Capcom و معرفی بازیهای جدید در TGS 2009

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

media

سخته که بتونی بگی چه انتظاری از نمایشگاه TGS امسال داری !! در اخر یک کمپانی هست که قول هایی در مورد نشون دادن چندین بازی جدید در TGS امسال رو داده . به نقل از صفحه ی Tweeter شرکت Capcom این شرکت اعلام کرده در TGS 2009 چندیدن عنوان جدید رو Announce خواهد کرد .
در صفحه تویتر نوشته شده : ما به شدت مشغول کار بروی نقشه هایمان برای TGS هستیم .چندین بازی جدید در این نمایشگاه معرفی میشوند ، همچنین محتوای زیادی از بازی های Lost Planet 2 ، Tatsunoko Vs Capcom و Dead Rising 2 وجود دارد .
چه کسی میداند در سر اعضای کپکام چه میگذرد و لی صداهایی اشنا در گوش ما میگویند این عنوان جدید شامل IP جدید و چند classic franchises خواهند بود .
فعلا تا 24 سپتامبر برای دیدن این عناوین در TGS منتظر میمانیم .
1UP
امیدوارم اونیماشو و دینو کریسیس رو ببینیم

capcom دیگه کم کم داره لیست بازیهاش واسه این نسل تموم میشه بازیهای مهمی که قولشو واسه این نسل داده بود همگی عرضه شدن مث RE5 و street fighter و و خیلیای دیگه. وقتشه یه تکونی به خودش بده و چندتا عنوان جدید درجه یک معرفی کنه

من فقط و فقط Chaos Legion 2 رو میخوام!!:(( انم که شماره اولش انقدر گند زد که دیگه Capcom عمرا طرفش نره!!:biggrin1:

البته Onimusha جدید هم خیلی خوبه که با توجه به شایعاتی که راه افتاده بود اصلا بعید نیست ساختش تایید بشه.

اما به احتمال فراوان یکی از همین بازی های Capcom همین Okami جدید هست که صحبتشه...

پ.ن: هر چی معرفی میکنن بکنن، فقط سمت DMC5 نرن که من دیگه تاقت یک اشغال دیگه رو ندارم!!

منم به شدت منتظر شماره جدید اونیموشا و دویل هستم.دویل 5 رو که به نظر من تایید خواهند کرد ولی اونیموشا رو نمی دونم.شایدم یه اسپین آف یا ریمیک از رزیدنت.

من فقط و فقط Chaos Legion 2 رو میخوام!!:(( انم که شماره اولش انقدر گند زد که دیگه Capcom عمرا طرفش نره!!:biggrin1:

البته Onimusha جدید هم خیلی خوبه که با توجه به شایعاتی که راه افتاده بود اصلا بعید نیست ساختش تایید بشه.
!

مااااااکاااااااان من ديروز داشتم به این بازی فکر ميکردم... Chaos Legion :biggrin1:

به خودم گفتم چرا بازی به ان خوبی ادامه نداشت...

Or Onimusha :biggrin1:

من داینو کراسیس میخوام حاضرم یه پولی بدم شماره جدیدش رو بازی کنم به CAPCOM اگه تعیید کنه کل گیمر های دنیا میرن دست بوسش .

چه شود من 1 هفته شام میدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or