Capcom:ما به واکنش های منفی نسبت به DMC جدید شگفت زده شدیم

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc_image5.jpg

حدود شش ماه از پرده برداری Devil May Cry جدید توسط Capcom گذشته است.گرچه Devil May Cry تعدادی از فن های سری خود را از دست داده است(از جمله این یکی) و این شماره ی جدید به مزاق طرفداران بازی خوش نیامده است اما همچنان CapCom نسبت به عقیده ی خود استوار است.

در پاسخ به این نگرانی ها چند تن از اعضای نمایندگان Capcom در اروپا مجددا اطمینان حاصل کردند که که فن های بازی یکی از بهترین عنوان های Devil May Cry که تا حالا ساخته شده اند توسط Capcom را خواهند دید.
آن ها گفتند:لطفا نسبت به مهارت های NT نگران نباشید.Capcom به شدت در تلاش است و روی این بازی کار می کند تا این IP موفق بشود.
دقیقا همین نگرانی درباره ی Dead Rising 2 که توسط Blue Castle Games ساخته شد وجود داشت.اما دیدیم که بازی به مانند نسخه ی اول آن شگفت انگیز بود.
ما بر این باوریم که با این بازی جدید می توانیم روحی جدید به سری DMC ببخشیم.

در پاسخ به واکنش های منفی نسبت به این شماره ی جدید:
ما نسبت به این واکنش هایی که دریافت کردیم شگفت زده شدیم.ما امیدوارم که طرفداران بازی نگاه عمیق تری به تریلر بازی بیندازند.(هرچند بعضی از گیمرها این کار را انجام دادند).
و در پاسخ به این آیا این شماره به خوبی شماره های قبلی خواهد بود:
بیایید صادق باشیم شماره های قبلی بازی های عالی بودند(میانگین امتیاز در حدود 80 در Metacritc) اما آن ها کامل نبودند.اکنون هدف ما ساخت یک Devil May Cry بی نقص و میانگین 90 است.

همچنین Capcom گفت که اگر گیمرها بازی جدید را ببینند آن را بهترین شماره ی بازی که توسط NT ساخته می شود خواهند دانست.
http://thesilentchief.com/2011/03/06/capcom-we-were-surprised-at-the-reaction-dmc-received/

آخرین ویرایش:
تفکر خودت رو به عموم نسبت نده ماکان ، دقیقا گیم پلی نقطه عطف و بارزه اصلی سری DMC هست .
و چون تو شماره 4 به ته خط رسیده بودن ، و ازونجایی که کپکام از منو تو بیشتر میفهمه تصمیم گرفت بازی رو ریبوت کنه . چون داستان براش اون اهمیت گیم پلی رو نداره ، برای فن های واقعی بازی هم نداره ، البته این به اون معنی نیست که داستان بازی بد باشه یا بهش اهمیت نمیدیم ، یا نباید بدیم ، اما اگه بخوایم درجه بندی کنیم ، گیم پلی به مراتب اهمیت بالاتری داره ...
میتونی یه بازی اکشن ماجراجویی سوم شخص نام ببری که گیم پلی و fighting/battle level ـش از DMC بالاتر باشه ؟
اشتباه میکنی کیوان. یکی که DMC بازی میکنه 20 درصدش بخاطر گیم پلی هستش. بقیش تمام بخاطر فضای زیبا و شخصیت های بی نظیر بازی هستش. وگرنه گیم پلی بهتر از DMC هم ممکنه باشه اما چیزی که DMC رو سر میکنه شخصیت هاشه!

