Captivate 2008

Sweet Jesus

کاربر سایت
خب همونطور که میدونید امسال Capcoms Gamers Day به Captivate تغییر نام پیدا کرده و بزودی برگزار میشه ، میخوایم اینجا حوادث مربوط به اون رو پیگیری کنیم !
اول از همه اینکه سایت رسمی Resident Evil یه شمارش معکوس 72 ساعته گذاشته که بصورت یک فیلم فلش هست ... که فضای ترسناکی داره ... دوربین هندی کم داره از یه اتوبوس فیلم میگیره ، یه آفریقایی میاد و با یه موجود نامرئی حرف میزنه بعد هم دوربین از دست شخص میفته ...
این ویدئوی فلش رو میتونید از اینجا دانلود کنید.
Resident Evil 5 در تاریخ 1 بامداد روز 31 می به نمایش در میاد و این شمارش معکوس با اون هماهنگ نیست ! معلوم نیست جریانش چیه ...
ویرایش ، چرا باهاش هماهنگ شد :دی
در خبر بعدی اینکه کپکام تایید کرده که بزودی اطلاعات نهایی از پلتفورمهای SF IV رو در این مراسم اعلام میکنه ...
منتظر خبرهای جدید باشید.

در وحله اول ، رزیدنت فن ، باید به سلامتی عنوانش فکر کنه ، به آسیبهایی که ممکنه با ایجاد یکسری تغییرات ببینه. تاکوچی تمام تلاشش رو بسته تا بتونه همون چیزهایی که خیلی از ماها تو نسخه اول و دوم و سوم باهاشون زندگی کردیم رو دوباره به بازی اضافه کنه ، و من باید بگم اون چند دقیقه ای که بازی کردم ، ترس رو توی بازی احساس کردم ، وقتی اون روستاییها از جلوی در پریدن جلوم و اون جعبه ها افتاد ، واقعا جا خوردم و بعد از کشتن اونها ، دوباره وقتی خواستم حرکت کنم ایندفعه یه موج عظیمی از جمعیت از ناکجا بهم حمله کرد و باید کار Hideaki Utsumi و Tetsuya Shibata رو در صداگذاری بازی واقعا تحسین کرد ، تغییر به موقع ریتم و تن موزیک ، صداهای انتخاب شده و خیلی چیزای دیگه. من قبول دارم که بازی هنوزم مثل Silent Hill V ترسناک نیست ، ولی به حدی ترسناک هست که بشه بهش گفت یه Survival Horror. شما بزارید یه Direct Gameplay Footage منتشر بشه ، گیم پلی رو بینید ، خودتون بازی کنید ، متوجه حرف من میشید.
من همه حرفهای شما رو قبول دارم استاد Nobunaga Oda ولی چیزی که من دیدم ، با چیزی که شماها دیدید فرق داشت و برای همین اینجوری میگم.
تریلر RE5 ، کیفیت نسبتا HD
باید با یه چیزی بازش کنین که FLV رو ساپورت کنه !

چـــــی میـــــگه؟!

من باید بگم اون چند دقیقه ای که بازی کردم ، ترس رو توی بازی احساس کردم ، وقتی اون روستاییها از جلوی در پریدن جلوم و اون جعبه ها افتاد ، واقعا جا خوردم و بعد از کشتن اونها ، دوباره وقتی خواستم حرکت کنم ایندفعه یه موج عظیمی از جمعیت از ناکجا بهم حمله کرد
:biggrin1: یکم گنگه امیر جون، منظورت RE5 نیست که، هست؟!

چیزی که معلومه، اینه که کپکام علی رغم اجبار، نمیخواد فاکتور جدیدی رو وارد بازی کنه... باید یکم با دید سلیم نگاه کرد، دیگه اون زمان گذشته که بشه نمای Top-Down View رو یکم دستکاری کرد و به اسم دوربین Horror بیرون. از وقتی مایکروسافت وارد این صنعت شد به صورت فعال، خیلی از فاکتورهای خیلی از بازیها خیلی زیاد، به صورت خیلی بیرحمانه تغییر کرده و تغییر میکنه برای همین نباید بخوایم که RE5 فاکتورهای سال 96 رو دوباره بیاد تکرار کنه. رفتن توی یک خونه ی جن زده مال قبل بود. الان یک گیمر تا 1000 تا انیثه ی بوق، 100 تا اسلحه، دیالوگهای مسخره، حداقل 10 بار فحش توی یک بازی نشنوه و آخرش هم یک قضیه پیش بیاد که یا خدا رو رد کنه یا تایید از یک ویدئوگیم راضی نمیشه. الان اگه RE5 بیاد یک داستان کلاسیک بذاره توی بازی کی میره طرفش؟ اما خوبیش اینه که آثار قدیمی رو میشه زیاد و زیاد بازی کرد، اما اصلا کششی نداره این. اونقدر زور میزنن برای یک بازی، آرخش هم یک منتقد احمق دقیقا به خاطر همون فاکتورهایی که باید باشه، اما ضد رزیدنت ایول هست رو نکته قرار میده و با یک نقد و اسکور مسخره گند میزنه به تمام زحمات دولوپیرها.
دیگه کار دیگه ای هم نمیشه کرد. صنعت بازیسازی ژاپن دور دائم الخمرها میگرده اما تنها شخصی که احمق نبود و نخواهد بود میکامی هست که حتی وقتی به جرگه ی دائم الخمرها پیوست هم نتونست اثر بزرگ خودش رو زیر لفافه های احمقانه از بین ببره برای همین به نظرم رزیدنت اویل بزرگتر از ام جی اس و بزرگترین بازی ژاپنی با تم آدم حسابی هست.

