Captivate 2008

Sweet Jesus

کاربر سایت
خب همونطور که میدونید امسال Capcoms Gamers Day به Captivate تغییر نام پیدا کرده و بزودی برگزار میشه ، میخوایم اینجا حوادث مربوط به اون رو پیگیری کنیم !
اول از همه اینکه سایت رسمی Resident Evil یه شمارش معکوس 72 ساعته گذاشته که بصورت یک فیلم فلش هست ... که فضای ترسناکی داره ... دوربین هندی کم داره از یه اتوبوس فیلم میگیره ، یه آفریقایی میاد و با یه موجود نامرئی حرف میزنه بعد هم دوربین از دست شخص میفته ...
این ویدئوی فلش رو میتونید از اینجا دانلود کنید.
Resident Evil 5 در تاریخ 1 بامداد روز 31 می به نمایش در میاد و این شمارش معکوس با اون هماهنگ نیست ! معلوم نیست جریانش چیه ...
ویرایش ، چرا باهاش هماهنگ شد :دی
در خبر بعدی اینکه کپکام تایید کرده که بزودی اطلاعات نهایی از پلتفورمهای SF IV رو در این مراسم اعلام میکنه ...
منتظر خبرهای جدید باشید.

وبسایت رزیدنت ایول هم آپدیت شد !
PIC 1
PIC 2
هنوز درباره تاریخ انتشار بازی حرفی زده نشده ...
در وبسایت رزیدنت ایول یکسری توضیحاتی درباره بازی داده شده که خوندنش جالبه ...
http://www.residentevil.com/5/main.php
اسم شخصیت زن بازی Sheva هستش و یک شخصیت مرد دیگه هم دربازی حضور داره به اسم Josh

آخرین ویرایش:
از من گفتم شخصیت جدیده ! آخه کجاش شبیه کلیر و جیله ! دیگه تو تریلر که جیغ میزنه یکی دیگست ! :دی
احتمالا یه بازماندست مثلا ، یا یه نیروی مقاومتی چیزی :دی معلوم نیست

عجیبه ، پس Resident Evil یه بازی جذاب FPS بوده ما فکر میکردیم TPS بوده !
بازی زاویه دید TPS داره و ژانر Survival/Horror ، ضمنا فعلا ما چهارتا شخصیت داریم ، در حالیکه در RE2 بیشتر از 10 تا شخصیت در جریان بازی بودند !

این RE5 'گرافیک عالی داره ولی نمیدونم چرا من از تکسچر بازی خوشم نمیاد :-" اخه یه طوری نمیدونم چطور کلمه ای براش به کار ببرم .
مثل این میمونه که بگیری با ابرنگ نقاشیش کنی و بد بمالیش !

امیر جون تحویل بگیر:دی :arrowd:
آقا این RE5 که شده Dynasty Warriors ! توی هر صحنه 200 نفر توی یه خیابون تنگ میریزن سر آدم.
همین میگم ولی نیست گوش شنوا :دی البته Dead Rising شده تا DW !!.
مگه بده مطمئن باش جادوگرهای کاپکم کارشون خوب بلدن
جادوگرهای کاپکم مثل اینکه خیلی بیشتر از اون چیزی که باید، به اکشن علاقه نشون دادن تا اصل مطلب یعنیSurvival Horror :دی.

به نظر من از رزیدنت 4 ترسناکتر بود :دی هیجانش هم بیشتر بود ... اینکه رزیدنت دوباره ترسناک بشه تقریبا غیر ممکنه ، البته خودم که رفتم تو کپکام یه رزیدنت کلاسیک میسازم :دی ولی در زمان حال این بهترین حالتیه که ممکنه رزیدنت داشته باشه ... من خودم اصلا از بازی راضی نیستم ، ولی بقول اینا چی میگن ، ناشکری نمیکنم :دی میتونست از این خیلی خزتر و بیخودتر باشه !
بازی هنوز تاریخ انتشارش TBA هست ( بطور رسمی ! ) شما به تکسچراش گیر میدین ؟ :دی

اینکه رزیدنت دوباره ترسناک بشه تقریبا غیر ممکنه
چرا غیر ممکنه ؟ حرف بازیساز ها که تا قبل از این که ببینیم چه خبره چیزای دیگه ای بود .....

