Capcom میگوید: زمان بازی Dragon's Dogma شصت ساعت خواهد بود

Boss Hunter

کاربر سایت
77081.jpg
کمپانی معظم کپکام اعلام کرده است که مدت زمان لازم برای بازی کردن و به پایان رساندن عنوان Dragon's Dogma پنچاه الی شصت ساعت زمان احتیاج خواهد بود.
این بازی در ژانر action-fantasy RGP انتظار میره اوایل سال 2012 (زمستان)به بازار عرضه بشه.

ببخشید اونوقت این بازی برای پلتفرم شریف و بی همتای pc هم منتشر میشه یا نه فقط برای کنسولهاست؟

اگه فقط برای کنسولهاست برن گم شن با این بازیشون.

خیر سرش عضو انجمن همایت از pc gaming هستش.
مردشورشو ببرن با این عضویتش.
فکر کنم عضو شدن توی اون انجمن فقط برای تبلیغات هستش.
واقعا نمیدونم این capcom مشکلش چیه.
هر روز که داره به یه ip محبوبش گند میزنه،حالا هم که برای pc دیگه بازی کم منتشر میکنه.

capcom هر روز منفورتر از دیروز. این شعار ماست.

ببخشید اونوقت این بازی برای پلتفرم شریف و بی همتای pc هم منتشر میشه یا نه فقط برای کنسولهاست؟

اگه فقط برای کنسولهاست برن گم شن با این بازیشون.

خیر سرش عضو انجمن همایت از pc gaming هستش.
مردشورشو ببرن با این عضویتش.
فکر کنم عضو شدن توی اون انجمن فقط برای تبلیغات هستش.
واقعا نمیدونم این capcom مشکلش چیه.
هر روز که داره به یه ip محبوبش گند میزنه،حالا هم که برای pc دیگه بازی کم منتشر میکنه.

capcom هر روز منفورتر از دیروز. این شعار ماست.

خوب اشکالی داره که واسه کنسول میاد؟؟؟!

کلا CAPCOM با PC رابطه خوبی نداره و بیشتر رو کنسول ها تمرکز میکنه!

يعني 60 ساعت داستان داره؟:d
كلا با بازيهاش حال ميكنم...:dارزش تموم كردن داره...ولي 60 ساعت يكم زياده...:d

60 ساعت که داستان نداره :دی منظورش مدت زمان گیم پلی ـه.یعنی کارایی که برای به پایان رسوندن بازی لازمه انجام بدیم + مراحل فرعی و اینا :دی همش 60 ساعت طول میکشه.

60 ساعت که داستان نداره :biggrin1: منظورش مدت زمان گیم پلی ـه.یعنی کارایی که برای به پایان رسوندن بازی لازمه انجام بدیم + مراحل فرعی و اینا :biggrin1: همش 60 ساعت طول میکشه.
ميدونم.....:biggrin1:ولي همونم زياده...:biggrin1:مگه اينكه بازيش خيلي شاخ باشه....
راستي مگه محيط آزاده؟كه مراحل فرعي داره؟

خوب اشکالی داره که واسه کنسول میاد؟؟؟!

کلا CAPCOM با PC رابطه خوبی نداره و بیشتر رو کنسول ها تمرکز میکنه!

دوست عزیز از نظر من مشکلی نیست. اصلا به من ربطی هم نداره.
این رو هم بدون که اکثر شرکتهای بازی سازی به جز بعضیهاشون با pc مشکل دارن.
از جمله شرکتهایی که با pc مشکلی ندارن میشه به Blizzard اشاره کرد،که بازیهای بینظیر اونها مثل starcraft 2 می عرضه به 100 تا کنسول.

کمپانی معظم کپکام اعلام کرده است که مدت زمان لازم برای بازی کردن و به پایان رساندن عنوان Dragon's Dogma پنچاه الی شصت ساعت زمان احتیاج خواهد بود.
این بازی در ژانر action-fantasy RGP انتظار میره اوایل سال 2012 (زمستان)به بازار عرضه بشه.
خبرت رو بد شروع کردی، شاید یه زمانی میشد این لقب رو به کمپانی کپکام نسبت داد، ولی الآن اصلاً.بازی باید جالب باشه، شصت ساعت گیم پلی برای یک بازی سبک RPG مناسبه.

این زمونه هر کسی به فکر جیبش هست دیگه ! با اینو کنسول های زاقارتی که سونی و مایکروسافت بیرون دادن ضربه ی سختی به پیکره ی صنعت بازی وارد کردن ! نمونه : جان کارمک که من قلبا عاشقم گفته واسه فروش بیشتر بازی بی همتای RAGE این بلا سرش اومد ! دوست داشتم اون موقع سران سونی و مایکروسافت رو با بومرنگ RAGE دو تکه کنم :d ولی حیف ! بی جاره ها هم حق دارن ! ولی من دلم به همین ذو سه تا استودیوی بازی سازی خوشه مه هنوز به PC وفادار موندن ! مثل Blizzard & Dice و چند تای دیگه ! ولی مشکلی نیست ! با ورود ویندوز 8 به یزار کلا دنیا زیر و رو میشه و کلی خوش به حال به ما PC بازا میشه ! ایم کنسول ها هم یه روز کنقرض میشن و دیگه حصرت انحصاریشو نمیخوریم ! خوده بازی رو واسه PC میزنن ! نه دیگه بازی پورت کنسولی رو به ما ها بندازن :| ! به امید اون روز ;;):d

---------- نوشته در 03:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:26 PM ارسال شده بود ----------

خبرت رو بد شروع کردی، شاید یه زمانی میشد این لقب رو به کمپانی کپکام نسبت داد، ولی الآن اصلاً.بازی باید جالب باشه، شصت ساعت گیم پلی برای یک بازی سبک RPG مناسبه.
آره مناسبه ! خود Dragon Age 2 & Dragon Age اگه میخواستی با تمام DLC هاش تا خرش بری و فقط یه بار با یه شخصیت و یه خط داستانی بیشتر از 60 ساعت میشد ! کلا بازی های RPG چیز خوبی هستند ! هر کسی بگه بدم میاد و بازی نمیکنم و بلد نیستم نوبه :d ! راستی از کی تا حالا کپکام زده تو کار RPG ؟ :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or