یه ساعت نشستم فایل 19 مگابایتی رو دانلود کردم فقط صداست.
یعنی تصویر نداره :mad:
دوستانی که چیزی از فایل آپلود کردن و این حرفا حالیشون نیست سعی کنن اقدام نکنن.
مردم مسخره نیستند:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

جل الخالق دوست عزیز شما طی العرض میکنید؟
نخیر گیم تست میکنیم :دی مشکلی هست ؟

Christian Svensson : ساخت یک عنوان شبیه Bionic Commando و Lost Planet برای Wii

ایشون Corporate Officer/Vice-President of Strategic Planning & Business Development هستند :دی بـه بـه ، و فرمودند که شاید بزودی یک بازی شبیه این دو عنوان برای Wii رونمایی میشه ! ممکنه یه بازی کاملا جدید باشه ، یا یه پورت از یکی از این دو عنوان !
Via N-Europe

تریلر GTTV ، تریلر دوم یا یک پیش تریلر ؟
یک سری شیطنتهایی از طرف همین آقای Sven بوده ، ما از ایشون پرسیدیم که Takeuchi ، گفته بودند تریلر بعدی درباره دختر بلونده و طولانی تره و بیشتر روی المانهایی که رزیدنت 5 رو از رزیدنت 4 جدا میکنه متمرکز باشه ولی این تریلر که چیزی نبود ، آیا ممکنه یک تریلر دیگه هم به همین زودیا ببینیم ؟ و ایشون هم کلی طفره رفتند و بالاخره فرمودند شاید ، یا شاید هم نه !
احتمال زیاد E3 ، چمدنم والا :دی ولی احتمالا یه تریلر دیگه هم قراره بیاد !
از طرفی چندی از دوستان یه تحلیل جالب ارائه دادند ، اینا معتقدند که این تریلر رو برای اون دادن بیرون که دهن کسایی که به Racist گیر داده بودند رو ببندند ، چون دیدید که اولا دشمنا مثل تریلر اول آدمیزاد نبودند و ضمنا چند دشمن سفید پوست هم توی بازی دیده میشد !

مکان Resident Evil 5 کشف شد !
پس از تحلیل و بررسی های فراوان تریلر ، فهمیدیم که این آقای میکروفون به دست ، میگه Kijuju ، که یک کشور در آفریقاست !
Africa is our land! The land will guide us to paradise! Kijuju is our home! Invaders will be punished! Our paradise will become their death, and our salvation!

an East African country with a large grouping of volcanoes in its Northern regions. Kijuju matches the lexicon of genunine Tanzanian locations, such as Kisiju, Kijini, Kijuki, Kijima, Kijichi, Kijungu, Kinasi, Kibiti, Kikuyu...

بـه بـه ، پروفسور ، ملت همه فایلا رو دانلود کردن لذت بردن ، شما میفرمایی "دوستانی که چیزی از فایل آپلود کردن و این حرفا حالیشون نیست سعی کنن اقدام نکنن." ؟ چقدر خوبه آدم بلد نیست دانلود کنه ، زحمات بقیه رو زیر سوال نبره !

برادر شما عوض توهین کردن، بدونید که کدک لازمه برای دیدن تریلر روی پلیر شما نصب نیست. K-Lite Codec Pack رو بشینید یک ساعت دیگه دانلود کنید تا مشکلتون حل شه.

دانلود کردن رو که خودم انجام نمیدم
با بیل که به جون فایل نمی افتم باهوش!
دانلود منیجر کور میشه این کار رو میکنه واسم.
شما خودت برو چند صفحه قبل فایل 19 مگی رو دانلود کن اگه تصویر داشت من اسمم رو عوض میکنم
اگه همه با دانلود کردن مهندس میشدن الان تو دنیا بی سواد نداشتیم:laughing:

برادر شما عوض توهین کردن، بدونید که کدک لازمه برای دیدن تریلر روی پلیر شما نصب نیست. K-Lite Codec Pack رو بشینید یک ساعت دیگه دانلود کنید تا مشکلتون حل شه.
دوست عزیزی که این زحمت رو کشیدی و مثلاً فایل آپلود کردی
اگه کنارش می نوشتی که فلان چیز رو هم لازم داره واسه اجرا یه آدم بی سوادی مثل من انقدر تو زحمت نمی افتاد
همه که مثل شما مهندس نیستند. یا اگه خیلی می خواستین تو این سایت زحمت بکشید یه کانورتی چیزی میکردید که این 1 ساعت دومی رو به ما یه حالی داده باشید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or