Capcom میگوید: زمان بازی Dragon's Dogma شصت ساعت خواهد بود

Boss Hunter

کاربر سایت
77081.jpg
کمپانی معظم کپکام اعلام کرده است که مدت زمان لازم برای بازی کردن و به پایان رساندن عنوان Dragon's Dogma پنچاه الی شصت ساعت زمان احتیاج خواهد بود.
این بازی در ژانر action-fantasy RGP انتظار میره اوایل سال 2012 (زمستان)به بازار عرضه بشه.

این زمونه هر کسی به فکر جیبش هست دیگه ! با اینو کنسول های زاقارتی که سونی و مایکروسافت بیرون دادن ضربه ی سختی به پیکره ی صنعت بازی وارد کردن !
واقعا كه نظرت در مورد كنسولا خيلي عالي و به دور از هر گونه فن بازيه نظر لطفته كه انقدر كنسولا رو قدرتمند مي دوني و به pc اهميت چنداني نميدي.
در ضمن تا اون روزي كه شما ميگي (البته اگه برسه) خيلي زياد مونده تا اونم موقع بايد حسرت بكشي:d
ولي تو تريلرهايي كه من از بازي ديدم دوربين بازي خيلي رو اعصاب بود اميدوارم اين مشكلش حل شده باشه.

باید دید کپکام با این بازی می تونه از وضعیت یکنواخت فعلیش خارج بشه یا نه.
با این بازی که خوبه اگه تمام تیم بازی سازیش با تمام استدیوهاش رو هم جمع کنه بازم دیگه نمیتونه موفقیتهای گذشتش رو تکرار کنه .....تا نوابغی مثل اون بابا که در مورد رزیدنت اویل اونتوری اظهار نظر میکنن این شرکت هم یواش یواش داره به سطح متوسط میرسه کماکان که همین الانشم رسیده ودر مقابل غولهایی مثل eaوactivisionوubiوepicوغیره دیگه جایی برای خود نمایی نداره...بازیهای بزرگی ساخت که دیگه جز خاطراتشون دیگه هیچی ازشون نمونده...

خَیلی جالب شد ؛ دوستان Console Hater : اگر بازیشون برای PC میاد ، که دمش گرم و اینا (تا اینجاش مشکلی نداره) ، اما اگر نمیاد برن بمیرن با این بازی مسخرشون و اَه اَه ... !
در واقع ملاک خوب/بد بودن یه بازی ، پلتفرمی هست که اون بازی روش ریلیز میشه و میتونم بگم لول .

• Like
Reactions: Polaris
خبرت رو بد شروع کردی، شاید یه زمانی میشد این لقب رو به کمپانی کپکام نسبت داد، ولی الآن اصلاً.بازی باید جالب باشه، شصت ساعت گیم پلی برای یک بازی سبک RPG مناسبه.
خب من چه کنم که هنوز هم با اینکه کپکام خراب کاری میکنه دوستش دارم.

یادمه کاپکام همین چند وقت پیش میگفت از pc حمایت میکنه انگار زود حرفشونو خوردن
در رابطه با شصت ساعت هم یه چیز عادیه تو بازیهای rpg و زمان مناسبی هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or