Capcom و ثبت علامت تجاری جدیدی از سری Devil May Cry

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
69392607471533316870.jpg
درود.

کمپانی Capcom به تازگی علامت تجاری جدیدی برای سری محبوب Devil May Cry ثبت کرده است، در تصویر شما جزئیات مرتبط با این علامت تجاری را مشاهده خواهید کرد..
آیا قرار است ادامه ای برای این سری محبوب ساخته شود، یا که نسخه Definitive Edition ـی از DMC قرار است برای کنسول های نسل بعد عرضه شود ؟!
به هر حال در آینده ای نه چندان دور باید شاهد اطلاعات جدیدی در رابطه با این فرنچایز باشیم.

درسته بهزاد، نسخه 4ـم به توسط استودیوهای داخلی ساخته شد ولی همون به صدتا DMC که نینجاتئوری میسازه ارزش داره ! :|:d
آره دیگه، امتیاز هم که دست کپکام هستش و و...
در کل طرفداران چیز زیادی نمیخوان ! :d همین که یک DMC ناب و خالص تحویل ملت بدن، همین برا ما و خیلیای دیگه بسه !
هنوز آهنگ پایانی بازی DMC 4 تو گوشمه ! :crying1: Shall Never Surrender
ان که بله. قسمت 5 شخصیتش شبیه به لاتا چاله میدان بود!!!در هر صورت همه چی ریخته گل هم. این از این اون از رزیدنت. تازه بازی میکامی هم که گرافیکش پایین:(

درسته بهزاد، نسخه 4ـم به توسط استودیوهای داخلی ساخته شد ولی همون به صدتا DMC که نینجاتئوری میسازه ارزش داره ! :|:d
آره دیگه، امتیاز هم که دست کپکام هستش و و...
در کل طرفداران چیز زیادی نمیخوان ! :d همین که یک DMC ناب و خالص تحویل ملت بدن، همین برا ما و خیلیای دیگه بسه !
هنوز آهنگ پایانی بازی DMC 4 تو گوشمه ! :crying1: Shall Never Surrender

اصلا نسخه چهار یه بازی عالی بود زمانی که کنترل دانته رو بدست میگیریم عالی بود

چقدر اون صحنه ای که نرو نجات میدیم عالی بود همینطور اهنگ منو بازی :(( (دلم می خواد بازم بازیش کنم :crying1:)

ببینید نسخه اخر بازی رو اگه از اون نگاه تعصب گونه نبینید و هی نگید دانته موی صاف و سفیدو میخایم بازی بسیار خوش ساختی رو از دست دادید .. دانته هم بروز شد دیگه و بنظرم تیپ و استایل خوبی هم واسش ساختن ... گیم پلی بازی هم خداییش جای بحثی نداشت .. همه چی بازی دقیقن DMC بود .. باور کنید تغییرات باید لحاظ میشد :d

ببینید نسخه اخر بازی رو اگه از اون نگاه تعصب گونه نبینید و هی نگید دانته موی صاف و سفیدو میخایم بازی بسیار خوش ساختی رو از دست دادید .. دانته هم بروز شد دیگه و بنظرم تیپ و استایل خوبی هم واسش ساختن ... گیم پلی بازی هم خداییش جای بحثی نداشت .. همه چی بازی دقیقن DMC بود .. باور کنید تغییرات باید لحاظ میشد :d

بخدا فقط داره اسم Dmc یدک میکشه معتاد سرکوچمون می بردن تو بازی بهتر بود تا این :-& اصلا شخصیت دانته این شکلی بود :-&

الان که بیشتر از یکسال از عرضه DmC میگذره به نظرم میشه راحت در موردش حرف زد. برای منی که هوادار سری اصلیم و تا قبل از اومدن بازی ازش حمایت میکردم، DmC یه عنوان فوق العاده ناامید کننده بود. گیم پلی که واقعا در حد نسخه های قبلی نبود و حتی اگه دشمنای شیطونی و فرشته ای (که افتضاح ترین بخش بازی بودن) رو هم ازش حذف کنیم بازم گیم پلی اصلا بالانس نبود و یه قدم به سمت عقب برای سری به حساب میومد.

