Capcom و یک سوپرایز بزرگ برای پنج شنبه !

• Thread starter Thread starter D.A.K.E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

D.A.K.E

کاربر سایت
امروز شرکت Capcom در توییت خود اعلام کرد که برای پنج شنبه یک سوپرایز بزرگ خواهد داشت .

20090713204736c.png

در توییت این شرکت نوشته شده بود : " یک معرفی بزرگ ... تا دو روز دیگر " . که میشه Thursday یا پنج شنبه ی ما !

احتمال این وجود دارد که این شرکت لیست بازی های خود را برای Gamescom اعلام کند یا اینکه شاهد برگشت بازهایی همچون Devil May Cry و یا Dino Crisis خواهیم بود ؟!

• Like
Reactions: Politiciλn
از این کپکامی که در این سال ها دیدیم این خبر بزرگ میتونه ساخت Darkvoid2 باشه!!!!!!
(البته امیدواری که عیب نیست!!! من هم امیدوارم یه DMC درست و حسابی باشه)

از این کپکامی که در این سال ها دیدیم این خبر بزرگ میتونه ساخت Darkvoid2 باشه!!!!!!
(البته امیدواری که عیب نیست!!! من هم امیدوارم یه DMC درست و حسابی باشه)
واقعا این مضخرف ترین خبر موجود هست!این همه سوژه محبوب و پولساز رو ول کنه بیاد اونو بسازه؟
شاید یک انونس کوچیک و یک تایید کوچیک برای DMC5 باشه(در حد اینکه بگه بازی توسط فلان استدیو داره ساخته میشه!) و بازی رو توی GC-یا TGS رو نمایی کنه

خدا کنه یه بازی جدید معرفی کنن ، از اینکه بازی های قدیمی هی مثل سریال تکرار شوند و به گند کشیده شوند(نمونش شاهزاده پارسی) واقعا ناراحت هستم . جهان بازی های رایانه ای یه مدتی است که با مشکل داستان گیرا و نوآورانه دست و پنجه نرم می کنه . مردم اینقدر دنیا رو از نابودی نجات دادم.:d

اگه Onimusha باشه خیلی خوبه.ولی دفعه ی قبل هم کپکام گفت که خبر بزرگ دارم و اینا ملت هم Onimusha و اینا رو گفتن ولی از آخر چی در اومد...:|

آقا تو این یکی دو ساله هر وقت capcom گفته سورپرایز داریم براتون شما اومدید ویش لیست ردیف کردید اینجا که هیچ وقتم به نتیجه ای نرسیدید. بیخیال شید ببینیم 5شنبه چه خبره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or