Capcom و معرفی بازیهای جدید در TGS 2009

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

media

سخته که بتونی بگی چه انتظاری از نمایشگاه TGS امسال داری !! در اخر یک کمپانی هست که قول هایی در مورد نشون دادن چندین بازی جدید در TGS امسال رو داده . به نقل از صفحه ی Tweeter شرکت Capcom این شرکت اعلام کرده در TGS 2009 چندیدن عنوان جدید رو Announce خواهد کرد .
در صفحه تویتر نوشته شده : ما به شدت مشغول کار بروی نقشه هایمان برای TGS هستیم .چندین بازی جدید در این نمایشگاه معرفی میشوند ، همچنین محتوای زیادی از بازی های Lost Planet 2 ، Tatsunoko Vs Capcom و Dead Rising 2 وجود دارد .
چه کسی میداند در سر اعضای کپکام چه میگذرد و لی صداهایی اشنا در گوش ما میگویند این عنوان جدید شامل IP جدید و چند classic franchises خواهند بود .
فعلا تا 24 سپتامبر برای دیدن این عناوین در TGS منتظر میمانیم .
1UP
امیدوارم اونیماشو و دینو کریسیس رو ببینیم

من سالهاست منتظر Streets Of Rage 4* هستم! البته یه دنباله واقعی نه مثل تبر طلایی یا مکس پین 3! یه بازی که سبک beat'em رو ارتقا بده... با تمام اون موزیک های خاطره انگیزش و کاراکترهای قدیمی و جدید....
البته میدونم که خیلی بعیده! :laughing:

-------------------------------------------
* شورش 4 خودمون

من سالهاست منتظر Streets Of Rage 4* هستم! البته یه دنباله واقعی نه مثل تبر طلایی یا مکس پین 3! یه بازی که سبک beat'em رو ارتقا بده... با تمام اون موزیک های خاطره انگیزش و کاراکترهای قدیمی و جدید....
البته میدونم که خیلی بعیده! :laughing:

-------------------------------------------
* شورش 4 خودمون
حالا تو بعید بودنش که شکی نیست ولی IP این بازی که شما میگی متعلق به SEGA ه و ربطی به Capcom نداره...

حالا تو بعید بودنش که شکی نیست ولی IP این بازی که شما میگی متعلق به SEGA ه و ربطی به Capcom نداره...​

اُه ببخشید... نمیدونم چرا به جای کپکام سگا اومد تو ذهنم! مثال تبرطلایی رو هم واسه همین زدم :sick: (راستش تقصیر این بازی "بایونیتا"س که سگا رو با کپکام قاطی کردم)
حالا که اینجوره اصلا اویل 6 تایید میشه ;)
البته حس میکنم دویل می کرای 5 قطعا معرفی میشه! حالا شده در حد یه CG

آخرین ویرایش:
Marvel vs Capcom 3
www_MyEmoticons_com__fishing.gif
واقعاً بهترین Smiley که می‌تونست برای این پُست انتخاب بشه، همینیه که زدی :دی
چون کپکام گفته که سر License ِ این MvC3 اونقدر مشکل دارن که حالا حالاها امکان ساختش وجود نداره. مثل اینکه این کاراکترهای Marvel، هر کدومشون لایسنسشون دست یه شرکته.

o0ps :biggrin1:
اقا این حرکت میتونه زننده ترین حرکت در کل تاریخ دنیای گیم باشه :biggrin1: حتی Worth تر از Announce لفت 4 دِد 2 :biggrin1: از طرف Valve !!
البته بعید نیست با شایعات این چند روزه ، Okami یکی از Annouancement ها باشه ! ولی کاش کمی عقل تو سرشون باشه و به جای مانور دادن رو " بریم تو جنگل بجنگیم 2 " بیان Dino Crisis معرفی کنن ! Dino نشد حداقل یه Onimasho برا دل ما !!
هائوون؟
فـِـک کنم کابوسِت داره به حقیقت می‌پیونده :دی
یکی از کپکامی‌ها تقریباً گفته که توی TGS نسخه دوم SF4 رو معرفی می‌کنن. البته ممکنه چیز مهم دیگه‌ای هم اعلام کنن، اما این قضیه‌ی SF4 تقریباً قطعیه.

Ajow :d
نه بابا کابوس چیه :d
من میگم یه خورده زود نیست ؟
در ضمن مثل اینکه باید یه Fighting Stick جدید بسازی :d
وگرنه ما که با کِن و ریو هم کلاسی بودیم بردار :d

من Onimusha و DMC میخوام.:biggrin1:فقط یه لطفی بکنن یا دوربین DMC رو قابل کنترل بکنن:sick:که البته یه مقدار عجیب میشه ( تا ابد که نمیتونن با همین دوربین مسخره بازی درست کنن) و یا بخش های پلتفرمر بازی رو حذف کنن!مثل Onimusha یا NG.سره DMC4 و مخصوصا DMC3 یه جاهایی میخواستم با مشت بزنم تو مانیتور!

من اینا رو میخوام :
onimusha
:cheesygri street fighter 4 2
dmc 5 با دانته
chaos legion این خیلی شبیه dmcـه
به ترتیب اولویت :p
من نمیدونم چه طور تو نسل قبل 4 تا انیموشا دادن ولی تو این نسل هنوز یکی هم ندادن :mad:

خودشونم دارن به همین فکر میکنن :cheesygri

------------
یه اونیموشا بدن همه راضی بشیم بریم نه سیخ بسوزه نه کباب:cheesygri داینو هم خوبه:love:

من تنها بازی ای که وقتی تمام شد خیلی ناراحت شدم و اشکم در اومد همین onimusha dawn of dreams بود چون میدونستم حالا حالا ها دیگه شماره بعدیش نمیاد من بار اول این بازی رو 50 ساعت طولش دادم تا تمام بشه از بس که دلم نمیخواست تمام بشه 5 بار هم تا آخرش رفتم که تو عمرم هیچ بازی ای رو انقدر بازی نکرده بودم اووو چقدر خاطره با این بازی دارم با داداشم اون مرحله 100 طبقه ای ـه که شمشیر آزاد میکرد رو رفتیم...
واقعاً نمیتونم دیگه واسه این بازی صبر کنم این capcom داره با احساسات من بازی میکنه :((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or