حتی اگه گیم پلی رو هم بزاریم کنار، بخشی که بیشتر از همه من رو ناامید کرد داستان و شخصیت های بازی بودن. کت تنها شخصیت DmC بود که میشه گفت قابل قبول از آب در اومده بود. دانته و ورجیل توی DmC افتضاح بودن! دانته که تمام فکر و ذکرش شده بود کت و به هیچ شخص دیگه ای (از جمله ورجیل) اهمیت نمیداد، ورجیل هم که ظاهرا فقط دانته براش مهم بود که اونم آخر بازی به صورت کاملا مسخره ای باهاش اختلاف پیدا کرد و باقی ماجراها.

در کل DmC عنوان بدی نبود ولی به عنوان یه Devil May Cry نتونست در حد و اندازه های اسم و استانداردهای سری عمل کنه.

بخدا فقط داره اسم Dmc یدک میکشه معتاد سرکوچمون می بردن تو بازی بهتر بود تا این :-& اصلا شخصیت دانته این شکلی بود :-&
بی خیال دیگه کودوم معتادی به این خوشتیپی داریم :d
یه مقدار دانته رو امروزی کردن همین ... سخت نگیرید بابا ... بنده خدا بعد از 4 شماره رفت و تیپشو عوض کرد بعد از این همه سال بغل موها رو زد :d به روز شد ;)
مهم روند گیم پلی تو هر بازی که خب تو این شماره خداییش خوب بود و از بازی ادم لذت میبرد .. مهمترین مساله همون گیم پلی بنظرم.
الان اویل ها رو ببین گیم پلی ترکیده ولی شخصیت ها همون موندن!

یعنی فقط بخاطر قیافه بازی می کنی؟!:dخب برو فاینال فانتزی (به خصوص این اخری ها ) رو بازی کن.:dمرد مومن گیم پلی بازی هم ریتم سریعی داشت , هم تنوع زیادی داشت چه کمبو ها چه سلاح های بازی و هم فقط به جنگ خلاصه نمی شد و بخش های Adventure هم تا حدودی داشت.درسته باس هاش ضعیف بودن به خصوص باس اخر بازی (این همه گندش کردن اخرش از باس های ابتدایی هم ضعیفتر از اب در اومد:| ) ولی بازم صرفا تغییر قیافه به هیچ وجه نمی تونه باعث بشه یک بازی ضعیف باشه اونم از نظر گیم پلی.

یعنی فقط بخاطر قیافه بازی می کنی؟!:dخب برو فاینال فانتزی (به خصوص این اخری ها ) رو بازی کن.:dمرد مومن گیم پلی بازی هم ریتم سریعی داشت , هم تنوع زیادی داشت چه کمبو ها چه سلاح های بازی و هم فقط به جنگ خلاصه نمی شد و بخش های Adventure هم تا حدودی داشت.درسته باس هاش ضعیف بودن به خصوص باس اخر بازی (این همه گندش کردن اخرش از باس های ابتدایی هم ضعیفتر از اب در اومد:| ) ولی بازم صرفا تغییر قیافه به هیچ وجه نمی تونه باعث بشه یک بازی ضعیف باشه اونم از نظر گیم پلی.
کاشکی فقط قیافه بود ! :|
نمیخوام بحث رو زیاد موشکافی بکنم، ولی این رو قاطعانه بهت میگم که یکی از مهمترین نقاط اصلی در این سبک از بازی ها و خیلی بازی های دیگه همون شخصیت پردازی قوی هستش..اینم که میبینی بچه ها ناراحت ـن از این نسخه، به خاطر همین هست که زیاد این شخصیت براشون ملموس نیست، در صورتی که اون دانته قدیم و اصلی پشت سرش یک شخصیت پردازی قوی داشت، نه این شخصیت ـه معتاد و سیگاری که اسمش رو نمیدونم چی بزاریم و وو... ! :d
در هر صورت باید کپکام هم خودش این رو بدونه که ایندفعه نباید دوباره چنین اشتباهی رو مرتکب بشه و با استودیوهای دیگه همکاری کنه، چون نهایتا جز خراب کردن پیشینه اون بازی هیچ کار دیگری نخواهند کرد !

