Capcom و ثبت علامت تجاری جدیدی از سری Devil May Cry

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
69392607471533316870.jpg
درود.

کمپانی Capcom به تازگی علامت تجاری جدیدی برای سری محبوب Devil May Cry ثبت کرده است، در تصویر شما جزئیات مرتبط با این علامت تجاری را مشاهده خواهید کرد..
آیا قرار است ادامه ای برای این سری محبوب ساخته شود، یا که نسخه Definitive Edition ـی از DMC قرار است برای کنسول های نسل بعد عرضه شود ؟!
به هر حال در آینده ای نه چندان دور باید شاهد اطلاعات جدیدی در رابطه با این فرنچایز باشیم.

یعنی فقط بخاطر قیافه بازی می کنی؟!:dخب برو فاینال فانتزی (به خصوص این اخری ها ) رو بازی کن.:dمرد مومن گیم پلی بازی هم ریتم سریعی داشت , هم تنوع زیادی داشت چه کمبو ها چه سلاح های بازی و هم فقط به جنگ خلاصه نمی شد و بخش های Adventure هم تا حدودی داشت.درسته باس هاش ضعیف بودن به خصوص باس اخر بازی (این همه گندش کردن اخرش از باس های ابتدایی هم ضعیفتر از اب در اومد:| ) ولی بازم صرفا تغییر قیافه به هیچ وجه نمی تونه باعث بشه یک بازی ضعیف باشه اونم از نظر گیم پلی.

مشکل ایشون این نیستش که یه پسر با قیافه خوب بندازن توش مشکلش اینه که شخصیت رو کامل نابود کردن و قیافش رو کاملا عوض کردن خود شخصیتش هم به یه Olagh به شدت نچسب تبدیل شده بود :|

من خودم اولین چیزی که تو بازی اهمیت میدم شخصیتاشه که تو این بازی (DmC) بیشتر شبیه به یه شوخیه خیلی مسخره بود :| :d

من 1-2 رو بازی نکردم اما تو 3-4 دانته عالی بود شخصیت معرکه ای داشت و هرچند برعکس خیلیا که دانته 3 رو دوس دارن من 4شو بیشتر دوس دارم و خیلی خوب بود و با عوض کردن شخصیت دانته مثل فحش دادن بود :| مثل اینه که بیان شخصیت محبوبتونو یهو کامل هم از نظر ظاهر هم شخصیتی عوضش کنن :|

ببینید نسخه اخر بازی رو اگه از اون نگاه تعصب گونه نبینید و هی نگید دانته موی صاف و سفیدو میخایم بازی بسیار خوش ساختی رو از دست دادید .. دانته هم بروز شد دیگه و بنظرم تیپ و استایل خوبی هم واسش ساختن ... گیم پلی بازی هم خداییش جای بحثی نداشت .. همه چی بازی دقیقن DMC بود .. باور کنید تغییرات باید لحاظ میشد :d
البته امین جان در اینکه گیم پلی خوب بود جای بحثی نیست اما ژاپنی ها سردمدار شخصیت پردازی و روایت داستانی هستند. فقط کافی هست به عناوینی نظیر همین دویل ، رزیدنت اویل ، متال گیر یا فاینل فانتزی بندازیم. این نسخه به شدت از این مسئله رنج میبرد. قبلا میگفتند شبیه به رونالدو هست ولی من یافتم شبیه به نیمار هست!!! خلاصه داستان و شخصیت پردازیش خوب نبود. در ضمن طراحی مراحلش هم به پا دویل های قبلی نمیرسد:x

البته امین جان در اینکه گیم پلی خوب بود جای بحثی نیست اما ژاپنی ها سردمدار شخصیت پردازی و روایت داستانی هستند. فقط کافی هست به عناوینی نظیر همین دویل ، رزیدنت اویل ، متال گیر یا فاینل فانتزی بندازیم. این نسخه به شدت از این مسئله رنج میبرد. قبلا میگفتند شبیه به رونالدو هست ولی من یافتم شبیه به نیمار هست!!! خلاصه داستان و شخصیت پردازیش خوب نبود. در ضمن طراحی مراحلش هم به پا دویل های قبلی نمیرسد:x
ببین بهزاد من چون فن بازی نیستم و از بیرون میبینم از ظاهر جدید دانته بدم نیومد چون کلن با تغییر موافقم و خودم ادم تنوع طلبی هستم .. 4 شماره با یه تیپ حداقل از نظر من یه نمه خسته کننده بود و من همیشه از تغییر استقبال میکنم.
مهمترین عامل هم واسه من تو این بازیها گیم پلی روون و لذت بخشه ... با اینکه میگم فن بازی نیستم ولی لذتی که از این بازی بردم کمتر 4 شماره قبلی نبود .. منظورم رو این طور برداشت نکنی که اعتقادم اینه شماره اخر "بهتر" بوده .
من میگم یه مقدار از دانته با اون تیپ خسته شده بودم و ظاهر جدیدش برام تازگی داشت.
حالا دوستان چطور این ظاهر رو به اعتیاد ربط میدن برام جای سواله :d

