Capcom و ثبت علامت تجاری جدیدی از سری Devil May Cry

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
69392607471533316870.jpg
درود.

کمپانی Capcom به تازگی علامت تجاری جدیدی برای سری محبوب Devil May Cry ثبت کرده است، در تصویر شما جزئیات مرتبط با این علامت تجاری را مشاهده خواهید کرد..
آیا قرار است ادامه ای برای این سری محبوب ساخته شود، یا که نسخه Definitive Edition ـی از DMC قرار است برای کنسول های نسل بعد عرضه شود ؟!
به هر حال در آینده ای نه چندان دور باید شاهد اطلاعات جدیدی در رابطه با این فرنچایز باشیم.

هرچی هست مثل DMC 4 نباشه سیستم دکمه هاش ! با K , J , L , I ... حالم از این سیستم بهم میخوره :-s
این دیگه از اون حرفا بودا :|
بازی Hack & Slash رو آخه با کیبورد بازی نمیکنن! :| شما یه دسته بگیر مشکل دکمه هاشم حل میشه :| :d
بعدشم مشکل دانته حل شه، دکمه پیشکش :d

قسمت به اصطلاح 5 که ........ فقط قسمت اول شاهکار بود که ان هم به مدد حضور میکامی و کامیا اتفاق افتاد. قسمت 2 و 3 و4 هم که به لطف کپکام نابود شدند. فایده ندارد. باید کپکام ورشکست شه امتیاز این بازی به دست کامیا بیفته

آقا راه نداره ! :d
به نظر من DMC بعدی باید توسط استودیوهای داخلی Capcom ساخته بشه...همین و بس !
اگر پلتینیوم گیمز بسازه که...:love:

این دیگه از اون حرفا بودا :|
بازی Hack & Slash رو آخه با کیبورد بازی نمیکنن! :| شما یه دسته بگیر مشکل دکمه هاشم حل میشه :| :d
بعدشم مشکل دانته حل شه، دکمه پیشکش :d

منم با دسته بازی میکنم اما زمانی که DMC 3 تازه رو یه 6 تا CD اومده بود که دسته کجا بود (البته بود ما توان خریدش رو نداشتیم :d)

نظر شخصی؛ DmC و DMC Dante Aw رو تو PC بازی کردم و البته DMC4. تنها مشکلی که داشتم این بود که نمیشد بیشتر از 20 فن زنجیر وار اجرا کرد و بعد اون کامل با هر سه تاشون حال کردم اساسی.

آقا راه نداره ! :d
به نظر من DMC بعدی باید توسط استودیوهای داخلی Capcom ساخته بشه...همین و بس !
اگر پلتینیوم گیمز بسازه که...:love:
مگه حسین جان قسمت 4 به دست استودیوهای داخلی ساخته نشد؟ یا قسمت دوم.؟ چی بود!! در رابطه با متن پنهانتم باید بگم تا زمانی که کپکام هست امتیازش دست خودش. چیه این کپکام. مستبدترین شرکت!!!

مگه حسین جان قسمت 4 به دست استودیوهای داخلی ساخته نشد؟ یا قسمت دوم.؟ چی بود!! در رابطه با متن پنهانتم باید بگم تا زمانی که کپکام هست امتیازش دست خودش. چیه این کپکام. مستبدترین شرکت!!!
درسته بهزاد، نسخه 4ـم به توسط استودیوهای داخلی ساخته شد ولی همون به صدتا DMC که نینجاتئوری میسازه ارزش داره ! :|:d
آره دیگه، امتیاز هم که دست کپکام هستش و و...
در کل طرفداران چیز زیادی نمیخوان ! :d همین که یک DMC ناب و خالص تحویل ملت بدن، همین برا ما و خیلیای دیگه بسه !
هنوز آهنگ پایانی بازی DMC 4 تو گوشمه ! :crying1: Shall Never Surrender

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or