الان که بیشتر از یکسال از عرضه DmC میگذره به نظرم میشه راحت در موردش حرف زد. برای منی که هوادار سری اصلیم و تا قبل از اومدن بازی ازش حمایت میکردم، DmC یه عنوان فوق العاده ناامید کننده بود. گیم پلی که واقعا در حد نسخه های قبلی نبود و حتی اگه دشمنای شیطونی و فرشته ای (که افتضاح ترین بخش بازی بودن) رو هم ازش حذف کنیم بازم گیم پلی اصلا بالانس نبود و یه قدم به سمت عقب برای سری به حساب میومد.

حتی اگه گیم پلی رو هم بزاریم کنار، بخشی که بیشتر از همه من رو ناامید کرد داستان و شخصیت های بازی بودن. کت تنها شخصیت DmC بود که میشه گفت قابل قبول از آب در اومده بود. دانته و ورجیل توی DmC افتضاح بودن! دانته که تمام فکر و ذکرش شده بود کت و به هیچ شخص دیگه ای (از جمله ورجیل) اهمیت نمیداد، ورجیل هم که ظاهرا فقط دانته براش مهم بود که اونم آخر بازی به صورت کاملا مسخره ای باهاش اختلاف پیدا کرد و باقی ماجراها.

در کل DmC عنوان بدی نبود ولی به عنوان یه Devil May Cry نتونست در حد و اندازه های اسم و استانداردهای سری عمل کنه.

کاملا باهات موافقم . هیچ Devil May Cry 3 نمیشد هم از لحاظ شخصیت پردازی و هم گیمپلی .... یادش به خیر دانته چه متلک هایی مینداخت :x

DMC 4 هم عالی بود .
------
میگم باز خوبه DMC فقط یه نسخه خراب داره و مثل RE نابود نشده !

خیلی خبر خوبی بود !
ولی خوب هم جنبه ی بد داره و هم خوب !‌
خوب اگر DmC باشه که خوب من و علی دانته با اینکه خوشمون اومد و بازی خوبی بود میترکیم !
ولی اگر Devil May Cry باشه فرق داره عالی میشه شدید با اون گیم پلی 60 فریم و دانته خودمون و تیم سازنده شرقی عالی میشه !
ولی من بیشتر دوست دارم اتفاقات بین 3 و 4 رو بیان کنن !
خیلی خیلی عالی میشه !

اصلاً از گرافیک بازی های نینجا تئوری حالم بهم میخوره ! ، همون که گفتن قراره این استودیو بساره میدونستم چی میخواد بشه
هر استودیویی یه قالب گرافیکی داره بازی هاش
مثلاً راک استار همه بازی هاش مثل GTA میمونه
پلاتینیوم همه مثل بایونتا
این نینجا تئوری هم مال خودش رو داره که من یه شدت بدم میاد ازش
چند روز پیش Metal Gear Rising رو تا آخرش بازی کردم ، جوش و گرافیکش مثل بازی های پلاتینیوم بود ، ولی بد نبود ، بعد رفتم یه تریلرهایی که مال قبل از منتقل کردن ساخت بازی به پلاتیوینوم بوده و توسط استودیو کوجیما ساخته شده بود رو دیدم دیدم جوش و گرافیکش مثل خود سری مثال گیر بوده ، من جو و گرافیک سری بازی های متالگیر رو بیش از حد دوست دارم ، واقعاً فوقالعاده اند بازی هاش ، اولین بار توی MGS2 باهاش آشنا شدم تو مرحله تانکر که سولید اسنیک واقعاً اون موقع عجب گرافیک و ابهتی داشت سال 2002

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or