون دختره هم به دست بگیریم؟در طی بازی؟در پایان بازی به صورت جدا؟
دوربین بازی که خوب مزخرف دید از جلو سبکش را fps میکنه و اون دوربین(re 1 2 3)واقعا خیلی بهتر بود

نکته اینجاست که اینها زامبی نیستن:دی!. مثل همون Re4 .

اقا پس این اطلاعات جدید از re5 که قرار بود امروز بیاد همش این یه زره بود ؟

میشه یکی دوباره لینک دانلود مستقیم SD و HD تریلر بازی رو بزاره نمیدونم چرا برای من سایت بالا نمیاد :confused:

آخرین ویرایش:
درود ب همه
چه جَلَب!!. این عکس رو از اوایل دمو گرفتم. ببینید چه جوری نوشته شده

8147e289aa.jpg

دقیقا به این ترتیب R ESI D E NT E VI L نوشته شده. فاصله ها رو دقت کنید
R-ESI-D-E-NT E-VI-L
شاید ربطی داشت نداشته ولی فک نکنم کاپکام کاری رو بدون منظور انجام بده :biggrin1: .

ویرایش
:
اگه زامبی نیستن پس چی هستند شما بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی بگم اخه، هر چی هستن زامبی نیستن. یه چیمثل همون جک جونورهای RE4 دیگه :biggrin1:.

آخرین ویرایش:
مساله فراتر از ایناست ، من با شرکت ارتباط دارم ، با سازنده ها ارتباط داشتم و با اطمینان میگم هیچکس تو کل ایران به اندازه من رزیدنت ایول شناس نیست !
با این اعتماد به نفس توقع هم ندارم که بخوای حرف کسی رو قبول کنی و منم احتیاجی نمی بینم یک سری حرف ها رو بزنم و دوباره یا جواب هایی ببینم که 2 تا پست قبل تر در رابطه باهاشون توضیح دادم یا چیزایی ببینم که اصلا من راجع به اون ها صحبتی نکردم ....... کسی راجع به گیم پلی بازی و.......صحبت نکرد من گفتم همون طور که از سبک بازی کاملا مشخص هست این عنوان باید اساس کارش بر روی همون ترس و ........ باشه . کسی راجع به تغییر در گیم پلی کوچکترین صحبتی نکرد .........

در مورد قضیه ترس هم که حالا فرقی برام نمی کنه که شما چقدر خودتون رو رزیدنت اویل شناس و ....... می دونید ولی مطمئن باش رزیدنت اویل فن فقط و فقط به دنبال اضطراب و ترس و ....... است و این اصل هم برای همشون خیلی مهم هست و اون افراد فن تازه ای هم که می گی اضافه شدن به بازی و ......... که من فکر کنم خودتم یکیشون باشی در واقع رزیدنت اویل فن نیستن اینا ..... چون هر کسی رزیدنت اویل رو با ترس می شناسه و دوست داره بشناسه ....... و من نمی دونم شما چه طوری یک اصل به این مهمی در بازی رو به همین راحتی به دست فراموشی می سپارید و غیر مهم قلمداد می کنید و خودتون رو رزیدنت اویل فنی معرفی می کنید که در ایران لنگه شما پیدا نمی شه و .......... در هر صورت .......

موفق باشی

درود ب همه
چه جَلَب!!. این عکس رو از اوایل دمو گرفتم. ببینید چه جوری نوشته شده

8147e289aa.jpg

دقیقا به این ترتیب R SI D E NT E VI L نوشته شده. فاصله ها رو دقت کنید
R-SI-D-E-NT E-VI-L
شاید ربطی داشت نداشته ولی فک نکنم کاپکام کاری رو بدون منظور انجام بده :biggrin1: .
نكته جالبي بود.تا كجاها رو دقت كردي!
شايد اين هم واسه خودش داستاني داشته باشه يا رمزي درش نهفته شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or