Capcom و یک سوپرایز بزرگ برای پنج شنبه !

• Thread starter Thread starter D.A.K.E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

D.A.K.E

کاربر سایت
امروز شرکت Capcom در توییت خود اعلام کرد که برای پنج شنبه یک سوپرایز بزرگ خواهد داشت .

20090713204736c.png

در توییت این شرکت نوشته شده بود : " یک معرفی بزرگ ... تا دو روز دیگر " . که میشه Thursday یا پنج شنبه ی ما !

احتمال این وجود دارد که این شرکت لیست بازی های خود را برای Gamescom اعلام کند یا اینکه شاهد برگشت بازهایی همچون Devil May Cry و یا Dino Crisis خواهیم بود ؟!

• Like
Reactions: Politiciλn
=))
من که از تعجب دارم شاخ در میارم!البته تعجب از کارهای احمقانه و هایپ الکی کپکام فقط برای یک سایت مزخزف!:-&
به شکل فجیعی اینا گند زدن با این سورپرایز هاشون! :-&

چه حدس های زدم ایشالاه سوپرایز بعدیش:دی
یعنی کپکام کافیه فقط یه سورپراز دیگه اعلام کنه!! میرم کل این جاپن رو آتیش میزنم تا کل دنیا از دستشون راحت شن!!
این همه که اینا سورپرایز معرفی کرده بودن اگه واقعا سورپرایز بودن الان داشتیم داینو کرایسیس و اُنیماشه جدید رو بازی میکردیم!! :(
re رو هم که از بس گند زدن اصلا انگار دیگه وجود نداره! کسی حتی اسمش رو تو تاپیک نیاورد! فک کنم کم کم به سرنوشت DMC دچار شه و بعدش مثل داینو کرایسیس و بقیه بازی های کپکام فراموش بشن...

گفتم که الکی دلتونو صابون نزنید:d! بیا اینم اخرش:

یعنی کپکام کافیه فقط یه سورپراز دیگه اعلام کنه!! میرم کل این جاپن رو آتیش میزنم تا کل دنیا از دستشون راحت شن!!
این همه که اینا سورپرایز معرفی کرده بودن اگه واقعا سورپرایز بودن الان داشتیم داینو کرایسیس و اُنیماشه جدید رو بازی میکردیم!! :(
re رو هم که از بس گند زدن اصلا انگار دیگه وجود نداره! کسی حتی اسمش رو تو تاپیک نیاورد! فک کنم کم کم به سرنوشت DMC دچار شه و بعدش مثل داینو کرایسیس و بقیه بازی های کپکام فراموش بشن...
البته اصلا نباید سراغ یه re جدید رو تو این نسل گرفت . شماره بعد تو نسل بعد. اگه تو این نسل با این گرافیک فعلی بیاد، همون یه نیمچه اعتبارش رو هم از دست میده!

منظورشون از tape نوار چسب بوده نه نوار ضبط!!!!!

حالمون رو داره کم کم این کپکام به هم میزنه!!! این همه سورپرایز سورپرایز کرد اخرش این سد!!یه سایت کاملا ساده بدون هیچ چیزه عجیبی!!!)x
من دیگه اگه بگه تو tgs دویل رو خواهیم داشت باورم نمیشه!!!

وای قلب من تحمل این همه سورپرایز رو نداره......
کپکام...:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::censored::censored::censored::censored::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::gunner::coolgun::coolgun::coolgun:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or