Capcom و یک بازی مخفی جدید !

Sweet Jesus

کاربر سایت
کپکام چندی پیش یه مشت خوشحال رو وارد تالار تست کرده ( کاش منم بودم ! :دی ) و گذاشته یه خورده با یه بازی نامشخص بازی کنن ...

capcomp.jpg

جالبه که روی نمایشگرها رو سانسور کردن ... چیزی که واضحه اینه که این یه بازی 360 بوده ،

2328106280_6aa38319d7.jpg

در بلاگ کپکام به our top secret new game اشاره شده ...

Capcom Blog
Silicorena
Capcom On Flickr

2327289679_d6ee67cd19.jpg
2328107076_2be954973f.jpg

2327289277_6b83bc0a8f.jpg

اره onimusha 5 هستش ،من كه بي صبرانه منتظر onimusha 5 هستم حالا روي 360 يا ps3 فقط بده بيرون اين شاهكارو.اين كپكام داره با دل من بازي ميكنه نامرد.:biggrin1:

فقط یه عکس درست معلومه اونم devil my cry ولی من اونیموشایی اینجا نمیبینم میشه بگید از کجا فهمیدن . بعد شما اگه اونیموشا 3 رو بازی کردید من یه جاش گیر کردم تو راهنمای بازی گفتم اگه میشه کمک کنید.

كوجاشو گير كردين؟ اگه يادم مونده باشه كمك ميكنم چون مال خيلي وقت پيش بود كه بازي كردم.
dvil may cry من نديدم وتوي عكس هم كه روي ديواره يبشتر شبيه بازي lost planet هستش. ولي چون گفته بازي جديد ما احتمال داديم onimusha 5باشه.

درود
با تشکر از BI0HAZARD عزیز که همواره Capcom زیر نظر داره. در جواب دوستان باید بگم همین که فهمیدیم Capcom یه بازی جدید داره میزنه کافیه، حالا چی "هست" اصلا اهمیت نداره.

هرچی که هست Lead Platform ـش 99% xbox360 ـه :biggrin1:.

شايعات بيشتر شد
تو عكس پايين نمايشگرها سانسور شدن:

i1fy4y.jpg

ولي تو اين عكس جديد سانسور نشدن:
34i4x9x.jpg

متاستفانه عكس جديد كيفيت نداره و نميشه فهميد كه چي هستش ولي اين جور معلومه اين بازي مخفي كپكام lost planteجديد نيست و عنوان ديگري در كار است
منبع

نه

امين به احتمال زياد LP:C نيست

به دليل اينكه LP:C خيلي وقت پيش اعلام شده و چيز جديدي نيست

و بعدشم با توجه به اينكه گفتند New Game و اسكن ها ي فاميتسو هم از اين بازي منتشر شده به احتمال 90 درصد يه بازي جديد

با توجه به اينكه CAPCOM USA چند وقت پيش گفته بود 15 تا پروژه دارند كه از اين 15 تا فقط 8 تا معلوم بود احتمالا اين يكي از همان پروژه هاست

بابا اینا که قلم دستشونه من که میگم یه بازی dsه
خوب عزیز من اینا که نمیرن اونجا فقط بازی کنن.
میرن بازی می کنن ، به هر ایرادی که برخوردن یادداشت می کنن.
برای نوشتن هم قلم لازمه دیگه .!.!.!. :biggrin1:

بابا اینا که قلم دستشونه من که میگم یه بازی dsه
بازی DS رو با کنترلر 360 و HD TV بازی میکنن ؟! :دی

اگر هم بر فرض این بازی همون LP : LC باشه ، اندکی تفکر باعث میشه که آدم بفمه تاپیک زودتر از اون تاپیکی که شما عرض میکنی باز شده !

پ.ن :
:eek::eek: :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or