پ.ن: من نمی دونم اینا چه طوری می خوان ترس رو توی نور افتاب اونم توی این طور محیط ها که فقط باید شلیک کنی و 43 نفر رو بکشی در بازیباز ایجاد کنن ؟ البته همونطور که ایتاگاکی به وعده هاش عمل کرد حتما اینا هم عمل می کنن :laughing:

پ.ن 2: امیدوارم مثل نسخه قبلی دوباره با یک عنوان اکشن محض روبرو نباشیم........ :-"

این RE5 'گرافیک عالی داره ولی نمیدونم چرا من از تکسچر بازی خوشم نمیاد :-" اخه یه طوری نمیدونم چطور کلمه ای براش به کار ببرم .
مثل این میمونه که بگیری با ابرنگ نقاشیش کنی و بد بمالیش !
این موضوع هم تایید می شه ........ البته تا زمان انتشار بازی وقت زیاد مونده برای بهبود این جور چیزا ولی به هر حالتا فعلا شرایط جالبی نداره .......

موفق باشید

آخرین ویرایش:
غیر ممکنه چون اگه الان بخوان سبک بازی رو دوباره به همون شیوه های ترس کلاسیک برگردونن به بازی آسیب میزنن ، یه گندی میشه مثل NFS : PS ، این نسخه از NFS ، یک دفعه از اون حال و هوای Free Roaming اومد تو NFS ـهای کلاسیک ! و دیدین که چی به بار آورد ! و این بلا سر رزیدنت هم میاد ! البته میشه Side Sequal برای بازی ساخت و همون سیاق کلاسیک رو پیش گرفت ولی نمیشه RE5 رو به همون شیوه قدیمی برگردوند ... هیجان بازی خیلی زیاده ولی ترسش کم ! شاید هم اصلا ترسی نباشه ! ولی خب شکر خدا ، هنوزم یک بازی فوق العاده محسوب میشه

غیر ممکنه چون اگه الان بخوان سبک بازی رو دوباره به همون شیوه های ترس کلاسیک برگردونن به بازی آسیب میزنن ، یه گندی میشه مثل NFS : PS ، این نسخه از NFS ، یک دفعه از اون حال و هوای Free Roaming اومد تو NFS ـهای کلاسیک ! و دیدین که چی به بار آورد ! و این بلا سر رزیدنت هم میاد ! البته میشه Side Sequal برای بازی ساخت و همون سیاق کلاسیک رو پیش گرفت ولی نمیشه RE5 رو به همون شیوه قدیمی برگردوند ... هیجان بازی خیلی زیاده ولی ترسش کم ! شاید هم اصلا ترسی نباشه ! ولی خب شکر خدا ، هنوزم یک بازی فوق العاده محسوب میشه
تغییر هر موقع درست و به جا باشه هیچوقت مشکلی پیش نمی یاره ...... همونطور که یک تغییر اساسی از رزیدنت اویل های قبلی تا رزیدنت اویل 4 اتفاق افتاد و گند زده نشد به هیچی اگه نسخه پنجم هم برگرده به حالت کلاسیک رزیدنت اویل و همون حال و هوای ترسناک رو ایجاد کنه مطمئن باش هر چی biohazard فن در دنیا هست از این موضوع خوشحال می شه و هیچ کسی هم علاقه ای به بازی کردن یک عنوان اکشن محض و بدون ترس به اسم رزیدنت اویل رو نداره و نخواهد داشت و همه طرفداراش هم از این موضوع احساس نارضایتی می کنن ........ ;) البته من امیدوارم بتونن احساس ترس و ........ رو زیر نور افتاب ایجاد کنن :)
نسخه 4 گجاش اکشن محض بود اتفاقا این شماره اکشن محضه:biggrin1:
تا اونجایی که من رزیدنت اویل 4 رو بازی کردم جز صحنه های اکشن چیز دیگه ای ندیدیم ..... شاید نسخه من با شما فرق داشته .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or