Capcom و معرفی بازیهای جدید در TGS 2009

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

media

سخته که بتونی بگی چه انتظاری از نمایشگاه TGS امسال داری !! در اخر یک کمپانی هست که قول هایی در مورد نشون دادن چندین بازی جدید در TGS امسال رو داده . به نقل از صفحه ی Tweeter شرکت Capcom این شرکت اعلام کرده در TGS 2009 چندیدن عنوان جدید رو Announce خواهد کرد .
در صفحه تویتر نوشته شده : ما به شدت مشغول کار بروی نقشه هایمان برای TGS هستیم .چندین بازی جدید در این نمایشگاه معرفی میشوند ، همچنین محتوای زیادی از بازی های Lost Planet 2 ، Tatsunoko Vs Capcom و Dead Rising 2 وجود دارد .
چه کسی میداند در سر اعضای کپکام چه میگذرد و لی صداهایی اشنا در گوش ما میگویند این عنوان جدید شامل IP جدید و چند classic franchises خواهند بود .
فعلا تا 24 سپتامبر برای دیدن این عناوین در TGS منتظر میمانیم .
1UP
امیدوارم اونیماشو و دینو کریسیس رو ببینیم

احتمال این هم هست که نسخه دوم Street Fighter 4 رو معرفی کنه، که شامل کاراکترهای جدید و یه سری تغییرات دیگه خواهد بود.
o0ps :biggrin1:
اقا این حرکت میتونه زننده ترین حرکت در کل تاریخ دنیای گیم باشه :biggrin1: حتی Worth تر از Announce لفت 4 دِد 2 :biggrin1: از طرف Valve !!
البته بعید نیست با شایعات این چند روزه ، Okami یکی از Annouancement ها باشه ! ولی کاش کمی عقل تو سرشون باشه و به جای مانور دادن رو " بریم تو جنگل بجنگیم 2 " بیان Dino Crisis معرفی کنن ! Dino نشد حداقل یه Onimasho برا دل ما !!

HamidoOs جان Replay که نداشت، تنوع البسه که در رنگ خلاصه میشد، اون یارو گنده که اسمش یادم نیست ( موتای کاره ) ثانیه ـی 2 تا تایگر آپرکات و فایربال ول میداد، خدا از دهانت بشنوه.

onimusha زمان خودش حتی الآن هم گرافیکش عالیه
اگه با کنسول این نسل ساخته بشه چی میشه :)
ولی عناوین capcom خداییش همش خوبه هر چی باشه خوشحال میشیم

امیدوارم کلا یه IP جدید اعلام کنن به جای اینکه بشینن هی Franchise های قدیمیشون رو از دوباره بسازن.
اما ادامه برای DMC میتونه خوب باشه :cheesygri
امیدوارم کمی بازی های آیندشون رو از تم و حال و هوای ژاپنی خارج کنن. لااقل نمیریم و ببینیم یه شرکت ژاپنی یه بازی در ژانر FPS ساخت.

من اینا رو میخوام :
onimusha
:cheesygri street fighter 4 2
dmc 5 با دانته
chaos legion این خیلی شبیه dmcـه
به ترتیب اولویت :p
من نمیدونم چه طور تو نسل قبل 4 تا انیموشا دادن ولی تو این نسل هنوز یکی هم ندادن :mad:

امیدوارم کلا یه IP جدید اعلام کنن به جای اینکه بشینن هی Franchise های قدیمیشون رو از دوباره بسازن.
اما ادامه برای DMC میتونه خوب باشه :cheesygri
امیدوارم کمی بازی های آیندشون رو از تم و حال و هوای ژاپنی خارج کنن. لااقل نمیریم و ببینیم یه شرکت ژاپنی یه بازی در ژانر FPS ساخت.

مزخرف ترین سبک همین first person shooter اونم با دمو های دوربین قابل حرکت :mad:

مثل call of duty بکش در رو مسخره :sick:

Chaos Legion - Onimousha - Dino Crisis و Resident Evil Outbreak : File 3
من بیشتر از همه چی منتظر دینو کریسیس هستم.
هنوز آخرین جمله ی رجینا یادمه .
I ........ Dylan.......I will...... I promise ........ Dont Forget you still owe me one
شماره ی سوم که ...

من فقط و فقط Chaos Legion 2 رو میخوام!!:(( انم که شماره اولش انقدر گند زد که دیگه Capcom عمرا طرفش نره!!:biggrin1:
میگم ماکان جان ایده ی بازی خوب بود اما در اون سال نتونستن به بهترین شکل ارائه بدن.Open Your Eyes Dalacua:smile:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or