ببین بهزاد من چون فن بازی نیستم و از بیرون میبینم از ظاهر جدید دانته بدم نیومد چون کلن با تغییر موافقم و خودم ادم تنوع طلبی هستم .. 4 شماره با یه تیپ حداقل از نظر من یه نمه خسته کننده بود و من همیشه از تغییر استقبال میکنم.
مهمترین عامل هم واسه من تو این بازیها گیم پلی روون و لذت بخشه ... با اینکه میگم فن بازی نیستم ولی لذتی که از این بازی بردم کمتر 4 شماره قبلی نبود .. منظورم رو این طور برداشت نکنی که اعتقادم اینه شماره اخر "بهتر" بوده .
من میگم یه مقدار از دانته با اون تیپ خسته شده بودم و ظاهر جدیدش برام تازگی داشت.
حالا دوستان چطور این ظاهر رو به اعتیاد ربط میدن برام جای سواله :d
معتاد بود دیگه :) قبول کن !! آخه خیلی چپلو بود حداقل یه حموم میرفت !! :)

بدون شوخی : این دانته اون دانته 4 قسمت قبل نبو وای یعنی همون اطفاق که برای gow افتاد !! شاید سیستم گیم پلی خوبی داشته بودن اما اصلا" اون شخصیت هایی که فکر میکردیم نبودن !!
دانته جتی اگه مو هاش رو عوض بکردن باز هم حس دانته رو نداشت !! 2 قسمت قبل رو زمانی که باس ها رو میدید ببینید چه رفتاری داشت !!! داستان این بازی باید خیلی بهتر و جالب تر گفته میشد !!!
سیستم سلاح ها هم به نظر من مثل gow اصلا" جالب نبود !! من یه دو بازی رو که به قول خودشون تغیرات داده بودن رو اصلا" با لذت بازی نکردم و فقط تمومش کردم
اگه قرار باشه سری بعدی بیاد باید به 3 نسخه اول بیشتر پایبند باشن !!!

بدون شوخی : این دانته اون دانته 4 قسمت قبل نبو وای یعنی همون اطفاق که برای gow افتاد !! شاید سیستم گیم پلی خوبی داشته بودن اما اصلا" اون شخصیت هایی که فکر میکردیم نبودن !!
کاری با بقیه ی بحث هاتون ندارم، ولی کریتوسی که توی GOW:A بود،همون کریتوس قبلی بود که توی این بازه ی زمانی باید میبود!
و هنوز حرف بعضی از منتقدها که میگفتن این کریتوس،اون کریتوس نیست رو درک نمیکنم:|

کاری با بقیه ی بحث هاتون ندارم، ولی کریتوسی که توی GOW:A بود،همون کریتوس قبلی بود که توی این بازه ی زمانی باید میبود!
و هنوز حرف بعضی از منتقدها که میگفتن این کریتوس،اون کریتوس نیست رو درک نمیکنم:|
امیر حسین درسته که توی اون بازه زمانی باید یکم دل رحم تر و آروم تر از قبل میبود اما باید قبول کرد که کریتوس بیشتر این افسوس کشتن زن و بچش داشته باشه آتش خشم نابودی و انتقام اریس رو داشت که تو این بازی بیشتر به نظرم این حالت رو برای کرتوس ایجاد نکرده بودن !! بجز اون سیستم اسلح ها هم به نظرم به جالبی سری های قبل نبود و در کل 4 نیروی متفاوت داشت با روند اول بازی که کاملا" موجود هایی که داخل بازی بودن همون مال gow3 بودن !!! آخه مگه این سری قبل 1 نبود ؟ چرا این همه تکرار !!؟؟ حالا این سیستم گیمپلی و حتی این داستان رو ول کنیم اما این کریتوس اونی نبود که دنبال انتقام بود بلکه یه فرد بیچاره بود که داشت تو بدبختی دست پا میزد
چیزی که نباید از کریتوس گرفته بشه آتش انتقام و غرور و خشونتش کریتوس هست (منظورم رو میدونی چی میگم وگرنه این کریتوس از نظر ظاهری تازه خوشکل تر از سری های قبل هم طراحی شده بود ولی همین که گفتم رو کم داشت )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or