این نقل قول از NT هست:
“The essence of Devil May Cry is all about ‘cool. It’s about Dante being cool and making you feel cool when you’re playing it, and so the combat and the style system and everything is integral to that. But, you know, what was cool 12 years ago — I think that was when the first game came out — isn’t cool anymore. If Dante, dressed as he was, walked into any bar outside of Tokyo, he’d get laughed out. What Devil May Cry did when it launched was it brought everything that was great about action cinema like the fashion, music — it was like a cultural melting pot — and I feel like now, for Devil May Cry to have that same impact, it needs to draw on new things. New music, new ways of cinematography, new fashion.”
Source http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3181535

من انگلیسی ام خوب نیست ولی تا جایی که فهمیدم نوشته دانته در زمان خودش خفن بوده ولی ایا الان با گذشت 12 سال هنوز هم خفنه؟.و گفته ما به دنبال یک بازی جدیدتر با ظاهری جدیدتر برای دانته و موسیقی جدیدتر و... هستیم.

این نقل قول از NT هست:
“The essence of Devil May Cry is all about ‘cool. It’s about Dante being cool and making you feel cool when you’re playing it, and so the combat and the style system and everything is integral to that. But, you know, what was cool 12 years ago — I think that was when the first game came out — isn’t cool anymore. If Dante, dressed as he was, walked into any bar outside of Tokyo, he’d get laughed out. What Devil May Cry did when it launched was it brought everything that was great about action cinema like the fashion, music — it was like a cultural melting pot — and I feel like now, for Devil May Cry to have that same impact, it needs to draw on new things. New music, new ways of cinematography, new fashion.”
Source http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3181535

من انگلیسی ام خوب نیست ولی تا جایی که فهمیدم نوشته دانته در زمان خودش خفن بوده ولی ایا الان با گذشت 12 سال هنوز هم خفنه؟.و گفته ما به دنبال یک بازی جدیدتر با ظاهری جدیدتر برای دانته و موسیقی جدیدتر و... هستیم.
یعنی به قول اینا،امروز کراک و سیگار کشیدن رو بورسه؟!
اخ که این سازنده ها برای پول چه کارایی که نمیکنن...

اصولا جایی که تجربه حکومت میکنه؛ تئوری بی پایه و اساسه !!
میشه منظورتون رو واضح تر بگید!

من زیاد طرفدار دانته نیستم. سری DMC رو دوست دارم ولی دانته رو نه ! :دی (برای سلیقه من زیادی شاد و شنگوله :دی)
ولی حتی منم ظاهر قدیمی رو 100 برابر این ظاهر جدید می پسندم. در مورد ظاهر جدید اگه بخوام حرف دلم رو بزنم سایت فیــــــلــــــتر میشه ! :دی

• Like
Reactions: Mr.Death
کلا بازی مزخرفه دیگه، بحثی نیست که :d، یه شرکت مثل کپکام یه استودیو مثل NT یه دانته مثل این مرتیکه مفنگی، انتظار چی باید داشت؟ شاهکار؟ میانگین 90 ؟ در خواب و رویا بهش میگم.

دوستان چرا بی لطفی می کنید؟!:d
دانته‌ی قبلی قبول، شاهکار بود ولی این یکی هم بد نیست زیاد!
اتفاقاً خیلی هم مدل خسته‌ی مناسبی داره! خمود هم که هست بسیار زیاد!
دیگه از شخصیت یه بازی چی میشه خواست؟!:d

دوستان چرا بی لطفی می کنید؟!:d
دانته‌ی قبلی قبول، شاهکار بود ولی این یکی هم بد نیست زیاد!
اتفاقاً خیلی هم مدل خسته‌ی مناسبی داره! خمود هم که هست بسیار زیاد!
دیگه از شخصیت یه بازی چی میشه خواست؟!:d
دیگه چه جوری میشه شخصیت یه بازی رو به این فلاکت رسوند؟ :d.

خوده من از وقتي اين يارو مهتاده رو ديدم با قاطعيت گفتم dmc نابود شد.ولي خب اين شكلي هم نميشه قضاوت كرد.بايد خود بازي بياد تا ببينيم چي از اب در اومده
خيلي از بازيها بودن كه تا قبل از اومدنشون هيچ كسي هيچ حسابي روش باز نميكرده ولي بعد از اين كه وارد بازار شده همه چي عوض شده و برعكس.
البته بازم ميگم من مخالف صددرصدي اين مهتاده بنگي هستم:d ولي بايد صبر كرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or