Capcom و یک بازی مخفی جدید !

Sweet Jesus

کاربر سایت
کپکام چندی پیش یه مشت خوشحال رو وارد تالار تست کرده ( کاش منم بودم ! :دی ) و گذاشته یه خورده با یه بازی نامشخص بازی کنن ...

capcomp.jpg

جالبه که روی نمایشگرها رو سانسور کردن ... چیزی که واضحه اینه که این یه بازی 360 بوده ،

2328106280_6aa38319d7.jpg

در بلاگ کپکام به our top secret new game اشاره شده ...

Capcom Blog
Silicorena
Capcom On Flickr

2327289679_d6ee67cd19.jpg
2328107076_2be954973f.jpg

2327289277_6b83bc0a8f.jpg

به نظر یه بازی ارکید میمونه یا یه چیزی مثل سوپر ماریو!:biggrin1:

ممکنه اون تیکه ای که به نظر شبیه این بازیهایی که شما فرمودید میاد یک mini-game توی خود بازی باشه .. مثلا قسمت hack در Bioshock که سیستم لوله چرخونی بود و شبیه Rocket Mania

به نظر یه بازی ارکید میمونه یا یه چیزی مثل سوپر ماریو!:biggrin1:

خیلی شبیه بازیای آرکید .مخصوصا" رنگ آمیزیش.ولی خب شاید mini game باشه.
میگم آقای biohazard عکس هایه دیگه ای نیومده که راحتتر بتونیم حدس بزنیم چیه؟
اینا همش یه شکله

دارم تمام نت رو میگردم :دی
That Video Game Blog برای اطلاعات جدید و حدس درست جایزه هم تعیین کرده :دی
یکی از بشر در همین راستا یه کامنت باحال گذاشته بود
a Xbox Dino Crisis That Won't S u c k :دی
پ.ن : الان من فقط Marvel Vs Capcom به ذهنم میرسه :دی
پ.ن : Breath of Fire هم میتونه باشه :دی
اینقدر بازی داره که نمیشه حدس زد ...
شاید اصلا یه عنوان جدید باشه :دی

آخرین ویرایش:
اول اینکه یه چیزی شبیه یه درخت شیطانی خندان توی عکس معلومه !! اونجا رو که قرمز کردم بزرگ کنین.
بعد چرا 360 روشنه ولی حلقه ای که برای روشن شدن دسته باید سبز بشه خاموشه ؟!! (شوخی ! )
10ngqk7.jpg

ولی به نظر میاد بازی 3 بعدی ای نباشه ! هم اون تیکه که دوستان اشاره کردن هم اون تیکه که قرمز کردم 2 بعدی هستن و گرافیکشون شبیه بازیهای 16 بیتی ایناس !

پ.ن : الان من فقط Marvel Vs Capcom به ذهنم میرسه :biggrin1:
اگه این بود یه شیرینی از من طلب داری ! ولی هیچی این عکس به Marvel VS Capcom نمیخوره !

اول اینکه یه چیزی شبیه یه درخت شیطانی خندان توی عکس معلومه !!
درخت که نمیزنه ولی هرچی هست شیطانی یه :دی. هیولاست.

پ.ن. صورتش مثل درختهای یکی از Stage های Mortal Kombat II میمونه.

Bionic Commando نیست ؟:دی
همین امروز حمید خبرش رو داد که میخوان یک ورژن خوشگل موشگل این بازی قدیمی و بسیار معروف رو بسازند.

Trailer اش رو هم دیدم. خوب ساخته شده بود .. من رو یاد اون مود Quake 4 مینداخت به اسم HardQore یا یک همچین چیزی که البته مثل ورژن کلاسیک اش Side Scroller بود.

پ.ن : البته خوب این خبر مخفی نیست.

Bionic Commando نیست ؟ :biggrin1:
همین امروز حمید خبرش رو داد که میخوان یک ورژن خوشگل موشگل این بازی قدیمی و بسیار معروف رو بسازند.

Trailer اش رو هم دیدم. خوب ساخته شده بود .. من رو یاد اون مود Quake 4 مینداخت به اسم HardQore یا یک همچین چیزی که البته مثل ورژن کلاسیک اش Side Scroller بود.
TyRaX جان منظورت نسخه جدید آرکیدی هست که از مثل عنوان کلاسیکش میمونه!!. این بازی خیــــــلی وقته معرفی شده :blushing:.

اين بدبخت ها ميگن our top secret new game اونوقت ميگين Bionic Commando Rearmed:biggrin1: خب اين بازي كه هم بر روي PS3 هست هم 360 و خيلي وقته معرفي شده پس secret نيست

احتمال زياد يه بازي اركيد هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or