Capcom: ما با عرضه RE: ORC به آن چیزی که می‌خواستیم رسیدیم

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
آخرین شما از سری Resident Evil که با عنوان Operation Raccoon City شناخته می‌شود، با سیل نمرات پایین از سوی سایت‌های معتبر روبه‌رو شد و ضعیف ترین نسخه این سری تا به حال محسوب می‌شود و این در حالی است که رییس استودیو Slant Six آقای Mike Kerr می‌گوید که ما به آن چیزی که کپکام از بازی می‌خواست رسیده‌ایم.

آقای Kerr در گفتگویی که با سایت EuroGamer داشته گفته است که: "واقعا ناراحت کننده است که بازی ای که تعداد افراد زیادی برای ساخت آن زحمت کشیده‌اند و تمام انرژی خود را برای ساخت آن مصرف کرده‌اند، چنین نمره‌های عجیبی را دریافت کند و قطعا ما انتظار داشتیم که نمرات بهتری را بگیریم. در آخر، من فکر ‌می‌کنم بعد از خواندن تمام نقدها و استفاده کردن از بازخوردهای سازنده بتوانیم که علایق مردم را بهتر درک کنیم. در حال حاضر که من به اهدافی که شرکت کپکام از عرضه بازی داشت فکر می‌کنم، متوجه می‌شوم که چیزی که شرکت از ما می‌خواست را توانستیم به دست بیاوریم. ما توانستیم سری Resident Evil را به سمت و سوی جدیدی ببریم. "

ایشان در ادامه صحبت‌های خود به این موضوع اشاره کرد که: "به اندازه کسانی که نظرات منفی نسبت به این عنوان داشتند، طرفدارانی بودند که از این بازی استقبال کردند. ما از اینکه با شرکت کپکام کار کرده‌ایم بسیار لذت بردیم. آن‌ها بسیار عالی بودند و به ما اجازه دادند که خلاقیت خود را نشان دهیم. "

عنوان RE: ORC هفته گذشته برای Ps3 , X360 عرضه شد.

reorcityconceptart.jpg
در طول ترجمه این خبر، بعد از هر جمله اینطوری بودم.:|

بنده و یکی از دوستان خارج از فروم با سختی نرمال; کمتر از سه ساعت کمپین رو تموم کردیم که اگر هوش مصنوعی عذاب اورش نبود، به جرات میتونم بگم زیر 2 ساعت تموم میشه. گیم‌پلی درحد بازی های درجه دو نسل قبل. داستان صفر. Cutscene صفر. طراحی مراحل صفر.
درکل اگر فنهای بازی دست به ساختن یه عنوان از سری RE به زنن به مراتب محتوای بهتری از این خواهد داشت.

بنده و یکی از دوستان خارج از فروم با سختی نرمال; کمتر از سه ساعت کمپین رو تموم کردیم که اگر هوش مصنوعی عذاب اورش نبود، به جرات میتونم بگم زیر 2 ساعت تموم میشه. گیم‌پلی درحد بازی های درجه دو نسل قبل. داستان صفر. Cutscene صفر. طراحی مراحل صفر.
درکل اگر فنهای بازی دست به ساختن یه عنوان از سری RE به زنن به مراتب محتوای بهتری از این خواهد داشت.

بازی ای که نه Cutscene داشته نه داستان نه طراحی مراحل و نه هوش مصنوعی رو 3 ساعت طول کشیده تموم کنید؟:d
حداکثر 15-20 دقیقه :d

نمرات عجیب نیست سلیقه کپکام عجیب است .برای سازنده هم بد شد دیگه یک کار منفی تو کارنامش ثبت شد
بنده خدا اینقدر دیگه ازین نمرات گرفته براش عادیه :d تازه بعد از 3 تا بازی شر و ور برگشته سبک بازیو زیر سوال برده که مشکل از اونه ولی بازم میگه ما بازیمون خوب بود =))
سنگ پای دژوینه...

.... با این بازی ساخت تون، خدایی دشمناش اینقدر کیج و ... هستن که به جای تیرن اندازی به بازیکن با عجله از کنارت رد میشن و حتما باید بهشون تنه بزنی که متوجه حظورت بشن، اینقدر مشکل داره که فکر نکنم بشه تمامش رو گفت، خدایی این چه رزیدنتی هستش؟ بزن برو ها از این قشنگ تر هستن. الان حاظرم رزیدنت 1 رو دوباره بازی کنم بلکه خاطرات بد این نسخه از ذهنم پاک بشه.

"

ایشان در ادامه صحبت‌های خود به این موضوع اشاره کرد که: "به اندازه کسانی که نظرات منفی نسبت به این عنوان داشتند، طرفدارانی بودند که از این بازی استقبال کردند. ما از اینکه با شرکت کپکام کار کرده‌ایم بسیار لذت بردیم. آن‌ها بسیار عالی بودند و به ما اجازه دادند که خلاقیت خود را نشان دهیم. "

عنوان RE: ORC هفته گذشته برای Ps3 , X360 عرضه شد.

در طول ترجمه این خبر، بعد از هر جمله اینطوری بودم.
خلاقیت نشون میدیم ای خلاقیت نشون میدییییییییییییییییییییییییییم.......هیشکی نمی تونه مثله ما خلاقیت نشون بده:(|)
..................
بالاخره باید یه فرقی بین به کمپانی بزرگ مثل راکستار با این کمپانی دره پیت باشه دیگه.
پیشاپیش هم بگم که RE6 هم قراره خلاقیت نشون بده ها.دلتون رو خوش نکنین.چی بود؟انگار داشتی rainbow six vegas بازی میکردی.(تریلرش)

206sd

user-online.png

registered_user.png

تاریخ عضویتOct 2011نوشته18
ps3.png

با سلام واقعا مزخرف بود خیلی زود تموم شد گیم پلی این بازی هم بر گرفته یا تقلید شده از بازی انچارتت لفت فور دد و گیزاو وار بود خلاصه بد خراب کرده کپکام یه سوال داشتم دوستان تو تریلر های که من دیدم با یه گروه دیگه این چهار نفر دگیر میشن اصلا تو کل بازی خبری نبود از اینا و حتی nemisis رو هم طبق تریلر اخر میشد کنترل کرد واسه کشتن همه ولی هیچ خبری از ای چیزا گفتم نبود و حتی تو تریلر ها که دادن میشد با لیون جیل و کرکتر های دیگه بازی کرد اما تو بازی رو تموم کردیم هچی ندیدم اخرش علت چیه ممنو میشم توضیح بدید​

206sd

user-online.png

registered_user.png

تاریخ عضویتOct 2011نوشته18
ps3.png

با سلام واقعا مزخرف بود خیلی زود تموم شد گیم پلی این بازی هم بر گرفته یا تقلید شده از بازی انچارتت لفت فور دد و گیزاو وار بود خلاصه بد خراب کرده کپکام یه سوال داشتم دوستان تو تریلر های که من دیدم با یه گروه دیگه این چهار نفر دگیر میشن اصلا تو کل بازی خبری نبود از اینا و حتی nemisis رو هم طبق تریلر اخر میشد کنترل کرد واسه کشتن همه ولی هیچ خبری از ای چیزا گفتم نبود و حتی تو تریلر ها که دادن میشد با لیون جیل و کرکتر های دیگه بازی کرد اما تو بازی رو تموم کردیم هچی ندیدم اخرش علت چیه ممنو میشم توضیح بدید​
این چه مدل پستی هست که ارسال کردی؟ چرا پروفایلت رو توش آوردی؟ تبلیغاتی هست؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or